Puuh

Hej bloggish,
Hur är det med er? Jag mår bara bra, är bara otroligt trött men sånt är livet.
Har precis ätit och så efter ridningen. Blev lite stessigt idag när jag skulle till ridningen. Var ganska länge hos Julia idag. Jag kom dit 11 och blev hämtad av min kära mamma vid 20 i 5 och ridningen börjar 5, så det blev lite tajt som ni kanske kan förstår. Jag hade så trevligt hos Julia så! Emelie var också där.  
Mitt hår blev så fint så, hoppas det håller sig fint till kryssningen också =)
Nu måste jag rå plugga innan Grey´s som börjar kl 21 och som jag måste se hehe.
Ha det så bra
Puss Hanny


snygg va?

God morgon god morgon

Hej hej här sitter jag pigg och glad med en hel dag framför mig.
Har precis varit ute med Toke, jätteskönt som vanligt. Nu går det verkligen inte att ungå att det är höst, för någon vecka så kunde man det men inte nu. Innan har jag verkligen hatat när det börjar bli kallare och mörkare (höst alltså), jag brukar bli så deprimerad på hösten men den här hösten har jag bestämmt mig för att inte bli det. Det har redan börjat bra, jag tror det har med att göra att jag kan lägga upp min vardag lite som jag vill, har inga riktigt bestämda tider förutom när jag har mina föreläsningar. Det är jätteskönt!
Nu ska jag fixa mig lite för jag ska ju åka till Julia och bli klippt.
Hör av mig senare
Pusss Hanny

Mys kväll

Hejsan, jag är ledsen att jag inte skirvit innan det flesta av er gått och lagt er. Här är min dag, var först på förläsning som var helt okej sedan åkte jag på en Mary Kay träff. Det är ett märke på produkter till ansiktet. Det var mysigt.
Efter det när jag satt mig på tunnelbanan på väg hem ringde jag Julia för att fråga om hon glömt att hon skulle klippa mig imorgon, men det hade hon inte. Hon hade fixat färg och allt duktig flicka det där!
Hon var på Snaps och tog en öl med två av henne nya jobbarkompisar så jag åkte dit. Det var bara de på hela stället plus de som jobbade där, sjukt. Har aldrig sett snaps på tomt på folk asså. Det stängde så vi drog till ett annat mysigt ställe och tog en öl, har dock redan glömt vad stället heter haha. Vi blev sedan hämtade från Donken av Julias kompis Marcus (Julia var hungrig på en Mc Feast) därifrån drog vi till Donken i sköndal köpte kaffe och satt och fika i bilen, det var mysigt. Både att sitta i bilen och träffa Julia och prata. Tre flugor i en smäll där.
Nu går jag och sover, ska vara hos Julia i hyffsad tid för klockan 5 ska jag rida och tills dess ska jag vara färdig färgad och klippt. Ska bli så spännande. Vet inte ens vad det är för färger hon ska slänga i mitt hår hon har valt dom själv.

Puss och hej leverpastej
Hanny

Hej då

nu drar jag in till stan för en försläsning på universitetet i språkstruktur. Sedan ska jag på en ansiktsbehandling en föreläsning. Nu har jag jättebråttom, varför ska man alltid ha det? Aja hej då Hörs ikväll
Puss Hanny

Finns det nått att tro på?

Hejsan bloggen,
Jag är ganska nöjd med mig själv just nu, hade tänkt skita i lång promenaden men sen så var det en röst inne i mitt huvud som sa, du mår nog bra av den där promenaden och det gör Toke (min hund) också. Så ja, här sitter jag nypromenerad, och jag är glad att jag lyssnade på den där rösten.
När jag satt och åt frukost imorse så stod radion på och det pratade om Jesus, Gud och religioner. Jag hade inte själv satt på det programet på radion, det stod bara på hadde alltså inte tänkt lyssna på det så jag hängde inte rikigt med från början. Det ringde in en tant som verkande vara väldigt troeende. Hon sa att allt skulle bli bra och att man skulle be till Gud om att bli av med cancer och det ena med det andra. Då sa  radiogubben, men hur kommer det sig att det är så fattigt i Afrika och människor svälter ihjäl och dör av sjukdommar? Då sa tanten att det skulle bli bra. Jag vill så gärna tro på den där tanten, men tyvärr tror jag inte att jag kan göra det. Jag tror på något men jag vet inte vad. Men jag tycker att det känns som om, ifall det fanns nått där uppe eller vad man nu ska säga, vi säger Gud. Om det fanns en Gud som skulle kunna påverka det som händer här på jorden, varför gör han så satt alla inte får mat? Varför gör han så att vissa bli sjuka? Eller finns det kanske en Gud eller vad jag ska säga som inte har någon kraft? Han kanske bara är Gud och inte kan göra ett skit. Ush jag förvirrar bara mig själv. Vad tror ni? Finns det nått att tro på?
Jag bad jättemycket till Gud när jag var liten, jag bad om småsaker. Jag bad till exempel om att jag ville vinna nytorpsmaran, detta gjorde jag dock den gången men annars fungerade det inte. Nu försöker jag istället att leva livet och göra det bästa av det mesta.

