Faddergalan

Jag har nyss kollat på faddergalan som gick på tv ikväll. Jag är själv fadder till en flicka som bor i Honduras och är intresserad av att förbättra världen. Jag har sett på faddergalan i många år men jag vet inte om någon i något program tidigare sagt något som fått mig så rörd som jag blev idag.
Timbuktu sa något i stilen att hur mycket vi/alla trampar på Afrika så är dom ändå glada, har sin kultur och dom ger sig inte. Jag kan inte riktigt säga varför just dessa ord fick mig att bli rörd men de lät så fint men samtidigt så fult.
Jag kan hålla med honom i det han säger absolut. Många säger att de fattiga får skylla sig själva men jag tycker på ett sätt att det är vårt fel att Afrika idag inte kommit längre än va de gjort. "Vi" har haft dom som kolonier och annvänt dom. Jag tycker att det är vår skylldighet att hjälpa till!
Och idag fick jag en känsla som sa mig att jag gör helt rätt som åker till Peru och volontärarbetar och jobbar med fattiga barn där som inte har det bra. Det känns så bra, det är sånt jag vill syssla med.

Till mina vänner

Ibland är det svårt att veta var folk står. Veta om man verkligen kan lita på en person. Jag hoppas att ni mina kompisar som läser det här vet var jag står. Jag hoppas ni vet att jag bryr mig. Om jag inte svarar på mess och sånt eller hör av mig så är det inte för att jag inte vill va er vän längre. Jag har så mycket att göra men vill själklart fortsätta ha er som vän. Utan er skulle jag inte komma långt här i livet.
Inom kort tid har jag förlorat två vänner och det är aldrig kul. Ibland behövs det att man " gör slut" men jag hoppas för guds skull att jag gjort slut med tillräckligt många för hela livet nu. Jag hatar att göra det.
Jag åker till Bolivia och Peru 6 jan och kommer hem igen i juni. Och då kommer jag sakna mina vänner så otoligt mycket. Jag vet att jag kommer ha en jättejobbig och känslomänsig tid där nere men hur kul som helst. Därför behöver jag er som stöttar mig.
Sen fyller jag 20 när jag kommer hem och då blir det party och alla mina vänner kan absolut känna sig inbjudna redan nu.
Nu måste jag gå till tåget, jag och Noa ska vaccinera oss igen. Jag hoppas ni förstår vad jag menar med denna lilla text. Att jag älskar att ha er som vänner och vill inte att nått ska komma oss imellan.

Måndag

Det var mysigt hos Elin på middagen. Martina skjusade in oss till stan och det blev en lyckad kväll. En Elin och Hanny kväll helt enkelt.
Dock var jag ganska trött igår haha. När jag satt på bussen på väg hem från jobbet så somnade jag och höll på att glömma att gå av. Och inte kunde jag lägga mig och sova när jag kom hem heller. Då skulle vi fira att min lillebror och min systerdotter fyllt år. Så jag råkade somna till el clasico istället. Jag vet det är pinsamt. Jag somnade framför tvn och vaknade 06.15 imorse. Jag tror bestämmt jag var lite trött. Så då la jag mig under täcket och sov ett par timmar till. Jag tror jag har sovit typ 12 timmar inatt haha. Det är inte ofta man gör det inte.
Nu ska jag sätta mig och plugga så jag får nått gjort idag.

Puhh, trött

Hej bloggen, jag är dötrött. Jag har sprungit runt som en galning på jobbet vi hade väldigt mycket att göra.
Nu sitter jag här och fixar naglarna som jag hade fixat igår men blev förstörda idag för jag höll i asiktsmålningen. Aja det är bara på´t igen. Jag blir hämtad klockan 7 av Martina och Erica. Vi ska till Elin och käka och sen blir det utgång. Några från jobbet ska nog och följa med det, det ska bli så roligt så.
Ha en underbar lördagskväll

Jag vill inte bli sjuk

Drömmarna försvann men ush vad jag mådde illa genom hela tränignspasset. En gång kändes det till och med som om jag skulle spy! Hoppas jag inte blir sjuk. Så jag tyckte jag förtjänade en solning, det var jätteskönt!
Nu ska jag sätta mig och äta lite lunch, duscha och plugga sen blir det jobb ikväll.

Drömmar

När jag var ute med Toke på promenad nyss så kom alla nattens drömmar tillbaka i mitt huvud. Gud va jag har drömt. Jag tycker det är roligt att prata om sina drömmar för jag kommer oftast ihåg dom. Men inte inatt inatt var det bara jobbiga drömmar.

