Hej då Stockholm

Så nu ska jag åka och jobba. Troddde faktiskt jag skulle hunnit med lite mer idag men ja så tänker jag alltid. Nu sitter jag här med en alldeles för stor resväska. Jag hade en mindre från början men min kära mamma vill ju att jag tar med 543543543541 saker från Skåne åt henne. Det är lite irriterade att ha en gigantisk väska bara för att vara i Skåne i 4 dagar men men nu är det så.
Snälla Puck kommer och hämtar mig på jobbet och skjusar in mig till stan där jag ska ta bussen ifrån sen kommer jag fram till Malmö klockan 7 imorgonbitti. Jag kommer inte fram till Malmö cental heller eller vad det heter så jag måste gå en bit för att komma dit jag ska för att ta nästa tåg. Hoppas jag hittar för det lär ju inte finnas många att fråga klockan 7 på en lördagsmorgon haha. Ha en bra helg jag ska försöka blogga lite där nere ifrån men jag kan inte lova nåot.    

Hej då Stockholm

Så nu ska jag åka och jobba. Troddde faktiskt jag skulle hunnit med lite mer idag men ja så tänker jag alltid. Nu sitter jag här med en alldeles för stor resväska. Jag hade en mindre från början men min kära mamma vill ju att jag tar med 543543543541 saker från Skåne åt henne. Det är lite irriterade att ha en gigantisk väska bara för att vara i Skåne i 4 dagar men men nu är det så.
Snälla Puck kommer och hämtar mig på jobbet och skjusar in mig till stan där jag ska ta bussen ifrån sen kommer jag fram till Malmö klockan 7 imorgonbitti. Jag kommer inte fram till Malmö cental heller eller vad det heter så jag måste gå en bit för att komma dit jag ska för att ta nästa tåg. Hoppas jag hittar för det lär ju inte finnas många att fråga klockan 7 på en lördagsmorgon haha. Ha en bra helg jag ska försöka blogga lite där nere ifrån men jag kan inte lova nåot.    

Effektiv dag

Hejsan bloggen, idag ska jag vara effektiv. Det har börjat bra. Ola hjälpte mig nyss att sätta upp min stora spegel på väggen, det var lite pilligt men det är as snyggt nu. Jag ska även hinna med att städa lite här och rensa lite hade jag tänkt och packa och jobba. Men är man effektiv hinner man allt. 22:45 avgår min buss till Malmö ikväll.
Ha en super dag 

Draft: Okt. 29, 2009

Hejsan bloggen, efter en lång dag så sitter jag äntligen här framför datorn haha. Jag sitter och inväntar min träningsvärk som jag definitivt tror kommer att komma. 
Sitter nu och tittar på Riverside och kollar lite tåg och bussar inför imorgon och skriver packlista. Jag packar jämt i sista sekund jag vet inte varför. När jag var liten tyckte jag att det var roligt att packa men det gör jag tyvärr inte längre, kanske har det med att göra att man ska ha med sig så mycket saker som man inte behövde när man var liten. Smink, locktång, kläder som passar ihop och det ena med det andra.   


Döööd

Hejsan, här har vi en färdig fixad och död Hanny. Gud va jobbigt det var att springa haha. Det var som jag trodde, mina ben kändes som om de stävad emot mig istället för att sammarbeta med mig, dom var tunga som bly. Jaja det är bara på´t igen. Nu har jag betämmt mig för att verkligen sätta igång att äta bra och träna på annars trivs jag inte med mig själv, och jag kan redan nu tala om att jag inte alls trivs med min mage. Jag stod och tittade på den igår och den ser varken ut som jag vill att den ska eller som den gjorde. Fy Hanny nu blir det stenhård träning. Det kanske låter som jag är väldigt utseendefixerad och då låter det rätt för det är precis vad jag är, även om jag kanske inte vill.
Ha en underbar dag nu drar jag till skolan

Slut på sånt här på vardagar iaf


Försovning

Fan då, min telefon dog inatt och jag hade både glömt att sätta alarm och att jag hade lektion. Jag vaknade av ett ryck 20 över 9 och lektionen börjar 10. Jag skulle aldrig hunnit om jag ens försökt. Så det blev till att stanna hemma istället. Nästa lektion börjar halv 3 så det blir till att åka in till den istället.
Nu ska jag dra ut och springa en runda, det var extremt länge sen så vi får se hur det går, jag tror inte det kommer gå särskilt bra haha.


Gråten i halsen

Filmen var super. Jag trodde faktiskt inte att den skulle vara så bra som den var. Jag kan till och med erkänna att jag flera gånger under filmens gång hade gråten i halsen.
Nu sitter jag och myser framför tv med massa luktljus och ansiktsmasker, nagellack och fotkräm. Jag har en liten pyssla med mig själv kväll.

En trevlig kväll med bio och mojje

Hejsan bloggen, det blev lite sent igår och jag orkade i inte skriva när jag kom hem. Jag mötte upp Puck efter skolan och vi gick på bio och såg bröllops fotografen den var superbra. Efter det så kändes det tråkigt att åka hem för vi hade så mycket att prata om så vi drog till La Habana och tog varsin mojito. Efter jag sett Dirthy dancing 2 så har jag saknat Kuba så det var skönt att sitta där och drömma sig bort lite.  Det var en trevlig kväll helt enkelt. Nu ska jag iväg på bio igen fast den här gången med mina bröder, vi ska se upp. Vi ska ha lite höstlovsmys precis som 3343545453 andra i Sverige. Det var jättetmycket folk som tittade på bio igår och först förstod vi inte varför alla gick på bio en tisdag men sen kom vi på de, det är höstlov. Höstlov=mycket folk som ska på bio. Hör av mig när jag kommit hem