Nu måste jag gå och plugga kan inte längre sitta här och filosofera. Jag hör av mig innan jag åker till universitetet. Puss Hanny

God natt gott folk

Har varit en lång och härlig dag idag. Jag hade egentligen tänkt lägga mig för ett tag sedan men jag var tvungen att stänga av datorn för det blev lite oväder, blixtar och oska och jag tänkte, kan ju inte gå och lägga mig innan jag bloggat och sagt god natt heller! Så jag beslutade mig för att stanna uppe och vänta till ovädret försvunnit och det har det gjort nu men regnar gör det en hel del fortfarande. Lite mysigt tycker jag.
Det gjorde ändå inget att ovädret kom för då fick jag tillfälle att förhöra min broder på biologi, han har nämnligen prov imorgon, han är ett geni så han klarar det lätt men du kan ändå behöva ett lycka till. Så lycka till du är bäst.
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll på er nu ska jag lägga mig i sängen och läsa nya nummret av plaza och sen ska jag sova. Ska försöka komma upp i hyffsad tid, tänkte ta en lång en power walk på morgonen och hinna plugga en del innan jag åker in på föreläsning som börjar klockan 15.

Ha det super bra PUsss Hanny

Gud vad skönt

Hali hallå,
Har precis kommit hem från gymet. Gud vad skönt!! Jag körde core och steppass som jag gjorde förra veckan också. Körde verkligen järnet idag var super skönt. Efter det här passet känner jag mig så glad det gör jag inte efter andra pass.
Jag och Elin hade mys i stan. Hon köpte ett plagg till kryssningen kan ju tyvärr inte säga vad det var för då blir det ju tråkigt, ni får se på kryssningen eller bilderna från kryssningen, för mycket bilder ska vi ta det kan jag lova er.
sen handlade vi mest saker. Pillerburkar, jättesöta, fickpluntor och det ena med det andra haha. Vi löste även ett som varit för mig ett mysterium länge, skönt.
Nu ska jag äta lite middag, jag bloggar lite senare och talar om det hänt något spännande =)

Puss Hanny



Här är jag och Elin när vi är som snyggast. "Gör dig fin Elin, det går
tyvärr inte bättre". Vandringen  vi gjorde förra hösten med skolan.

stan

Hejsan,
Har suttit och haft en lugn morgon med mamma, vi har suttit länge och pratat och käkat frukos, mys.
Och nu är jag färdig fixad för stan, ska dit med Elin och titta lite. Sedan blir det träning ikväll.
Hörs senare
PUss Hanny


Puuh

Hejsan svejsan,

Nu har jag varit hemma ett tag, hälsat på gäster och sagt hej då till gäster det var typ det jag hann. Sedan har jag och mamma tittt på tv och jag har varit ute med Toke.
Sen var jag tvungen att plugga lite nu också men fick lite hjälp av min älskade mami så det var helt okej, kändes inte så deprimerande att sitta och plugga en söndagskväll halv tolv på kvällen efter att man jobbat hela dagen som det egenlligen var. Tack mami! 
Jag är verkligen skittrött, har varit så jäkla mycket folk på jobbet idag, och ena saken efter den andra tog slut woohoo!
Här kommer jag sängen du är efterlängtad tro mig!