Nu ska jag dra till gymet och försöka få drömmarna att försvinna.
Ha det så bra


Har inte haft nån lust

Hejsan bloggen, det var ett tag sedan jag skrev känns tråkigt men jag verkligen haft lust. Jag firade min lillebror hela kvällen igår och innan det var jag på "möte" på jobbet och i stan med Julia.
Jag har en sån där vecka där allt går så fort, där jag inte gör något men jag gör samtidigt allt.
Idag har jag varit både i skolan och på jobbet.
Det värsta är att jag börjar känna mig lite sjuk har ont i halsen =S eller känner att det kommer att komma. Men nu ska jag fokusera på att hålla mig frisk jag och Elin ska nämnligen ut på lördag ska bli sjukt kul, det var så länge sen.
God natt gott folk

Hummm

Jag älskar att baka men åhh va arg jag blir när det blir fel eller inte som jag vill. Jag bakade kakor nyss och en sockerkaksbotten till tårta som jag ska fixa imorgon. Noa fyller år och det blev inte riktigt som jag tänkt mig AAAA!!!!

Jag kunde inte låta bli att tänka på en sak igår. Jag följer bonde söker fru och en av bönderna har en sjukdom som gör att han inte ser så bra och som dessutom är ärftlig. Några på jobbet sa att han skulle så småning om bli blind men det har jag inte hört något om. Men jag tror det var 50 % risk att ens barn får det.
Då undrar jag hur man skulle ställa sig till detta om man nu var en av tjejerna på hans gård. För dessa tjejer som är på hans gård är ju ute efter förhållnde och barn. Skulle man vilja ha barn med honom då? Jag låter hemsk men jag hoppas ni förstår vad jag menar. Detta var bara ett exempel det finns ju andra ärftliga sjukdomar som kan smittas på samma sätt. Skulle man välja att inte skaffa barn eller att lämna personen eller strunt i barn eller skulle man köra på och se vad som hände? Jag vt faktiskt inte vad jag skulle göra. Jag kan inte släppa detta ur mina tanker. Fatta vilken svårt situation..


Vaccination

Jag orkade inte skriva igår. Jag var och vaccinerade mig mot 2 gula febern och nått annat det var nog därför. Efter jag varit och fikat med Puck och Victroia gick jag och Puck till Lagerhaus och kikade på alla roliga saker. Sen åkte jag hem och tittade tv hela kvällen det var super skönt.

Nu har jag precis kommit hem från gymet det blev bara styrketräning det fick räcka. Jag kände av att jag stagit sprutor igår jag var öm i båda armarna så armövningarna gick sådär. 

Nu ska jag sätta mig och plugga innan jag drar in för föreläsning. 
Ha det så bra 

Min måndag

Nu ska jag bege mig till  universitetet för att plugga. Det behövs jag har många läxor att göra. Och i eftermiddag ska jag träffa Victoria och Puck tror jag för en fika. Vi gick gymnasiet tillsammas så det ska bli trevligt. Vi har inte setts på länge. 
Jag skriver mer ikväll är som vanligt lite stressad ;)
Ha en bra dag gott folk 


Trött i kroppen

Hej bloggen, jag är jättetrött i kroppen efter jobbhelgen. Jag har inte gjort mycket mer än att ha jobbat, ätit och sovit. Igår var jag så trött så att jag somnade framför tvn och vaknade inte förän 04.30!!! Jag hatar att somna framför tvn sådär. Men så går det när man jobbar och sliter.
Nu måste jag sova för jag träffa Sarah i skolan klockan 10 för lite läxläsning med mera.
Sov gott

Fredag

Jag har ju tjatat om att det alltid börjar regna när jag är ute med Toke men gjorde det inte det så jag valde att ta på mig gympaskorna ist för gummistövlarna för dom är så klumpiga att gå i. Men när jag kommer ut i skogen så möts jag av ett hav, jag ser inte ens stigen haha. Toke sprang rätt i alla vattenpölar och jag tror att han vid slutet av promenaden var ganska trött på mig och mitt hoppande för att försöka undvika detta hav vilken inte gick. När vi gått nästan hela rundan bestämnde jag mig för att köra Toke style gå rätt igenom havet.

Efter det var det bara hem och byta kläder och dra till gymet. Mmm va skönt det känns nu. Jag körde styrketräning och en halvtimmes konditon på löpbandet. Jag kände mig riktigt stark idag, kan det bero på att jag hade pensioner runt om mig som inte orkade så mycket haha. Jag tycker det är bra av dom att ta sig dit och röra på sig, för även dom behöver ju motion.