Äntligen träning igen

Hejsan hejsan, åhh va skönt det var att ätligen få träna igen. Jag har varit sjuk och beslöt mig idag för att sätta igång igen. Det tar alltid jättelång tid för mig att komma igång med träningen efter jag varit sjuk, för sätter jag igång igen direkt efter jag blivit frisk så blir jag bara sjuk igen, tråkigt men sant. Jag körde bara lite lätt styrketräning men tror ändå jag kommer ha träningsvärk men det är bara skönt. Nu ska det sättas igång på allvar.
Igår var vi ju på Ikea, jag hittade eller vi hittade massa fint. Jag köpte bland annat massa doftljus. Köpte även en stor spegel 140x96. Jag har letat efter en stor spegel att ha på en hel vägg och denna passar utmärkt. Det var dock lite svårt att få in den i bilen kan jag lova haha. Jag fick ligga på spegeln hela vägen hem med halva rumpan utanför, så gissa vem som är öm i asset idag. Haha .
Nu ska jag till skolan sedan bio med Puck hörs ikväll

Ikea

Hejsan bloggen, förr tyckte jag ALLTID att måndagar var hemska men det tycker jag inte längre. Det är nog för att jag själv får lägga upp mina dagar nu. Att jag får lägga min pluggtid när jag vill. Som idag, jag ska alldeles strax åka in till stan med Elin där vi ska möta upp Martina för att sedan ta oss till Ikea. Elin har blivit en stor flicka och ska flytta hemifrån och behöver där med lite möbler. Och efter Ikea ska jag plugga så hade man ju aldrig kunnat göra i gymnasiet.
Åhh det ska bli så roligt att åka till Ikea var så länge sedan jag var där, älskar att gå runt och bara titta där. Sista så åkte min familj till Ikea dagen innan jag kom hem från Småland, hur kunde de göra så mot mig? De som vet att jag älskar Ikea. 
Lycka till idag säger jag till Puck som har både skrivningen eller vad det heter och uppkörningen idag.
Nu ska jag fixa min klart för att åka


Jag, Martina och Elin
 


Dirty dancing 2

Hejsan bloggen, nu är jag hemma från en otroligt lång dag. Jag har sett klart på filmen jag började tittade på i morse, Dirthy Dancing 2. Jag och Andreas, min kompis tittade på 1:an igår och jag har aldrig sett 2:an så det passade ju utmärkt att göra det dagen efter 1:an. Gud va bra den va!! Jag sitter och grinar som jag vet inte vad. Hela filmen utspelar sig på Kuba. Efter att ha varit på Kuba två gånger kännde jag igen mycket som var i filmen och allt kom nu tillbaka till mig när jag såg filmen, även starka känslor.  Gud vad jag saknar det som gör Kuba till Kuba ett land som inget annat folket, människorna, musiken och framför allt dansen. Jag måste tillbaka snart.
Nu ska jag gå och sova föör jag är så otroligt trött, skönt att jobb helgen är över nu och att skolveckan kommer igen. Det är skönt med lite omväxling.
God natt på er


orkade inte

Hejsan bloggen, jag orkade inte skriva något igår när jag kom hem så det får bli ikväll det istället. Nu bär det av till jobbet igen.
Ha en trevlig dag

Mår super

Hejsan hejsan, nu är jag utvilad och mår super! Jag har äntligen fått min fotoskrivare att fungera wooho! Nu ska jag gå till centrum och se om mina bilder är klara för det var dom inte igår. Sen bär det av till jobbet, inte lika kul men..det är Julias sista dag idag och det känns sorgligt. Efter det så blir det till att åka till Hannah för hon ska firas.
Så ha en underbar lördag vi hörs ikväll


Sängen här kommer jag

Nu går jag och lägger mig, jag ska sova ut och må riktigt bra helt enkelt. Jag tycker själv att det låter deprimerande att gå och lägga sig såhär tidigt på en fredag men..händer det bara någon gång ibland så går det bra. Vi hörs imorgon utvilade och fräscha.


Fredagsmys

Vad mysigt det är att sitta med godis under en filt i det kalla höst mörkret. Jag brukar aldrig vara hemma på fredagskvällar så det är en speciell känsla när jag väl är det.
Jag vet inte vad det är med mig idag, jag känner mig så nöjd undrar varför. Kanske för att jag blivit ganska duktig på portugisiska, det tror jag det är. Nu ska jag titta på monster till svärmor och åter igen krypa ner under min mysfilt.
Ha en underbar fredagskväll

..

Hej bloggen, sitter här i mörkret (har inte dragit upp persiennerna ännu) jag inbillar mig att det inte är dag ännu. Jag har tittat på "Mammas pojkar" jag bara älskar det programet! Skåningen Tim är ju bara för snygg och charmig.
Jag ska strax hoppa in i duschen och försöka bege mig till centrum för att hämta upp förstoringarna av fotona jag lämnade in i början av veckan. 
Jag har bråkat med mamma hela morgon det är alltid lika jobbigt, och nu sitter hon på ett tåg ner till Skåne utan att vi löst något.  

Jag vill inte vara sjuk igen

Hejsan bloggen, jag är supertrött och känner mig inte på topp, fasar det värsta. Jag tror jag kanske håller på att bli sjuk igen =(.
Idag har jag iaf varit på universitet och haft en föreläsning och sen satt vi och pluggade till tentan imorgon. Jag har även jobbat, det känns som jag inte varit där på hur länge som helst och jag var verkligen ur form. Jag var seg och allt snurrade och kände mig verkligen inte på topp alls. Men för att pigga upp mig själv lite så bokade jag en resa ner till Lund (mormor) idag. Det ska bli skönt att träffa henne, jag träffade henne sist i Juli och det känns som en evighet sedan. Jag och mormor står jättenära varandra och är mer som kompisar än som mormor och barnbarn. Jag ska åka buss ner och jag åker på natten, under ett samtal jag hade med mormor sa hon säkert 5 gånger att jag skulle hålla benen högt upp för att annars skulle de svullna och då skulle jag inte kunna sova haha söt.
Nu ska jag lägga mig i sängen och titta lite tv sen måste jag sova ut till imorgon.
Hoppas ni haft en bra dag


Vaccination

Idag har det inte precis varit någon skrivar dag, hade ingen lust idag men jag hoppas starkt på morgondagen. Idag har jag iaf kollat på bussresor till Malmö det var inte allt för dåliga priser. Jag har även kollat på vaccinationer. Efter mycket tänkande har jag bestämt mig för att vaccineras för svininfluensan. Inte för min skull utan för andras skull. Det är vår skyldighet tycker jag.
Sov sött och vakna inte blött på er gullisar

Ajj

Hejsan hejsan, jag känner mig som en zombi idag, jag är verkligen helt borta. När jag satt och pluggade med Sarah var jag verkligen super trött och allt kändes som i en dimma, sen gick inte ridningen något bra heller, dock inte bara mitt fel hästen var inte heller på topp. Aj jag har ont i hela kroppen för jag och hästen hade väl dragkamp kan man säga haha. Nu ska jag och mamma titta på Bonde söker fru och sen blir det Greys.