Puss Hanny

Jobb

Nu har jag städat så nu är jag helt slut innan jag ska åka till jobbet, bra där! Ola fyller på idag så det kommer lite folk hit men jag hinner nog inte träffa dom för jag ska till mitt älskade jobb.
Slutar klockan 8 sedan blir det hem och plugga lite.
Ha en trevlig söndag och njut av denn om ni har chansen. Ser ut att bli bra väder.

Puss Hanny

Äntligen hemma!

Nu är jag äntligen hemma ifrån en dag på jobbet som känts som en evighet. Har varit så mycket folk, jag förstår inte vad det är med folk och löning. Så fort lönen kommer så ska den spenderas med en gång eller? Visst jag handlade lite igår men jag brukar inte var den personen som går ut som sätter sprätt på pengarna så fort de rullat in på kontot.
Jag jobar imorgon också från 12 till 20 så jag hinner med ett par ruscher på jobbet imorgon med men sen är jag ledig på måndag, eller ledig och ledig ska plugga hemma. Hoppas att er dag har varit lika underbar som min! haha.
Vet inte om jag hinner blogga imorgon innan jag drar till jobbet men ska försöka hinna med det och att sola, får se hur jag lyckas. Nu ska jag gå och prata lite med mamma och kolla på den nya Coco Chanel filmen.
Ha en fortsatt trevlig lördagskväll mina vänner.

Puss Hanny
P.S gud vad jag känner mig gammal och grå dessa helger jag jobbar såhär och inte pallar dra ut eller hitta på något. Jimmy ringde och frågade om jag inte skulle med ut och Julia ville att jag skulle haka på ut men jag orkar verkligen inte. Är det tecken på att jag håller på att bli grå eller vuxen? Eller bara att jag jobbar mycket och lever livet nästa helg? D.S



Äntligen!

Nu är jag äntligen klar med uppgiften vi fått att göra i plugget. Bättre sent än aldrig som ordspråket lyder. Skulle skriva om min favoritstad på portugisiska, ganska svårt vill jag säga. Jag går nybörjar kurs och kan därmed inte så mycket, visst det är meningen att man ska lära sig men hallå skriva en hel text är ganska svårt när man inte kan mycket alls, inga ord, inga vanliga fraser inget alls. Men tack vare min otroligt begåvade mamma som hjälpte och hjälper mig med allt man behöver vara smart på så klarar jag mig bra här i livet ialla fall hittils. Tack mami eller mãe som det heter på portugisika. Älskar dig! ♥
Nu går jag och lägger mig det är ju faktiskt en dag imorgon okså. sov sött och vakna inte blött.

Puss Hanny

Vilken dag

Hejsan,
Många ser fram emot fredagar och helg men det gör inte jag den här helgen. Jag jobbar hela helgen det är inte roligt.
Har haft så dåligt samvete för att jag inte hunnit blogga knappt nått idag, men sånt som händer då mycket står på. Jag är dötrött i både kropp och knopp just nu, skulle egentligen ha följt med ut men så blir det inte. Jimmy fyllde år i onsdags så han ska firas idag men jag är verkligen död skulle aldrig pallat med att dra ut idag, hoppas han inte blir för arg på mig =)
Jag och Puck var ju i stan idag, vi stod och köade till nya HM som öppnade på drottninggatan. Vi stod där kanske 1 1/2 timme, de 200 första skulle få 200 kr i presentkort, vi visste att vi inte var en av dom men vi stod kvar ialla fall, jag skulle ändå göra en läxa och kunde göra den därifrån haha. När det började närma sig öppningsdags var det verkligen proppat med folk, jag och Puck funderade länge på att gå ut i kön och komma tillbaka senare MEN DET GICK INTE! Vi satt fast. Folk pressade verkligen på, det var ganska läskigt. Jag förstår inte hur folk beter sig så fort någonting sånt här händer. Det är om om hjärnan sätts ur funktion. Jag var nära på att ramla flera gånger, kännde hur benen var åt ena hållet och huvudet åt det andra, jag stod många stunder inte på marken, jag lyfte liksom. SJUKT!!
Hur många HM har vi liksom inte här i Stockholm? och ändå blir folk helt galna. De trängdes, puttades och betede sig mer som djur än människor. Jag sa till Puck, det hade ju varit en annan sak om det var mat som delades ut i ett u-land där det inte finns mat, då skulle man kunna föstå varför folk betedde sig så men det gällde kläder som vi i väst har 343543545 av. Plus att dessa kläder som vi skulle in i affären för att titta på fanns rakt över gatan också. Det ändå som var nytt där var HM Home, okej kul men inget man måste bete sig som djur för. Men vi kom in! haha.
Jag köpte en kjol och en spetsbody och en klänning, nått av det ska jag ha på kryssningen.
Sen tittade vi vidare. Vi hade en mysig dag, det var ett tag sedan vi sågs.