Nu har jag gjort smoothies till mig och mamma sen drar vi iväg och tittar på tapeter. 
Ha en super bra dag och om ni ska ut i skogen så ta ett råd och ta på er gummistövlarna så kan ni redan från början gå igenom detta hav haha. 


Försäkringar

Hejsan bloggen. Efter min morgonpromenix med Toke så har jag suttit i telefonsamtal efter telefonsamtal. Jag har försökt fixa en bra försäkring men shit vem trodde det skulle vara så här svårt. Alla säger så olika och knappa hr gör si och så och Blläääää. När man var liten så trodde man att det var så lätt att vara vuxen men nej så var det inte. Försäkringar, räkningar, jobb och pengar.
Ha en trevlig dag mina vänner

Kärleken övervinner allt

Jag är helt nere i kärlekslåtar, dom är så fina. Det spelar inte någon roll om det är kärlek till mamma eller om man är förälskad. Det är något med kärlek. Folk får fram ord som de är aldrig får annars. Kärlek pratar ett helt eget språk. Men om nu kärleken är så stark varför använder vi inte den till något nyttigt? Kärleken kan få en person att ändras helt, kärleken gör att folk mår bra helt enkelt. Varför skickar man då inte ett gäng kärleksfulla personer ner till ett krig och sprider kärlek ist för att skicka soldater? Hade det inte varit super?
Jag hörde något smart i en låt förra veckan "Tänk vad mycket kärlek som går till spillo". Det stämmer så bra! Tänk egentligen hur många olycklit kära personer det finns i världen. Jag har dock inte kommit på en lösning till detta problem ännu. Men jag lovar att jag ska ligga i med tankeverksamheten.

Även fast jag tycker det är sorgligt med olyckligt kära människor så är det ändå "de sårade,olyckliga,ensammas" kärlekslåter som är bäst. Eller om det nu är dom som gör låtarna vet inte jag men dom som skriver de låtarna lyckas iaf riktigt bra. Alla vet vad det handlar om och alla berörs av texter från såna här låtar eller har jag fel? 

Kärleken övervinner allt. Och jag tror bestämmt mitt favorit ordspråk passar riktigt bra här. Smärta är en högre form av njutning. Alla vet hur det känns att bli ensam, sårad eller ja ni vet men ändå så ger man sig så glatt in i det igen fast man vet vad det innebär, är det inte lustigt?

Aj aj aj

Jag är helt slut i armarna. Jag har jättemycket träningsvärk som jag som sagt älskar med efter jag varit och ridigt också så ajajaj. Nu ska jag sätta mig och titta på greys

Träningsvärk wooho

Nu ska jag strax bege mig till skolan. Vi ska vara i lärostudion och sitta och lyssna i hörlurar och härma precis som vi gjorde förra veckan. Sen ska jag hem och plugga.

Gissa vem som har träningsvärk? Jag. Gud va skönt, fast jag hara bara i armarna men det är iof dom som är svagast på min kropp. Jag älskar träningsvärk! Man kan liksom gå och va nöjd hela dagen efter man tränat om man har träningsvärk för att man vet att man tog i dagen innan.
Ha en bra dag 

Hopp i pjyamasen

Nu ska jag hoppa i pjyamasen och lägga mig i sängen för att läsa lite i en ny bok. Hade tänkt försöka komma i säng ganska tidigt för att jag ska vara i skolan redan klockan 10 imorgon. Låter kanske sent för er som brukar vara uppe med tuppen men det är ju aldrig jag. Det är så skönt att kunna sova till klockan 9 varje dag men inte imorgon. Sov så gott

Typiska jag haha

Är det inte typiskt att jag råkade åka till skolan en halvtimme för tidigt haha. Ja, ja det gör inget för idag mår jag så bra så. Fast jag hann inte äta lunch innan jag drog så var dööhungrig när jag kom hem så vi satte igång och lagade tacos Mmmm.
Nu sitter jag här och väntar på att bra tv program ska börja. Jag hinner nog med lite plugg innan dom börjar. När jag väl kommit igång med pluggade så är det faktiskt svårt att sluta. Det låter säkert konsigt men det är så.

Jag är på topp!

Tjenare bloggen,
Känner mig på topp idag så det ska utnyttjas. Jag har redan varit ute med Toke och varit på gymet och styrketränat med lite kondition efter. Gissa vad som händer när jag är halvvägs på promenixen? Jo det börjar regna precis som igår. Jag tror jag måste ta med mig paraply imorgon i fall att. 
Nu ska jag sätta mig och göra det sista på läxan till idag och dricka min goda smothie Mmmmm. Jag gjorde en till mamma också det är hon värd!