Ha en bra dag

Hejsan hejsan,
Nu ska jag be ge mig av till universitetet för att träffa Sarah, vi ska plugga inför tentan.
Sen blir det stallet.
Ha en bra dag


Sov sött

Sov så gott allihopa, nu blir det sängen för mig


Ja är hemma

Hejsan hejsan, nu är jag hemma från en ganska intressant föreläsning. Visste ni att Brasiliens invånare endast har 0,4 % förtroeende för sina politiker? Det tyckte jag var ganska roligt.
Nu ska jag kolla på andra avenyn avsnittet jag missade idag.

Då var det skolan nästa

Nu är jag färdig för att åka till skolan, känns skitskumt att åka så här sent, det är ju för tusan mörkt ute. Och för en gångsskull är jag klart tidigt, jag ska inte gå förrän en kvart. Denna dag hara bara runnit iväg jag har nästan inte hunnit med någonting, det brukar ofta vara så för mig när jag vet att jag ska iväg på kvällen. Jag känner mig liksom nästan stressad hela dagen, är det bara jag som känner så? Jag har inte ens hunnit titta på bussbiljetter, det får bli till att göra ikväll när jag kommer hem.
Ha en trevlig kväll allihopa


Saknar gymnasiet (Fria), alla kompisarna och lärarna. Kan man spola tillbaka tiden?

En upprörd Hanny

Hejsan svejsan,
Nu har jag varit ute på en lång promenad med Toke, han var jätteduktig idag så han fick belöning när vi kom hem. Idag börjar min föreläsning kl 19.30 det är sjukt sent, det är svårt att hålla sig vaken så sent om det är en tråkig föreläsning men det hoppas jag inte att det ska bli. Innan dess så ska jag plugga lite och fortsätta leta lite biljetter till Skåne, jag såg att ni tipsade om buss det var smart, ska kolla upp det.
Jag tycker egentligen att man ska gilla alla människor och inte hata men ibland är det svårt att inte ogilla vissa människor. Dem man inte gillar kan man ju försöka hålla sig ifrån, men denna människa jag pratar om går inte att undvika just nu, han verkar ju vara överallt! Vet ni vem jag pratar om? Han är kritiserad från många håll och är enligt mig en riktig idiot. Jimmie Åkesson som är partiledare för Sverigedemokraterna. Ni kanske har läst hans debattartikel som var i Aftonbladet igår. Det stod bland annat att människor från muslimska länder är Sveriges största hot sedan andra världskriget. Och att muslimska män skulle vara kraftigt överrepresenterade i våldtäktsstatistiken. Och idag publicerades en artikel i Aftonbladet där det står att nära hälften av alla påståenden som han skrev i gårdagens tidning är falska eller saknar grund enligt experterna. Jimmie erkänner även att han inte har belägg för allt han påstått i Aftonbladets debattartikel. Både Säpo och brottsförebyggande rådet kritiserade i går Jimmies artikel. Och Jimmie tvingas ta tillbaka att muslimska män är överrepresenterade bland svenska våldtäktsmän.
All info som står här har jag tagit från Aftonbladetshemsida.
Är det inte fruktansvärt att han kommer ut och säger såna här saker? Och ännu värre när det visar sig att det han sagt inte är sant eller att det inte finns belägg för det han säger. Han anklagar muslimska män och inte bara dem - han anklagar fler. Låt inte detta parti komma in i riksdagen!


Fy va dyrt!

Hej,
Vilken härlig dag, jag har gjort allt jag planerat att jag skulle göra men ändå inte kännt mig superstressad.
Är bara lite irriterad på att det kostar en hel förmögenhet att åka till Malmö för mig, jag vet att det är med lite kort varsel men ändå. Mormor vill så gärna att jag kommer ner och jag vill också komma ner och träffa henne, men det är inte gratis kan jag lova, puuhhh. Tåg är inte billiga att åka med, och flyg är ingen ide att titta på, jag flyger inte sån liten bit och släpper ut så mycket koldeoxid det gör jag inte någon måtta får det vara! Någon som har någon ide på hur jag kan ta mig billigt ner dit? 
Nu ska jag måla mina små naglar i ett nytt nagellack jag köpt typ aprikos, det ser så mjukt och härligt ut, sätta på en ansiktsmask och kolla på andra avenyn. 

Puss Hanny  


Sött

Åhh va härligt att få komma ut ett tag. Jag kom precis hem från en liten promenix med mamma och Toke. Vi var och fixade mitt foto som jag skulle förstora och tog en sväng in på djuraffären och köpte ett ben till Toke gissa om han blev glad, han fick bära det själv. Han var mycket stolt kan jag lova.
Sedan satt jag och Toke och väntade på mamma medan hon var inne och handlade på Konsum, det var ganska långtråkigt men sen fick vi syn på en jättegullig tant som kom med sin rulator, hon skulle antagligen också in och handla men innan hon gick in i affären så tog hon fram en borste och började borsta av all smuts från hjulen på rulatorn, sen när smutsen var borta gick hon in. Det var jättesött tycker jag.
När vi nästan var hemma släppte jag Toke och han sprang hem, när vi kom in på tomten mamma och jag såg låg han där stolt och tuggade på sitt ben. Han är så söt. 
Nu ska jag sätta mig och skriva lite brev hade jag tänkt.