Såhär långt kom jag att fota med min mobilkamera. Det här var bara
närmst oss, va as mycket mer folk framför och bakom oss.

 


Detta efter jag insett att här kommer vi inte ifrån bäst att vara glad ändå


Bråttom

Hejsan bloggen,
Här sitter jag just hemkommen från stan och ska strax springa till bussen, måste ju blogga lite först =)
jag hade det jättetrevligt i stan med Puck. Vi köade utanför det nya HM på drottninggatan, vilket kaos!! Berättar mer sen. Sen var vi och åt lite och i gamla stan och köpte lite stavar till mina piercingar och hämtade lite bilder som jag beställt. Sedan mötte jag upp mamma efter jag lämnat Puck som också skulle möta sin mamma. Vi hann med en snabbis på åhlens, jag köpte en parfym och hann bli sminkad lite av en som jobade på make up store, tack för den, precis vad jag behövde.
Nu mina vänner måste jag springa till bussen, jag jobbar bara till 21 sen kommer jag in och skriver lite till, har mycket att berätta för er om. 

Pusss Hanny 


God mat


Farligt med god mat

Jag är fortfarande dundermätt efter middagen, det är lite farligt med god mat, man äter alltid för mycket eller jag gör ialla fall det, fast jag märker det inte när jag äter utan så fort jag lagt ifrån mig gaffeln då jäklar känner jag hur mätt jag egentligen är.
Nu har jag skrivit klart om mitt drömhus och skickat in den, men det är bara påt igen imorgon ska min drömstad vara inne, tänk om jag ändå hade sluppit skriva det på portugisiska då skulle det gått på två minuter men, men nu är det ju inte så.
Nu blir det sängen för min del jag ska upp tidigt, jag och Puck ska in till stan och kika lite. Ha en fortsatt trevlig kväll för er som inte tänker besöka sängen ännu, och god natt till er som tänker göra det.
Jo, försten så kommer jag snart för er, så fort allt blivit klart att avslöja en liten hemlis som jag går och bär på. Nu blev ni nyfikna va? Men jag ska inte berätta än, allt måste bli klart först.

Pusss Hanny

Jag är verkligen jättetrött

Hejsan kära blogg,
Jag är jättetrött. Efter ett långt träningspass som bestod av uppvärmning, kondiotion och styrka, och efter mycket plugg så sitter jag här.  Jag är dock fortfaranande inte klar med inlämningen av mitt drömhus som ska vara inlämnad idag, har skrivit den men har det tråkigaste kvar, att rätta och skriva rent.
Min kropp är verkligen stendöd efter träningpasset.
Nu ska jag ställa mig och laga mat det blir bulgur, rödbetor och chevresås det är verkligen skitgott! Det låter ju inte så fräsht tillsammas men det är det verkligen.
3 veckor var till kryssningen mina vänner wohoo.

Hörs ikväll Puss och hej


Min dag

Puhh va skönt! Har varit ute och power walkat med Toke. Ni vet när man har gått långt och sen sätter sig, då känns det verkligen som man fått igång blodcirkulationen. Det dunkar så där ni vet haha, går inte rikigt att förklara men jag tror ni förstår.
Så fort mamma väl kommit upp och ätit frukost så ska vi dra iväg till gymet och pumpa lite. Jag tänkte sola också, jag vet att man inte borde och att det är farligt, men det är inför kryssningen. Det är SÅ mycket snyggare att ha en fin klänning på sig när man är lite brun.
Efter det ska jag hem och plugga, plugga och plugga.
Sen hade jag tänkt att ha en kväll för min själv, med mys framför tvn med te. Behöver vara ensam och tänka lite tror jag. Och det kommer jag inte kunna göra i helgen, ska nämnligen jobba hela helgen. Nej, nu måste jag gå och tjata på mamma att gå upp!
Hare så bra =)
 