Jag har banan, hallon, blåbär och A-fil i.

Tack Sandris, du är bäst!

Jag måste med att säga tusen tack till Sandra som suttit och fixat min layout på bloggen fast hon imorgon åker till Taihland i tre veckor och hade mycket att göra. Visst blev det fint?

Jag har varit så duktig idag jag har pluggat jättemycket och det är inte ofta jag gör det ska ni veta mina vänner. Visst jag pluggar men aldrig så mycket som jag vill att jag ska göra för att få ut bästa möjliga av det hela. Jag tycker att det är jättekul att få lära mig portugisiska men jag är som person väldigt slö. Men skulle detta var gymnasiet så skulle jag aldrig varit så pass dukitg som jag är nu. Det är bara för att det är just portugsiska och för att jag verkligen vill kunna prata och bli förståd i Portugal på deras språk.
Det är en speciell känsla som kommer när man är utomland och faktiskt kan kommunisera på deras språk. Den känslan finns inte där om man hela tiden gör sig förstodd på engelska tycker jag.  

Attans också

Det här arbetet var nog svårare än vad jag trott så jag hinner tyvärr inte klart innan jag måste åka till skolan. Attans också! Men jag har kommit en bra bit på vägen iaf och det är jag väldigt stolt över.

Jag lagade spegetti igår och åt resterna till lunch. Jag hatar att laga mat för att jag suger verkligen på det men igår lyckades jag faktiskt ganska bra, fast jag hade lite för mycket vitlök känner jag nu. Jag får inte glömma att borsta tänderna innan jag åker ha.


Så här ser det ut hos mig just nu

Åhhh blir så arg på mig själv och min klumighet

Kul att det började regna när jag är mitt i skogen. Jag var helt blöt när jag kom hem. Men nu är jag hemma och torr igen och sitter och äter en av mina muffins mmmmm.
Nu ska jag sätta mig och skriva ett skolarbete som är väldig mycket försenat. Jag hade tänk sitta med det hela dagen men för 3 minuter sedan fick jag vet att jag har en föreläsning halv sex ikväll, kul. Jag hatar att behöva lägga om planerna för att jag varit klumig. Aja om jag fokuserar mig till 100 % så kanske jag hinner.

Härliga söndag

Det har varit en sån skön dag idag. Det var jättetrevligt på fotomässan. Vi gick på två föreläsningar en av en naturfotograf och en av en man som jobbade som fotograf i Kongo. De var väldigt olika vilket gjorde det ganska intressant. Naturfotografen var väldigt rolig och hade otroligt fina bilder. Medan den andra hade ganska hemska bilder på krig och döda och sjuka människor. Mådde faktiskt lite dåligt så sista seminariet. Det var riktigt hemskt att se de bilderna men dom var så otroligt bra! Det kändes som man var inne i själva bilden.

Nu har jag precis kollat på film med mamma och Noa, heart break hotell närmare sagt. Fan vilken skön film asså. Sån vill jag bli när jag blir äldre. Parta hårt och haa kul fast man blivit några år äldre.

Fotomässan

Idag känns det som jhag avr uppe med tuppen. Nu ska jag och Noa bege oss till fotomässan och förhoppningsvis lära oss mycket smarta och bra saker. Vi ska på 3 seminarium och sen ska vi bara vandra omkring och se oss för.
Ha en bra söndag

Bio

Nu, äntligen får jag tillfälle och lust att skriva igen. Jag var ute igår och detta ledde till att jag blev lagom seg idag. Men jag har ändå hunnit med att baka muffins och kakor och varit på bio med min syrra. Det känns som jag alltid är på bio, jag har typ sätt hälften av alla filmer som går haha. Idag såg jag eller vi iaf 500 days of summer, det var bra tycker jag. Men hallå varför måste alla filmer handla om antingen kärlek eller våld? Denna film handlade om en kille som blev kär och sen olycklig när hon lämnade honom. Och när jag kom hem satte jag mig med familjen och tittade film då var det typ våld som hela filmen handla om och lite kärlek. Varför? Finns det inte nått annat som man kan göra film om? Eller blir det helt enkelt ingen bra film om den inte handlar om kärlek eller våld? Hummm
God natt mina vänner nu ska jag gå och sova. Imorgon blir det fotomässan med bror min

Fredag den 13

Jag blir alltid lite kontigt när det är fredag den 13. Jag går runt hela dagen och liksom väntar på att något dåligt ska hända. Jag hoppas att det händer något dåligt alls. Men det skulle inte förvåna mig och jag trillade och bröt benet på väg till jobbet.