Puss Hanny 



Se så söt han är, vad skulle jag göra utan honom?


Idag ska det bli mycket gjort

Hejsan allihopa, idag ska jag få mycker gjort!

  • Plugga inför tentan på fredag
  • Förstora upp ett foto som jag ska skicka till min lillebror
  • Skriva brev till farmor ocg farfar
  • Skicka brev och kanske någon present till mitt fadderbarn
  • Kolla runt efter tåg och flygbiljetter

Ja det är väl det jag tänkte börja att sätta tänderna i, jag hoppas att jag hinner med allt och gärna lite vila också eftersom min förkyldning inte verkar ge sig. 
Vi hörs senare nu måste jag sätta igång för att få något gjort.

Puss Hanny
  
Farfar, jag och min lillebror Rodrigo. Jag set lite speciell ut på alla bilder men det här var nog bäst så det får nog ändå bli den här jag förstorar.
 


Söt liten biosallong

Hallå, nu är jag hemma från bion, det var en jättesöt liten sallong vi satt i, det fanns endast tre stycken rader. Filmen var kanske inte riktigt så jag tänkt mig men ändå helt okej, sällskapet var bättre, mamma och Noa.
Nu är jag vrålhungrig fast jag åt hur mycket som helst innan jag drog så det får nog bli lite mat och te med mamma ;)
God natt på er små vänner
Puss Hanny

Bros before hoes

Bros before hoes, själv tycker jag att uttrycket låter hemskt men efter jag tänk lite så tycker jag att de är en ganska bra mening.
Jag är nämnligen trött på att folk bara skiter i det här. Ibland skulle man kunna tro att odrspråket löd, hoes before broes för så känner jag ofta att det känns. Och, nej jag är inte sur för att jag inte har ett förhållande eller liknande. Jag är bara ledsen över att nära kompisar som man kännt jättelänge och står hur nära som helst helt plötsligt inte står så där nära längre. Man kan stå hur nära en vän som helst, ha hur kul som helst men på loppet av några minuter kan man puttas långt, långt iväg bara för att en tredje person kommer in. Den tredje personen kanske aldrig haft någon kontakt med din kompis men helst plötsligt så är den tredje personen närmre din kompis  än du är, är inte det skumt?
Det låter som jag är en ensam och övergiven person med väldigt mycket svartsjuka men så är det inte. Självklart så är jag glad över att mina och alla andras kompisar hittar kärlek någonstans men det viktiga är att inte glömma bort dom man verkligen står/stått närmst, sina kompisar.
Tyvärr så går det inte at tänka att, hon märker nog inget om jag alltid tar pojkvännen/flickvännen förre för man märker om man får hamna på "andra plats" jämt, man märker om kompisar bara hör av sig när killen/tjejen inte kan hitta på något, sånt märker man. Det är så grymt tråkigt att de i de mesta fall tycker jag alltid blir så här. Varför?
Tänk på de alla ni som är kära och glada och fylda med kärlek, ni glömmer väl inte era kompisar? Dom har alltid funnits där när du behövt dom, dom finns när du behöver dom, de stöttar dig de mesta du gör men inte till vilka vilkor som helst. Så tänkt en extra gång, är det värt att sätta vänskap på spel för att man inte prioriterar rätt?
Och till er som har kille/tjej men ändå håller samma kontakt med kompisarna som ni gjort innan, credit till er! Ni finns faktikt också, jag känner många av er.

//Hanny 


Skönt dag

Vilken skön dag det varit än så länge. Jag har bara fixat lite saker och vilat och tagit det lugnt, jag har haft det så skönt så. Men dagen är inte över än. Nu ska jag sätta mig och plugga lite och sen så ska jag och mamma på bio ikväll och se en film som heter faustas pärlor som går på Zita. 

Puss och hej Hanny 

Skönt kväll men trevliga människor

Hejsan bloggen, här har vi en trött men nästan frisk Hanny tror jag, man vill ju inte ta ut någon vinst i förskott, men jag vågar nästan säga att jag är långt kommen på bättringsvägen. Lite alkohol verkar göra susen. Var en trevlig kväll och speciell kväll. Jag, Elin och Erica med en massa sköna människor.
Jag blir bara lite ledsen över att det är så svårt att ha/få en killkompis utan att det ska misstolkas, killkompisar är typ de bästa som finns, visst jag älskar mina tjejkompisar men man kan prata med en kille på ett annat sätt förstår ni? Tråkigt att det är så svårt att ha en killkompis bara. 

Här är en bild på mig innan jag drog igår, ser ut som en liten fjortis men på den här bilden såg man hur fint mitt hår är. Jag älskar mitt hår! Tack Julia du är bäst.

Puss Hanny/ Bambi ;)

 


Huum outfit

Nu har jag sovit länge, vaknade av att Elin ringde. Det första hon säger är varför svarar du inte haha. Jag hade tänkt stanna hemma ikväll men har man en underbar Elin vid sin sida så ändras planerna snabbt kan jag lova.
Så jag hoppade in i dushen och när jag kommer ner i bara handduk så sitter Olas chef och hans fru där hehe, det var en aning pinsamt kan jag lova. Nu har jag iaf varit och hälsat på dem och funderar på kvällens outfit. Jag tycker alltid det är svårt att veta vad man ska ha på sig, om man ska vara jätteuppklädd eller normal eller...Det vet man ju egetligen inte förrän man besökt festen, synd att man inte kan kolla läget sen gå hem och klä sig därefter.
Jag brukar ju alltid jobba på helgerna så jag vet egentligen inte när man kommer till en fest haha det har jag glömt bort, jag brukar alltid komma så fort jag kan efter jobbet. Nu blir det inte så! Vi får se om de andra damerna följer med oss eller om det blir en Elhan kväll.
Här kommer lite mer bilder från kryssningen, de är dock inte mina bilder utan Elins och Sandris. Så det är dom du ska berömma för de underbara fotografierna haha. Sandra har också blogg sandrasolander.blogg.se kika in på den så får ni se lite mer bilder från kryssningen och Sandra.








