Hjälplös

Jag tog mig faktiskt ut och sprang i morse, stolt. Men gud så jobbigt det var. Det var inte bara jobbigt för at jag inte sprungit på ett himla tag utan också efter som Arequipa ligger 2500 m över havet. Luften är tunnare här och det är svårare att få i sig det syre man behöver, särskilt när man springer. 
När jag kom hem och tänkte ta mig en duch vad händer då? Jo,det finns inget vattnen. Carlos sa till mig igår att han läst att dem skulle stänga av vattnet hela dagen idag men vi trodde inte på det, fråga mig inte varför det var himla dumt att inte tro på det. Det är inte första gången detta händer. Gud vad hjälplös man är utan vatten. 

Jag pratade just med Elias (lillebror) och beklagade mig till honom. Han förstod mig helt. Han sa, ja vet visst är det jobbigt när svetten torkar och det blir helt stelt i ansiktet. Jag kunde inte ha beskrivit det bättre själv. Han vet helt klart hur det är.

Hatälska

Idag har jag varit på Hogar och hälsat på alla barnen. Jag älskar barnen där men ibland tål jag dem bara inte haha. Vi skulle börja med att göra läxorna i biblioteket. Alla bara sprang omkring! Några slogs, andra tittade på, vissa lekte och jag blev galen.
Desa barn är inte så väluppfostrade, som ni kanske hör. Dock gäller det att ha tålamod med dem, jag har inte det ibland men...Till slut efter jag vet inte hur lång tid kunde vi äntligen börja med läxorna. Jag satt och hjälpte 10-åriga Gerald som skulle lära sig poesi, gulligt. 
Jag ska antagligen dit imorgon också men innan det ska jag försöka mig ut och springa. Önska mig lycka till för det behöver jag. Jag tränar lite här hemma varje dag, bara lite situps och sånt. Jag håller igång men jag vågar inte tänka på hur min kondition är, det återstår att se imorgon. 
Ha det bst

SVERIGE!

Hej på er,
Jag har suttit och tittat på Eurovision på svtplay. Det går ju inte att missa. Gud så skönt att vi vann, det var på tiden. 
Jag sa till Carlos att också titta, och det gjorde han. Hela programet! Och han tyckte till och med om det! 
Ikväll ska vi på fest och då får vi ju tillfälle att fira denna vinst. 
Nu ska jag börja fixa mig
Ha det bäst

Sol

Idag mår jag bra och är på bra humör. 
Ska strax göra min dagliga träning. Jag gör lite situps och armhävningar och sånt i mitt rum för att jag ska hålla igång lite. 
Sedan ska jag ut i solen och läsa. Det är så mysigt och sitta och läsa i solen. Jag får skynda mig innan solen börja går ner för när den gör det så blir det iskallt! Det är ju höst här och det känns att vintern är på väg. 
Och sedan blir det en sväng till Hogar de Cristo också för att hälsa på barnen. 
ha en trevlig kväll


kolla in hur söt denna katunge är. Den var på Hogar men nu har den fått hitta ett nytt hem.

Ont i magen

Jag har sovit dåligt inatt och haft jätteont i magen. När jag vaknade hade det fortfarande inte försvunnit. Jag kunde komma ur sängen förrän klockan 12 idag. 
Jag har knappt kunnat äta någon alls. Men nu är jag jättehungrig!  Och jag är sugen på precis all svenskmat som finns! Och godis! Precis allt!

God natt nu går jag och lägger mig så det snart är morgon så jag kan få äta frukost haha

Lite ledsen

Jag är lite ledsen idag för jag har läst ut min bok. Det var verkligen suprbra och jag vill ha mer av den.
Jag satt på torget och läste och när jag skulle gå därifrån kunde jag inte sluta läsa så jag gick och läste. Inget jag rekomenderar! Jag gick nästan in i en parkerad bil. Men är en bok bra så är den. Så bra att jag fick lust att skriva en egen bok. Kanske lite att ta i men kanske en dag....
Först får jag hitta mig en ny bok att läsa. 

Jag och C har också hunni vara på bio idag, mysigt. 
Nu är jag hemma och tittar lite Peruansktv och äter dem ista popcornen från bion.

Härliga dag

Dagar som igår vill jag aldrig ska ta slut. 
Jag, Carlos, Gustav och hand tjer och Elena var på fotbolls match. Ett lag från Arequipa mot ett lag från Lima. Vilket drag det var. Och solen sken och det var härligt att vara på stadion. 
Sedan drog jag och Carlos och åt och sedan blev det hem och titta på film .
Det var så skönt att bara vara, med Carlos. 

Tyvärr har jag inga bilder för jag kunde inte ta med mig kameran. Elena en volontar som var med oss tog med sig pengar, mobil och kamera och hade sakerna på en ryggsäck på ryggen. När vi sätter oss ner på stadion efter mycket trängsel och köer ser hon att ryggsäcken är uppskuren och alla saker är stulna, tråkigt. 
Dock är den sånt som händer man måste verkligen ha ögon i nacken och överallt JÄMT. Speciellt på fotbollsmatcher. 

Nu ska jag gå ut och läsa i solen
Ha de bäst



Pannkakor

Igår gjorde jag pannkakor till middag. Carlos tycker jttemycket om mina pannkakor och jag tycker mest om att äta dem för att jag tänker på Mormor när jag gör det. 
Mamma har alltid sagt att man inte kan äta pannkakor till middag, för det är inte middag. Men jag och Mormor tyckte alltid att det var det, så vi åt det till middag.
Och pannkakorna som blir över åt vi dagen efter kalla med smör och socker.
Mamma gjorde alltid madsäck med kalla pannkakor. 
Gud vad mycket minnen jag har med pannkakor. Det är värt att göra pannkakor bara för att komma ihåg alla minnen. 

Idag åt jag pannkakorna som blev över med smör och socker. 
ha en super helg

Moquegua

Idag har jag och Carlos varit i Moquegua. Det är en liten stad och ligger fyra timmar ifrån Arequipa. Vi gick upp ganska tidigt för att komma iväg Carlos skulle nämligen göra ett prov inför ett jobb där så vi var tvungna att vara i god tid innan det började. Vi hann tillsammans innan provet gå runt och se lite av den söta staden. Väldigt liten stad i gemfört med Arequipa. Moquegua var så lugnt. Jag satt på torget och läste en bok och det var knappt några bilar och folk satt och tog det lugnt, skönt. Nu är vi tillbaka i Arequipa och här är det kallt vill jag lova. Jag ska krypa ner under täcket och försöka bli lite varm. Ha det bra

URUGUAY

Här kommer lite bilder från Uruguay.






Han skulle självklart gå ner dit och utforska. =)






RSS 2.0