Jag ska jobba idag och efter det ska jag hem till Elin och henns nya lägenhet som jag inte varit i ännu. Då ska hon få sin inflyttningspresent av mig också som jag hoppas hon gillar.
Hon är så söt hon ska göra sallad till oss som vi ska äta innan vi skulle dra ut och träffa brudarna för födelsedagsfriande. 

Det ska bli så skönt för jag är ledig HELA helgen. Jag ska baka muffins som Sandris har get mig recept på och kakor som är mormors recept. Sen ska jag och min kära lillebror på fotomässan också. Jag ska bjuda honom på det för att han snart fyller år. 
Sen ska jag svulla godis hela helgen. MM vilken härlig helg. 
Den kanske blir en bra fredag den 13 iaf.

åhh en hel vecka kvar

Nu har jag kollat klart på Mammas pojkar och jag längtar såååå efter nästa avsnitt. Jag fattar inte hur jag kan tycka så mycket om detta program. Så fort jag vaknar på torsdagar så är det första jag tänker mammas pojkar haha. Jag måste ju vara sjuk i huvudet =).

Nu ska jag gå och lägga mig och imorgon ska jag sova länge hade jag tänkt. Jag har varit supertrött hela veckan så jag tänkte vila upp mig imorgon. Sen ska jag gå och träna, jobba, hem till Elin och sedan ut och fira en vän som fyller år.


Imorgon får jag träffa min lilla Elin


Mammas pojkar äntligen

Efter en ganska lång och händelsrik dag sitter jag här nu med fil och müsli. Jag har varit i skolan idag och vi var i något som heter lärostudion, där vi fick sitta med hörlurar och lyssna på en röst på portugisiska och härma, det var ganska roligt. Jag har även varit och jobbat idag. Allt på jobbet var så jobbigt, och så mycket folk kom vi hade jättemycket att göra hela tiden.

Men nu är det äntligen dags för ett nytt avsnitt av Mammas pojkar WOHHO.


Tänk efter innan ni säger saker det kan skada någon rikigt hårt

Varför anser folk att om man är tuff kan behandlas hur som helst? Och då menar jag inte att man är cool tuff. Jag pratade lite med Sandra idag på gymmet. Hon frågade hur det gick med träningen och jag sa att det går bra och att jag försöker komma igång igen. Och att jag kommit på att jag haft en ätstörning.
Jag har inte haft anorexi eller bulimi eller något sånt som förknippas med ätstörningar.
Jag tror att mitt försvann i början av sommaren. Innan dess så mådde riktigt dåligt så fort jag åt nån godis. Jag drack aldrig läsk eller åt chips eller godis och sånt. Jag slutade dricka mjölk till maten för att jag fick för mig att man blev fet av det. Jag kollade på mig själv i spegeln mycket, jag vet att alla tjejer gillar att se sig själva i spegeln men det här var inte normalt. Jag kollade främst på magen och rumpan. Jag tränade på bra inte för mycket men helt lagom, men allt jag gjorde var med tanken på att få "finkropp". När jag gick i trappor spände jag rumpan allt jag kunde bara för att göra allt för att få det där....jag vet inte ens idag vad det var jag villa ha för kropp. Jag gillar inte alla dessa modeller som är trådsmala men smalare ville jag bli. Men det som låg mest i fokus var magen, magen, magen och åter igen magen.
Vad vill jag då säga med det här? Jo att jag precis har kommit på det här och att jag är stolt över att kunna prata om det. Och att jag är stolt över att jag redan nu vet att det var en ätstörning.
Visst jag hade kunnat fortsätta leva ett sånt här liv men nått var det som stoppade mig jag vet faktiskt inte vad det var. Men nått jag vet är orsaken till det hela. 
Varför anser folk att om man är tuff kan behandlas hur som helst? Jag har alltid ansets som tuff men varför får man behandla mig hur som helst bara för det? Jag vet inte hur många gånger folk har sagt saker som riktigt fått mig att ta åt mig och må dåligt. Saker som "vad muskulösa ben du har men inte armar" " Du har ju muskler där innanför fettet" "Tänk på vad du äter" " Ska du verkligen äta godis? Nu när du tränar så bra?" "vad stora lår du har". Folk tror att de kan säga såna här saker till mig utan att jag tar illa vid. Men just sånt här fastnade och fick mig att må dåligt. Bara för att människor inte tänker på vad de säger till någon som är just tuff. Jag tog inte allt med en nypa salt! Jag tog in allt som alla sa.