Här har ni några va de som följde med på kryssningen och förgyllde kvällen.
Jag, Elin, Erica, Martina, Sandra, Puck, Catrin, Andreas och David


=(

Hejsan hejsan hejsan,
Känner mig som en sjuk gammal tant som inte orkar göra något haha. Har städat lite och så, vi ska ha gäster, eller vi och vi jag ska sitta inne på rummet för att jag är sjuk. Man vill ju inte skrämma iväg dom. Har haft en riktigt jobbig natt, har inte kunnat sova så ska gå och vila nu tror jag.
Idag är en sån dag när jag är sugen på något men jag vet inte vad. Vet ni vad jag menar? Jag är jättesugen på något men vad? har suttit och ätit lite godis och tonfisk i tomatsås haha jag trodde det var de jag var sugen på men nej, det blir bara till att leta vidare.

Puss Hanny

sängen

Nu ska jag börja röra mig mot sängen tror jag bestämmt jag ör dötrött. Hoppas att mina flickor har et trevligt ute och inte får i sig allt frö mycket alkholl haha.
Vi hörs imorgon Puss Hanny

Nu är jag hemma

Hejsan bloggen, nu är jag hemma efter en väldigt trevlig kryssning.
Jag har knappt någon röst kvar och jag är supertrött men det var det absolut värt! Kände nästan att jag blev bättre av att åka på kryssning jag hade ju legat hemma ett par dagar och det var bara tråkigt.
De andra tjejerna skulle ut idag (galningar), de var bara hemma och vände men jag kände att jag inte orkade och att jag ville ha en röst att prata med imorgon.
Nu är jag bara hemma och myser har tittat på världens barn galan och ätit popcorn, som om jag inte redan fått i mig tillräckligt med onyttigheter på kryssningen haha.
Hela jag gungar för att jag åkt båt håller på att gunga av stolen haha. 
Ska nu kolla på avsnittet av mammas pojkar som jag missade igår.

Ha en trevlig kväll
Puss Hanny 

 
Jag och min söta Elin


Martina, jag, Elin och Erica vi är söta som få på denna bild, det var en hög misslyckade innan denna ;)


Nu bär det av

Hejan bloggen, nu bär det av. Jag har packat väskan och fixat mig själv.
Nu åker jag in och träffar min syster och min systerdotter för lite lunch sen bär det av till universitetet och därefter möta upp alla. Det ska bli roligt fast jag är öm och svag haha. Men det var så länge sedan alla sågs.
Nu måste jag dra ha det så bra så får ni se bilder från kryssningen imorgon kväll.

Puss Puss Hanny

Packat klart

Nu är jag trött, har nästan packat klart allt bara det sista som ska i väskan imorgon. Känner mig ganska bra nu, så det här kommer nog gå vägen precis som jag sa.
Jag är hungrig så det är bäst jag går och lägger mig så det snart blir frukost haha.

Puss Hanny

Typiskt

Nu kan Sverige slänga in mål,  nu när det inte spelar någon roll va typiskt säger jag bara

Kl 20

Hejsan, sitter och väntar på alla härliga program som börjar kl 20 på tv. Sverige-Albanien Portugal-Malta och bonde söker fru, det komer bli svårt.
Jag har iaf öroninflamtion för er som är intresserade. Det var det väl det bästa som kunde hända. Nu går ja alltså på medicin. Jag frågade lite tyst på apoteket om jag kommer kunna dricka på kryssningen, hon i kassan verkade förstå min sitvation när ja sa att jag ska på kryssningen imogon, hon svarade att jag kanske inte behövde överdriva med alkohol det tyckte jag var snällt sagt. Förutom örat på känner jag mig bra. WOHHO

Puss Hanny


Mys

Nu har jag suttit på köksgolvet med Toke i min famn och bara njutit va solen som lyst in genom fönstret och värmt oss. Det var jättemysigt. Han liksom kastade sig i min famn.
Nu bär det av till läkaren och hoppas på det bästa, håll tummarna för min skull.

Puss Hany

Jag & Selma på Skansen


Inte örat nu också

Idag har jag ingen halsont wooho. Men jag har vaknat inatt för att jag haft så himla ont i ena örat, jag var tvugen att gå upp och ta värktabletter. Det blev till att ringa vårdcentralen som ska ringa mig strax, hoppas nästan på att det är något så jag får medicin. Ush vad tråkigt allt blev. Här måste stämningen lättas upp lite tror jag bestämmt. Jag måste sätta igång och packa idag! För imorgon hinner jag inte.
Imorgon innan min föreläsning så ska jag luncha med min syster och hennes dotter Selma, ska bli kul att se dom det var ett tag sedan nu. sedan blir det förläsning och sedan på båten.
Jag kommer bli frisk ikväll och kunna åka imorgon ska ni se.
Nu måste jag sätta igång med alla grejer jag måste göra idag, skriva om min familj på portugisiska och öva på en redovisning som jajg ska göra imorgon, packa och fixa med allt. Jag måste ju vila också, det höll jag på att glömma. 
Vi hörs senare

Puss Hanny


Frisk eller inte

Innan middagen så gick jag och sa här hemma "jag håller på att bli frisk woohoo", men man ska inte ta ut någon vinst i förtid för nästan direkt efter middagen mådde jag sämre igen. Åhhh tråk!! Men det ska gå bra det här, jag kommer bli frisk tro inte att ni får åka utan mig, för mig blir ni inte av med så lätt. 
Som det ser ut nu kommer jag även att berätta min lilla hemlis på kryssningen. Det ska bli så roligt för mig att berätta något jag fått hålla hemligt så länge, kan knappt hålla mig längre. 
Åhh det skulle vara så kul om jag kunde bli helt frisk innan vi åkte, är det läge att be tro? Jag vill verkligen vara frisk!!
En sak blir jag så irriterad på, varför måste man svälja varannan sekund när man har ont i halsen? Annars behöver man ju verkligen inte svälja så ofta, men när man har ont så måste man verkligen svälja hela tiden så att det gör så där ont hela tiden. Varför kan man inte låta bli?