Härliga dag

Hej bloggen
Har haft en rikgit skön dag idag, dock nästan inge plugg. Jag hade verkligen svårt att komma upp imorse vet inte vad det var med mig.
Hade ganska lite tid till jag skulle träffa Sofie efter jag ätit frukost men jag var så himla seg så jag prioriterade att ta lång promenad med Toke så jag skulle vaknade till och det gjorde jag verkligen. Det är så skönt att promenera, man får sån energi.
Jag och sofie var ju på bio idag och såg "flickan som lekte med elden", verkligen en jättebra film. Jag såg "män som hatar kvinnor" med mamma för bara två veckor sedan så det passade utmärkt att se tvåan såhär nära inpå. Nu ser jag fram emot att trean ska komma, har hört rykten om att den kommer i november, kan det stämma? Vi hade det ialla fall jättetrevligt.
Efter det bar det av till ridning, är inte hel nöjd hur det gick, kändes som jag inte var 100% koncentrerad, det kan bero på att det är mycket som rör sig i mitt huvud just nu. Det är bara att kämpa 110% nästa vecka istället.
Har ägnat kvällen åt tvtittande på Grey´s Anatomy. Jag är verkligen en känslig person framför tvn, gråter för minsta lilla hemskhet som händer. Har gråtit floder, men nu har det äntligen lagt sig, tur! man kan ju inte sitta och gråta hur länge som helst för nått som hänt på tvn, hur mycket skulle jag då inte gråta om det hände nått på riktigt? Men jag tror det är så jag tänker när jag sitter där framför tvn, tänk om det där skulle hända mig eller någon jag kände.
Så därför passar jag här med på att säga att jag älskar alla mina nära och kära och att ni betyder mycket för mig. Vet att jag säger det för sällan, men det ska bli bättring på det. De sa på Greys att man skulle säga att man älskar någon när den personen väl var där och kunde höra det, om man väntar med att säga det så kan det vara försent. Säg det hellre för många gånger, det är inget man ångrar efter.

Så nu har jag sagt några visa ord, och med de orden går jag och lägger mig
PUSss P.S hoppas ni också haft en trevlig dag. D.S 


Höst på väg

Hali hallå som jag och Elin brukar säga.
Jag kom precis hem från en promenad med Toke. Jag har inte känt av det innan men det är verkligen höstväder ute. Lile halvkallt och ruggigt och löven börjar falla. Ja, det är väl bara att inse fakta, vi går mot mörkare tider om vi vill eller ej. Och jag tror för min del att jag ej vill det.
Nu måste jag sticka och fixa mig lite Sofie kommer snart och plockar upp mig. Det ska bli roligt att ses det var länge sedan, vi är jobbarkompisar men vi jobbar tyvärr aldrig samma tider nu längre, lite tråkigt tycker jag.
Hoppas ni har en trevlig dag i detta höstväder

PussS Hanny
P.S lägger upp lite sommarbilder för att i några sekunder få glömma att kylan är på väg och sommaren på väg bort.


Visst ser det härligt ut, jag och mina favo


Puck på Skiathos i sommras


Jag på Skiathos i sommras


Man man får inte glömma att det finns nackdelar med sommaren också,
det kan bli för varmt!


Mys

Åhh sitter här och myser i mörkret. Dricker grönt te och lyssnar på Elivs, vilken man!! Förutom min dåliga portugisiska låt så har jag även börjat lyssna mycket på Elvis. Han är så bra, han har en sån där röst som man bara ryser av. 
Nej nu måste jag gå och lägga mig, ska upp ganska tidigt och börja skriva på "A minha casa de sonho" mitt drömhus, som ska vara inne på torsdag.
Måste passa på att plugga på morgonen, inte för att man eller ialla fall jag är mest inspirerad och koncentrerad då utan även för att jag ska träffa Sofie halv 11. Vi skulle ses och fika och snacka skit men hon ringde och frågade om jag vill gå på bio och titta på "flickan som lekte med elden" istället, hon hade nämnligen fått fribiljetter. Och det kan man ju bara inte säga nej till. 
Först ska vi fika sen bio på söder ska bli så trevligt så. Sen åker jag hem så jag hinner till ridningen kl 17.