Idag har jag glädjen att meddela att jag inte är så här länge inte lika extrem iaf. Visst jag vill ha en vältränad kropp och vara nöjd med mig själv. Men det är jag när jag tränar. Jag tittar mig själv inte på samma sett i spegeln och jag bryr mig inte på samma sätt om vad jag äter längre. 
Ni kanske tycker det låter som jag inte blivit av med ätstörningen men det har jag. Men jag försöker att hålla sötsaker till helger och att inte frossa i dem.   
 

Funderingar och åter funderingar

Jag hittade ett papper idag där jag hade skrivit en liten grej.

"Är ensam stark eller precis raka motsatsen? Det är en fråga jag tänker på. Många skulle nog sagt stark för att personen i fråga klarar allt själv och är ensam men mår bra ändå. Men gör den verkligen det?
Eller är det helt enkelt så att man är ensam för att rädlsan av att bli sårad och ensam är för stor?"

När jag läste detta blev jag både arg på mig själv och förstod att det nog ligger något i det. Man är hellre själv än att bli sårad och gå igenom en otroligt jobbig tid. Även om kärleken övervinner allt så vet jag inte alla gånger om det är värt det? Tycker ni det? Är det värt att bli älskad ett tag för att sedan bli sårad?
 
Jag läser det jag skrivit nu och tycker jag låter som världens tråkmåns men...Men jag ser på allt knappt innan det börjat att det snart är slut. Går jag på bio kan jag tänka ååå nu är snart filmen slut, iställer för att vara glad och njuta så länge den varar. Kanske är det samma sak med kärlek? Jag tänker ofta gud något förhållande orkar jag inte ge mig in i för det tar sån lång tid att må bra sen igen när allt tagit slut. Är det fel av mig som tänker så? Jag missar nog mycket men det ä mitt sätt att tänka och försvara mig själv på.

Jag vet att jag är ego det kan ingen annan säga att jag inte är. Är det kanske helt enkelt så att jag har svårt att släppa in folk nära mig för att det tar för mycket tid? För att jag vill bara ha mig själv för mig själv?  För att jag ett EGO? Gud jag blir helt snurrig av dessa funderingar det får bli en dusch nu så jag kan skölja bort lite av mitt ego ;)

Min dag

Hejsan bloggen, jag har precis varit ute med Toke igen. Nu sitter jag här och funderar på hur jag ska lägga upp min dag och vecka lite granna.
Vad jag ska göra idag

  •  Plugga 
  • Träna
  • Få i väg en present till mitt fadderbarn
  • Skicka i väg foton till Portugal  
  • Kolla upp vaccinering


                                                 


Sallad

Det blev både bredband till Elin och skor till mig och Paus sallad för oss båda. Jag har saknat den där jäklarns salladen så mycket. När jag gick i skolan så åt jag den jämt till lunch.

Jag kände mig helt lost i skolan asså. Nu måste man börja använda den där lilla hjärnan och kan inte längre försöka stappla sig fram med lite spanska ord här och var. Tur att jag har Sarah som hjälper mig och stöttar mig och tar papper till mig när jag inte är där.

Nu blir det promenix med Toke i det otroligt varma vädret som har besökt oss idag.


Toke & Elias


Handen

Hej bloggen,
Nu ska jag bege mig iväg till Handen där jag ska träffa Elin. Vi ska införskaffa lite saker till henns nya hem. Sen blir det plugget för mig. Har föreläsning och ska träffa Sarah och plugga lite mer, vi blev inte helt klara igår.
Hörs ikväll

Puuh det kommer bli tufft

Nu är jag hemma efter en skön dag. Jag och Sarah satt i skolan från tio till klockan nästan var fyra. Men det behövdes. Det är svåra grejer vi håller på med nu och då krävs hög tankeverksamhet som för min del inte går så fort haha.

Jag har varit hos personliga tränaren också. Jag fick ett stryketräningspass som jag skulle gå efter två gånger i veckan och för att få förbränningen på topp skulle jag köra en halvtimmes konditionsträning efter det. Puhhh säger jag bara. Sen skulle jag träna det jag brukar träna, core och step och sånt två gånger i veckan. Och om jag ville ha mer hög förbränning så skulle jag som ni säkert vet att man ska göra, äta många mindre små mål om dagen och dricka mycket vatten. Men det sista han sa var att jag inte skulle äta kolhydrater efter klockan sex på kvällen det kommer bli svårt. Två timmar innan träning ska jag äta de sista kolhydraterna för dagen (om jag tränar på kvällen asså). Jag som aldrig hinner äta mat innan jag tränar och äter middag efter träningen. 
Men jag vill det här och tänker kämpa på. 