Puss Hanny   

Mycket vill ha mer?

Hejsan,
Jag mår nog lite bättre idag, det är iaf vad jag vill inbilla mig. Jag har sluppit nästan all halsont idag och sitter bara med en extremt värkande rygg konstigt nog. Den gör verkligen jätteont. Om jag fortsätter såhär så kan jag nog åka med på kryssningen woohoo.

Ofta så tänker jag på hur rikedom och välmåeende är uppdelad i världen. Vi i väst har det hur bra som helst. Vi har allt vi behöver och lite till, vi har råd att bli sjuka vi har råd att semsestra och leva bra helt enkelt.
Medan i andra delar av världen så har människor i råd med mat för dagen eller råd att bli sjuka för att de varken kan har råd med medicin eller råd att inte kunna jobba. Är inte det sjukt orättvist? 
Ändå tycker jag att att många inklusive mig själv klagar, är deprimerade och mår inge bra. Hur kommer det sig egentligen? Vi har allt vi vill ha men...vad är det som fattas för att vi ska bli riktigt lyckliga? Eller är det bara så att mycket vill ha mer? Vi blir aldrig nöjda och därmed inte tillfredsställda?

Lite sömn

Nu går jag och sover mina vänner. Jag hoppas att en nattssömn får mig att må bättre än vad jag mår nu.
Sov sött och vakna inte blött

Puss Hanny


Önskar att jag kunde må såhär bra nu

Bättre?

Hej bloggen,
Jag har sovit nästan hela dagen, det var nog precis vad jag behövde.
Fick i mig lite middag och glass på det. Och nu ska det bli tv och datortid.
Jag känner mig lite bättre men det gör man ju alltid på kvällen vi får se hur jag känner mig imorgon. Har hållt på och fixa inför kryssningen idag, en tjej hoppade helt plötsligt av och nu sitter jag här och försöker få in någon i sista stund men det ska nog gå bra. Jobbigt bara att sitta och fixa med sånt när man är sjuk.
Ni får ha det så bra för nu ska jag gå och lägga mig i sängen och titta på tv och ha det bra

Puss Hanny

Det är inge roligt att vara sjuk

Det är inge roligt att vara sjuk. En sådan här dag hade varit underbar om man hade varit frisk, men inte nu när jag är sjuk. Även om man gör samma saker så är det helt annorlunda.
Åhhh varför kan inte alla som är sjuka stanna hemma som jag?! Jag tycker det är så taskigt att dyka upp någonstans när man är sjuk, jobb, skola eller på offentliga platser. Ni smittar!!
Om man är hemma när man är sjuk slipper man ju både att smitta andra och man blir friskare fortate. Hör ni det?

Puss


NEJ!

Fan då! Här sitter jag sjuk och skriver under ett täcke. Det gör ont i hela halsen och jag har typ ingen röst. Jag bara måste bli sjuk innan torsdag. Alvedon, halstabletter, te, vila hjälp mig nu.
Går och äter lite ffrukost nu och ser hur jag känner mig senare, orkar inte skriva mer nu.

Puss hoppas ni mår bättre än jag


Inte nu

Hejsan svejsan här har ni mig igen.
Nu har jag varit hemma ett tag och bara tagit det lugnt och ätit pop corn.
Jag är rädd för att jag håller på att bli sjuk har sovit för lite och stressat för mycket och träffat för mycker sjuka människor på senaste. Jag kan bara inte bli sjuk nu, inte nu, inte nu, inte nu. Kryssningen är ju på torsdag. Jag hoppas att min vilja och vila hjälper mig att hålla mig frisk.
Hoppas att er dag har varit bra. Nu ska jag bara lägga mig och titta tv och mysa under en filt. Det var länge sen jag gjorde. Ha en fortsatt trevlig kväll.

Puss Hanny

P.S Det förvånar mig inte att Sverige förlorade igår, det är så typiskt. FAN också. D.S

Hej då


Tänk om man sluppit åka till jobbet nu

Äntligen så skriver jag igen

Tjenare bloggen,
Nu var det verkligen länge sedan jag skrev får be om ursäkt för det, men jag har verkligen inte haft någon stund över.
Vi hade jättekul i fredags. Började hemma hos Samuel och sedan blev det 360 för att alla småpojkar även skulle kunna komma in. Tack allihop för en underbar kväll och tack mina vänner som ställer upp för mig.
Jag hade dock lite för roligt i fredags för svårt var det iaf att komma upp ur sängen igår, jag satte på mig ett par mjukisar och gick till jobbet haha. Gammalt smink, snygg var man kan jag lova.
Klockan 9 när jag slutade kom Elin till jobbet för vi skulle till Jimmy som hade fest för att han fyllde 20 Wooho. Snälla ELin hade med andra kläder till mig men jag orkade inte byta om så jag gick till festen i mjukisar. Det roliga är att Jimmy hade skrivit i inbjudan att man skulle ha fina kläder, jag var ju tvungen att be om ursäkt för att jag kom så ful hahaa.

Nu strax så åker jag till jobbet idag för att spendera hela min härliga söndag där.
Jo jag försökte igår att vara så där trevlig som jag hade bestämmt mig för men det var väldigt svårt igår på grund av en viss anledning. Men idag gör jag det en ny chans.
Hörs igen ikväll
Puss på er alla Hanny

Tänk om alla log

Nu är jag hemma en timme innan jag drar iväg till jobbet. Julia kommer och möter upp mig på jobbet idag för vi ska ut och fira Matte som fyller 18 år idag! Så massa från jobbet ska med ut, det ska bli så kul. Oj nu kom jag på att man kanske skulle köpt något till Matte hoppas då så det kan bli.

