Carlos B-day


Riktig Peruansk mat enligt mannen min!

Sa har borjar det

Och sa har slutar det! Det ar en tradition dem har.


Kvallen slutade med att jag och Carlos lag och sov vid bordet medan hans kompisar satt och drack och roade sig haha.

Nu ska jag ga och packa dem sista grejerna infor resan. Om nagar timmar hamtar min man mig och sedan bar det av. Det kommer bli sa roligt att aka med honom. Han ar bast. Myckert Carlos nu men han gor mig lycklig sa jag masta bara prata om honom.


Vi reser idag!

Jag sitter har och gor ingenting, dumt. Jag och Carlos borjar var resa till Bolivia ikvall. Det kommer ta ungefar 2 dagar innan vi ar framme i Santa Cruz som ar vart forsta stopp. Vi ska halsa pa Carlos pappa och brorsa som bor dar. Och till pa kopet ar det karneval! Dock har jag ganska mycket att gora innan vi aker men det ledar bara till att jag inte for nagonting!


Igar fyllde mitt hjarta ar. Vi var ute och at hans Peruanska mat. Han sa det, jag vill ha riktig mat Hanny! Alltsa Peruansk mat sa sa fick det bli. Sedan fixade vi lite saker infor resan. Pa kvallen overskade jag honom med tarta och kompisar. Jag hade slappt in dem och sa fixade dem allt och sedan knackade dem pa min dorr. Carlos sag helt forskrackt ut. Yes, jag lyckades han anade ingenting!
Jag hann dock inte fixa hans presenter igar sa det far jag gora med honom idag, allt gar tyvarr inte som planerat.
Nu maste jag springa och packa.
Ha det bast


Alla <3 dag

Glad alla hjartansdag pa er!
Jag vet annu inte riktigt vad vi ska gora idag och Carlos vill var med mig hela dagen, SKIT! Hur ska jag nu kunna planera hans fodelsedag imorgon? Och hur ska jag kunna kopa nagot till idag? Aaaaa



Jag alskar dig sa!

Har kommer antligen lite bilder =)


En tant pa gatan som saljer frukt

Lite traditionella klader, inte manga som bar dem langre.

En man sitter och ater sin lunch pa jobbet. Ser ni vad han har for jobb?

Precis utanfor mitt fonster klockan 06.00 pa morgonen. Efter 06.00 kommer molnen och man kan inte langre se dem tre vulkanerna som ligger i staden.

Ett annat jobb har i Peru. Att bara.

Mandag morgon

Det fortsatter bara att regna har och det verkar som floden ska rinna over! Dem har stangt av vagen som gar langs den, lite laskigt.

Gardagen spenderade jag efter endast tva timmars somn med att titta pa Carlos och hans kompisar som spelade fotboll. Varje sondag sa traffas dem och spelar, trevlig tycker jag. Dock var det supermanga andra dar ocksa. Jag kande mig lite ensam som tjej nar jag omkring mig hade en si sa dar 30 fotbollskillar haha. Men det var kul och intressant, fy vad dem svar! Pa kvallen spelade vi poker hemma hos en av Cs vanner. En mysig sondag men iskall!

Nu maste jag borjar planera infor imorgon och pa onsdag. C fyller pa onsdag och annu ar inget fixar eller planerat. Och pa torsdag beger vi oss till Santa Cruz i Bolivia or att halsa pa Cs pappa och bror darifrn beger vi oss pa var resa =).

Uppskattar vi vad vi har?

Det regnar har! Varje dag! Det ar regnperiod men nej nu racker det tycker jag. Pa morgonen skiner solen men pa eftermiddagarna mulnar det pa och det borjar regna. I Sverige ar detta inget problem, for det mesta men har ar det. Varje ar kommer regnperioden med regnet och varje ar det samma sak att de borde ha gjort gator battre, vagar mm men...Jag ska lagga upp nagra bilder pa hur det ser ut senare, trottoarerna foljer med floden!

Jag pratade med tva aldre barn har pa Hogar igar, dem ar har for att mala lite och sa nar alla andra barnen inte ar har. Ena killen, Franco jag vet hur han bor. Hans familj ar valdigt fattig. Jag fragade honom om det regnade in nu under regnperioden, ja sa han fast vi gor en liten a dar vattnet kan rinna ut. Har du elektrisitet? Nej. Har du rent vatten i dit hus? Nej. Ush jag tyckte sa synd om honom. Hur kan man ha ett sant glatt ansikte nar man har det sa? Jag som bor har eller egentligen i Sverige borde vara glad for hur jag har det. Men uppskattar vi sant i Sveirge? Rent vatten direkt fran kranen som aven gar att dricka?! Elektrisitet? Varme i husen? Mat pa bordet?
Jag tror inte det och det ar synd. For vi har det valdigt bra i Sverige, detta slar mig om och om nar jag kommer hit. 

Jag hoppas ni har det bra for det har jag
Kramar

YES!

YES! Lyckades fa ivag skitsaken till Iberia igar innan vi drog ut och dansade. Jag och Carlos dansade ett bra tag men efter ett par timmar nar ja, arligt talat svetten rann sa kandes det inte sa kul langre. Men vi hade en supertrevlig kvall. Nu ska jag ut och powerwalka bort allt som jag smalt i mig i helgen.

Jag ska fixa bilder men Carlos har tagit min kamera just nu, SNART!

Ha det bast
Kram

Skit Iberia!

Hej,

Jag sitter och ar lite arg just nu. Jag haller pa att gora en klagan till Iberia angende mina forseningar och krangel pa resan pa vag hit men det funkar inte! Alltid nar man ska fylla i sidor pa internet och trycker pa klar eller fortsatt sa sager den "du maste fylla i detta falt ocksa" eller liknande saker. Gud sa bra for Iberia! Det maste ju komma farre klagomal for dem kommer ju inte fram! AA blir galen.

Dagarna rullar pa som vanligt har nere. I torsdags hade vi en liten valkomsfest for mig och Carlos fixat. Detta fick jag betala for igar, herregud. Och anr vi gick ut och traffade lite kompisar igar kunde jag inte ens titta pa dem andra som drack haha. Idag ska jag och C ut och dansa med dem andra volontarerna tror jag. Men jag ar inte sa daggar for det ar kallt och regningt har =(.

Hur har ni det?

Kramar Hanny

RSS 2.0