Var tar tiden vägen?

En som vanligt trött Hanny sitter här men utvilad. Idag ska bli en bra dag. Först plugg med sarah sen träff med personlig tränare och sen lite träning på det också hade jag tänkt. Det ska nog bli bra.

Ibland känns det verkligen som tiden springer iväg. Var har all tid tagit vägen? Min lillebror går nu i 9 och jag tyckte det kändes som igår när jag gick i 9. Stod och grät utanför kyrkan för att jag skulle sluta och sakna alla. Men den ända jag har träffat och haft kontakten med sen 9 är Elin. Varför tappar man kontakten med alla? Jag vill att man ska kunna fortsätta gå åt varsitt håll men ändå ha kontakten som förr. Är det omöjligt?
Eller är man inte så bra kompisar som man trott? Är man bara kompisar för att man egentligen måste?
Allt detta snurrar just nu runt i mitt huvud. Så varsågoda där fick ni en hjärnrönken.
Ha det brA

Min kropp är död

Så här trött har jag inte varit på länge. Min kropp är så tung! Skulle någon försöka putta av mig från stolen jag sitter på skulle jag aldrig kunna hålla mig kvar. Det känns inte som min kropp sammarbetar med mig just nu. Skönt att denna jobbhelg är över nu iaf. Fast på ett sätt är det lite roligt att jobba för att det är så många som jobbar på helger och då får jag träffar alla härliga människor på mitt jobb.
Nu ska jag hoppa i min pjyamas och titta tv ett tag. Men jag ska lägga mig tidigt för att imorgon vill jag vara utvilad. Jag ska träffa Sarah för att göra läxor och plugga, det behövs vill jag lova. Jag har missat en del och inte pluggat något hemma. Dåligt av mig, men ibland känner man verkligen inte för plugga. När jag inte känner för att plugga så funkar det heller inte att försöka. Nej nu väntar pjyamasen. God natt på er

.

Som jag skrev innan, denna helg har jag knappt någon tid över vilket betyder tråkig blogg. Men imorgon så! Jag var iaf ute igår kände att jag behövde det efter allt. Det var jättetrevligt. Och så tök min Julia upp det var nog det bästa på kvällen. Vi drog från där vi va och irrade på Söder och när vi kände oss färdiga med det så blev det nattbussen. Jag tycker om att åka nattbuss det hör liksom till efter en utekväll.
Men nu mina vänner ska jag springa till bussen som vanligt


Brått brått

Hejsan bloggen, nu har jag bråttom som vanligt. Jag ska strax åka iväg till jobbet igen. Denna helg är min jobbhelg då jag typ inte har en ledig stund. Men ikväll så ska jag försöka orka och hinna med att gå ut med några från jobbet. Det ska bli trevligt om jag orkar, det var ju så länge sen jag var ute.
 
Gud jag har mina värdinnekläder på mig nu och jäklar va kjolen sitter tajt i midjan haha.
Vi hörs ikväll 

Tröttis

Hejsan svejsan, det märks verkligen att jag inte är van att gå upp tidigt. När jag gick upp kändes det bara som om jag sovit 2 timmar, jag var dundertrött haha. Men jag gick upp och höll mitt löfte om att gå långpromenix. Nu bär det av till jobbet. Det får nog bli gummistövlar idag också man vet ju aldrig med det här vädret. När man minst anar det så kommer regnet.  
Ha en superbra dag

Klumpeduns jag

Fan va klumpig jag är. De frågade idag om jag kunde komma lite tidigare till jobbet imorgon. Jag står och tänker och tänker, det var ju nått jag skulle göra men jag säger ändå ja för jag kom inte på vad det var jag skulle göra. Och för sent dök det upp i mitt huvud att Ola skulle åka och jobba och jag skulle ha Toke. Visst han klarar sig hemma 5 timmar men jag HATAR att lämna honom hemma. Han gillar inte att vara ensam hemma, han blir ledsen och har tråkigt fan va klumpig jag är. Ja ja nu är det ändå så inget man kan göra något åt nu.