Tänk om alla kunde vara trevliga, iaf när man själv är trevlig kan dom inte vara trevliga tillbaka då? Det finns så många otrevliga personer.
När jag jobbar så förösker jag vara extra trevlig och le mycket och säga saker som trevlig helg, jag tycker att man själv uppskattar sånt när man handlar i en affär eller något liknande.
Men även om jag inte jobbar så försöker jag hålla upp dörrar åt folk, le och vara trevlig. Men vissa människor verkar ha stora problem med att vara trevliga. Det är som om hela deras värld skulle rasa om de var trevliga, eller är det i själva verket så att de tränar musklerna i ansiktet? För det krävs mer muskler för att se sur ut än att le.
Jag märker själv när jag till exempel på jobbet säger trevlig helg till någon, då kan person liksom inte låta bli att få ett leende på läpparna som sedan smittar av sig.
Kan vi inte alla försöka idag och framöver att försöka ge det där lilla extra, ett leende till exempel det krävs inte mycket ändå kan ett leende pigga upp hela den andres dag. Vi kan väl testa och se vad som händer? Jag tror att vi själva också kommer må mycket bättre då. Jag ska ge det ett försök och skriver om mitt resultat om ett par dagar.


Puss Hanny


Hur smart får man vara?

Hur smart få man vara egentligen? Jag gick och la mig halv 2 och gick upp 6, det är några timmar för lite sömn.
Sitter här och äter frukost framför datorn med ögon som jag knappt kan hålla öppna för dom svider så mycket. Det gör dom alltid när jag sovit för lite. Jag ska iväg till Elite hotell på kurs till klockan 13 idag. Ska bli trevligt och jobbigt. Det värsta är att jag inte hittar alls, men men det löser sig nog. 

Jag måste bara berätta en rolig sak för er som jag såg på tunnelbanan igår. Det satt en man lite längre bort i vagnen  och jag la märke till att han hade en ring på ringfingret. Lite senare tittar jag på mannen igen då såg jag att han hade en likadan ring på högra ringfingret, han hade likadana ringar på båda ringfingrarnna. Det tyckte jag var kul, undrar om han är gift med två då. 

Puss Hanny 


Tänk en extra gång

Ofta tänker jag på hur det skulle vara att vara en annan person än just mig själv. Ofta önskar jag att jag vore någon annan än just jag. Ofta önskar jag att jag vore en annan människa som slapp just de här bekymren och just de här problemen som just jag har. Alla andra problem förutom just mina skulle kännas mycket bättre. Är det bara jag som tänker såhär? Tycker synd om mig själv ibland när jag har för mycket problem och allt känns jobbigt. När jag sitter och tänker på hur jag kan vara ibland så tycker jag det känns patetiskt att hålla på så, ändå gör jag det jämt. Kan inte låta bli att tycka synd om mig själv då och då när det känns jobbigt, kan inte låta bli att gnälla lite extra. Ni tycker säkert att jag låter sträng mot mig själv när jag säger att man inte ska gnälla och tycka synd om sig själv. Men det är inte det jag menar, jag menar det här överdrivna beteendet.
Men på något sätt lyckas jag alltid komma på rätt bana igen, jag trillar alltid ner i diket igen men det gör inget för jag hittar ändå alltid upp på rätta banan ändå.
      Vill ni veta hur jag lyckas ta mig upp på banan igen? Jag tänker att det faktiskt finns människor som skulle göra allt för att leva ett liv som jag gör, nu menar jag inte grannen utan till exempel barn som inte har något hem, barn som inte får kärlek, barn eller även vuxna för den delen som inte har mat som är utsatta för våld mm jag känner att jag skulle kunna fortsätta såhär länge men jag antar att ni redan förståt vad jag vill komma fram till. Till exempel barnen/människorna i Afrika. 
       Och jag läste i DN, igår tror jag det var, om en svensk flicka som skickat brev till drottning Silvia om att hennes pappa fotade henne i dushen och ville sova naken med henne och så, men ingen trodde eller lyssnade på henne för att hennes pappa var polis. Så hon beslöt sig för att skriva brev till drottning Silvia. Hur mycket tror ni inte att hon önskade att hon hade haft bara mina problem?

Det kanske låter rörigt alltihop nu men jag hoppas ni förstår det viktiga i det jag vill få fram. Man kanske ska tänka en extra gång innan man gnäller på sina problem och önskar man vore någon annan, man borde istället se vad det är man har.

- Jag har en familj som bryr sig om mig och älskar mig
- Jag har underbara vänner

GLÖM ERA BEKYMMER IMORGON KOMMER NYA

Med de här orden säger jag god natt

Puss Hanny

Allt jag behöver nu, Toke och te

Hejsan bloggish,
Efter en händelserik dag är allt jag behöver min hund och en kopp te. Vi har legat på golvet och lekt lite med hans boll. Han tycker den är superkul.
Innan jag hade hund så förstod jag mig inte på andra som hade hund, hur de orkade gå ut, leka och hur de orkade med allt ansvar som en hund för med sig. Nu skulle jag aldrig för något i världen byta ut Toke, eller morgonpromenaderna (eller okej nån gång ibland skulle det vara skönt att sova istället) eller all kärlek han för med sig. Han är som ett litet barn för mig, han ligger och drömmer, gnyr och skäller lite tyst i sömnen, när han gör så kan jag inte låta bli att ställa mig och bara titta på honom. Det är otroligt häftigt att man kan ha en sån nära "vän" och livskamrat fast man egentligen inte kan säga ett ord till varandra. Jag undrar om han också tycker att det är frustrerande att vi inte kan prata med varandra.

För er som undrar hittade jag en kavaj på HM idag, jag tycker verkligen det är skitsnyggt me kavajer men hallå SVART hur tråkigt är det inte? Missförstå mig inte jag älskar färgen svart, men att man måste ha en svart kavaj på kursen tycker jag känns tråkigt, hade varit mycket roligare om man hade fått haft en grön tycker jag =).