Sov så gott =) PuSSSss Hanny

Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter föreläsningar. De var ganska tråkiga, kan dock verkligen inte förneka att jag saknar Portugal. Det är inte så konstigt att jag gör jag sitter ju för tusan och snackar språket och om landet hela dagarna och när jag inte gör det så lyssnar jag på en dålig portugisisk låt som jag verkligen fastnat för.
Det blev ingen Julia idag =( Hoppas på att vi snart har tid för varandra och att hon snart kan klippa och fräsha upp mitt hår, för det behövs(Hon är jättedukig)! Jag ska på kryssning den 15 oktober och då vill jag ju ha fint hår, det ska bli så roligt. 
Åhhh kan inte klockan bli 21 snart!! Jag längatar efter att titta på Andra Avenyn. Jag älskar verkligen den serien, många säger att den är jättedålig men förstår verkligen inte hur det kan säga så det är ju skitbra!! Har sett alla avsnitt idag sänds avsnitt 156 tror jag. 

PUSSSS Hanny ♥ 

Här är sist jag var i Portugal, då var jag där med Catrin och såg VM-kval i mars
Sist jag var i Portugal med Catrin var i mars. Här var innan VM- kval matchen
Sverige-Portugal i Porto

Här ser man oss lite bättre haha
Här ser man oss lite bättre hehe

Nu drar jag

Så nu drar hag till universitet till två föreläsningar en i språkstruktur och i kultur. Slutar halv 7. Sedan hade jag och min kära vän Julia tänk att hitta på något som inte kostar så mycket pengar eller helst inge pengar alls för att jag är verkligen pank tills på fredag. Tacka vet jag den 25 varje månad synd att det är så långt mellan dem bara.

Ha det så bra

//HaNNY


God morgon

Vilken härlig morgon. Jag vaknade av mig själv klockan 8, det är alltid skönt att vakna av sig själv istället för alarmet. Satt och åt frukost med mamma och lillebror (som är hemma och sjuk idag), riktigt länge innan jag tog en lång promenad med Toke. Det blåste riktigt friska vindar idag må jag säga haha.
Nu sitter jag och lyssnar på dirty dancing låtar istället för att plugga för det är ju mycket roligare.  Varför är det alltid så när man ska plugga att allt är roligare än att plugga? Sånt som man aldrig skulle göra annars kan man göra bara för att slippa plugga. Man kanske helt enkelt måste få bättre pli på sig själv än vad jag har på mig själv haha. Nej, nu går jag och pluggar! Ha en trevlig dag

PuSS Hanny
                                   Min underbara hund i vintras

God natt mina vänner

Nu får det vara dags för sängen, det är lika bra så man kommer upp imorgon. Jag ska försöka plugga ganska mycket innan jag åker in på föreläsning  som börjar kl 15.
Har suttit och surrat med Elin i telefon ett bra tag nu och snackat skit och om kryssningen, som vi båda två riktigt längtar efter.  Ska bli så trevligt att komma iväg med sina nära och kära.
Sov sött och vakna inte blött

Hanny  

Woho känner mig på topp

Så nu är jag hemma från mina träningspass. Jag började med core som jag gillar att gå på, man tränar mage, rygg och rumpa, kärnan i kroppen. Sedan var det dags för ett hårt och jättebra step pass. Det var första gången jag gick för den här ledaren, hon är ny, och tydligen skitbra!! Det här passet ska jag definitivt fortsätta gå på. 
Nu måste jag ringa Elin för att se vad hon hittar på, jag tror nämnligen hon är ensam hemma och vem vet hon hittar på då, bäst jag håller koll på henne =)
Ha en bra kväll på er allesammans 

PUSSSS Hanny 

Träning

Nu sticker jag iväg och tränar core och lite step ses sen

PUsss och hej leverpastej

Hanny

Då var det gjort!

Hejsan min alldeles nya blogg. Nu har jag äntligen fått tummarna loss och ska börja blogga som jag så länge gått och tänkt på!! Det ska bli så roligt så, hoppas att jag inte är ensm om att tycka så.

Ha det så bra tills ni tittar in igen
//Hanny

RSS 2.0