Träningen idag kändes helt okej men för att få igång mig själv lite mer så bokade jag in en tid med persolig tränare nästa vecka. Vi får se om han kan hjälpa mig lite med att få inspiration och komma igång.
Nu ska jag gå och sova börjar jobba klockan 10 och innan dess så ska jag gå en lång promenad med Toke det är jag skylldig honom.

Bläää

Denna dag började verkligen inge bra. Först av allt så ringer inte väkarklockan så jag vaknar klockan 10 och blir arg på mig själv för jag vill gå upp tidigt och vara effetktiv men inte det inte. Jag sover ju bort hela dagarna. Sen så hade jag tänk ta en lång promenix idag men vädret var inte så trevlig som jag trott. Det var dock inte så mycket men det här vädret gör mig så nere och arg. Jag får se om lite träning kan pigga upp mig lite ska nämnligen till gymet strax.


Mormor & Jag


Varför lever vi?

Ibland fastnar jag vid tanken, varför vi lever. Jag kan bara inte sluta tänka på det. Vad är det egentligen för mening med allt? Vi lever här en tid vi är glada, ledsna, arga blir sårade. Vi skaffar barn och blir fler, vi förstör joden allt mer men vad är det vi då inte ser? Vi vet så mycket och så många saker varför kan vi då inte lista ut varför vi lever här under en tid? Man kan väl inte bara försvinna efter döden? Eller kanske är det det man gör man finns inte mer, eller kommer vi vidare till en annan värld? Kanske är den världen mycket bättre? Alla är glada och skrattar, det finns inga miljöproblem eller fattigdom inga krig eller miljökatastofer. Dessa saker yr omkring i mitt huvud ett par dagar, dessa dagar har jag inte nån inspiration till något och vill bara ligga i sängen och inte göra något, såklart måste jag ju göra saker men jag bryr mig inte om reslultatet av det jag gör. Jag gör allt slarvigt, det känns som jag lever i en annan värld. Men efter ytterligare ett par dagar så är allt som vanligt igen och mitt liv fortsätter. Under de dagarna jag tänker såhär skrämmer jag ofta upp mig själv, jag vill inte tänka så, jag tycker det är läskigt ändå kan jag inte låta bli! Är det meningen att jag ska komma på varför vi lever? Är det mitt uppdrag här i livet? Det är kanske därför jag inte kan sluta tänkta på det...  

Hemma

Hejsan bloggen, nu är jag hemma igen. Skönt men lite sorgligt tycker jag. Jag kom hem klockan 7 imorse och gick raka vägen till sängen, vaknade för en timme sen så jag antar att jag var trött. Igår fyllde min kära mormor år så innan jag började min långa resa hemåt så firade vi henne. Det var mysigt igår, jag och mormor bakade tårta och kakor och lagade mat bara hon och jag, helt plötsligt så kändes det som tiden spolades tillbaka ett par år allt kändes som när jag var liten. När jag var liten var jag mycket hos mormor och vi bakade och lagade ofta mat tillsamans. När jag var liten så grät jag alltid när jag åkte ifrån mormor det gör jag inte längre men sorgligt känns det alltid, fast jag vet att vi ses i jul.
Nu börjar vanliga livet igen, men skola och jobb. Och nu starx ska jag bege mig till ridningen först ringa mormor.
Ha det så bra

Skåne

Hejsan ni som fortfarande läser trots att jag inte skrivit på jättelänge. Igår kom jag fram till mormor (Skåne) efter en lång och ganska jobbig bussresa. Jag åkte hela natten och när jag skulle gå av bussen så fick jag inte på mig skorna för mina fötter hade svulnat upp så mycket,  jag får erkänna att jag fick lite panik att jag inte skulle hinna av bussen faktiskt haha. När jag kommit fram gick jag och mormor till kyrkogården och tände ljus på min morfars grav och efter det så sprang jag och mamma ett litet lopp på kvällen. Det var nog bra för mig att få lite inspiration till att börja träna ordentligen igen. För 4 år sedan så sprang jag 4,2 km precis som denna runda va i ett lopp då var min tid betydligt mycket bättre än den var nu vill jag lova och det kändes ganska jobbigt. 
Idag har jag och lite släkt varit hos min moster och ätit och pratat och umgåtts, det var mysigt att träffa lite släkt igen. Nu ska jag gå ner till min kära lilla mormor igen (nu är jag hos mina kusiner) och spela fia med knuff med henne och klockan 21 ska jag och mamma ser Djävulen bär prada som går på 4, trevligt, trevligt. Ha en trevlig kväll mina vänner

RSS 2.0