Puss Hanny

Fläng

Hejsan bloggen,
Nu har jag varit ute och promenerat med älsklings Toke, det var jättefint väder ute.
Idag blir en såndär fläng dag. Först nu måste jag åka till stan för att köpa en svart kavaj osm jag behöver på en liten kurs imorgon. Sen ska jag till karlaplan och lämna pengar och klockan 13 ska jag vara på universitetet. Och sist men inte minst börjar jag jobba 17 idag och, så jag kommer inte kunna blogga förän klockan 10 ikväll känns lite tråkigt. Men å andra sidan lär jag ju ha mycket att skriva om då.
Jag ska försöka ta det lugnt idag fast jag har mycket att göra, jag blir så lätt stressad och skakig och allt. Allt blir så jobbigt att göra när man skakar.
Woooho jag har träningsvärk, känns jättebra! Jag har slarvat lite med träningen senaste det får det bli ändring på för såhär kan jag inte fortsätta. Jag mår så himla mycket sämre när jag inte tränar. 

Ha en underbar dag

Puss Hanny 
P.S kryssning om en vecka, tänk vad tiden går fort D.S

Jag ångrar nog mig IGEN

Jag vet att jag tidigare idag sa välkommen till hösten men jag inte låta bli att tänka på sommaren iaf, det känns som jag skulle svika sommaren då!! Hösten du är välkommen men du ska veta att sommaren fortfarande är min favorit.
Jag hade bestämmt mig att detta skulle bli en pluggfri kväll men kunde inte låta bli =) det är så roligt att lära sig något man bestämmt själv att man ska plugga och något man är intresserad av.

Men nu är det färdig pluggat och tänkt på årstidet för ikväll
Puss och godnatt


Visst ser det väl härligt ut? Detta är ju dock ingen svensksommar men ändå. Sommar som sommar eller hur.


Plugg plugg


Precis vad jag behövde

En sån här kväll behövde jag verkligen. Titta på tv, göra ingenting kväll. Jag har kännt mig så stressad senaste tiden och aldrig kännt att jag riktigt fått ta det lugnt. Så det här var vad jag behövde.
Mamma bad om att få sova i min säng ett tag för att hon var trött och antagligen inte orkade lägga sig i sin egen och självklart fick hon det. Jag låg där bredvid henne för att jag tittade på tv, hon var så söt hon låg och gnydde som ett litet barn, haha kul. Hon hade tydligen drömt en massa saker.
Nu ropar mamma att vi ska dricka tee. 

Puss Hanny 


Höst

Okej jag har sagt att jag längtar efter sommar och inte vill ha höst. Men även jag kan ändra mig, det kanske är lite mysigt med höst trots allt. Alla fina löv, den friska vinden och alla fina halsdukar man får ha på sig. Okej då du är välkommen hösten.
Kom precis hem från gymet, det var jätteskönt att träna lite och sola, dock blev det inte så mycket träningen men alltid något vill ju inte trötta ut mig helt innan ridningen heller. Så jag sprang lite på löpbandet och tränade mage och rygg. Nu ska jag iväg till stallet
ha de bra

Puss Hanny

Duktig Hanny

Nu har jag hunnit plugga en hel del faktiskt! Så nu får jag en belöningar få gå till gymet och träna och sola. Julia har inte hört av sig än, undrar vad del lilla damen sysslar med =)
Nu sticker jag och bränner lite fett.
Hare bra
Puss

Fan då

Hejsan, jag skulle gått upp halv 9 men mamma kom och väckte mig klockan 10. Jag blir så arg på mig själv!!!
Nu har jag kollat lite mail och så och ska nu sätta mig och plugga. Jag har lite läxor till imorgon.
Vill också hinna träna lite och fika lite med Julia innan jag ska åka till ridningen klockan 16 tror ni jag hinner? Nu måste jag sätta igång om jag ens ska hinna nått ha.

Puss Hej

Natti Natti


Hallå

Nu är jag hemma, känns som jag har varit borta hela dagen det har jag kanske också om jag tänkte efter. Hade först föreläsning till halv 5 sedan började inte nästa förrän halv 8 så jag tog chansen att glänsa lite och gå på mammas föreläsning också. Hon pluggar deltid och jag heltid därför ligger jag ju före henne som ni förstår, så det blev lite repition för mig men det var bara bra.
Vad är det med tanter och mig egentligen? Varför dras dom till mig? Har jag ett sånt utseende? Snällt för tanter utseende? Inte gör det mig någonting iaf jag tycker att de flesta är så trevliga så och har intressanta saker att prata om. Idag var det en tant eller en äldre dam kanske man ska säga så låter det lite trevligare som började prata med mig, hon var jättedukig på portugisiska både på uttal och att prata. Hon var så söt!
Hon berättade för mig varför hon pluggade portugisiska, hon hade nämnligen varit på Kap verde och inte kunnat säga ett ord portugisiska och  tyckte hon var så tråkigt. Hon och hennes man ska åka dit igen för att de tyckte så mycket om Kap Verde och då ville hon kunna prata och förstå. Är inte det kul att äldre människor också pluggar och lär sig? Odspråket säger dock att det är svårt att lära gammla hundar att sitta men det tror jag inte riktigt på. Hon var cool!
Nu ska jag äta middag, hörs sen.
Puss Hanny

Nu åker jag

Nu åker jag till universitetet. Ha en trevlig dag

Puss

Hej hopp

Hej hopp här är jag igen lika trött som alltid. Känns som jag alltid är trött nuförtiden.
Jag har precis varit ute med Toke. Nu ska jag sätta mig och kolla mail och sånt där tråk. Jag ska även plocka upp sakerna jag shoppade förra fredagen och förra måndagen, jag har inte hunnit känns jättetråkigt så just nu ligget allt i påsar på golvet. Efter det ska jag sätta mig och göra lite plugg som jag ska ha gjort till "lekionen" jag ska ha klockan 15.
Det är så surt vi har två föreläsningar eller lektioner eller vad man nu ska kalla det, en av dem är 15-16.30 och den andra är flyttad till 19.30. Vad ska jag göra där så länge? Aja man kan ju alltid plugga men hur kul är det. Nu skulle jag verkligen behöva mina maskiner som jag pratade med er om. 
Ha det brA

Puss Hanny 

Jag vill ha 2 maskiner

När jag blir stor ska jag uppfinna två maskiner, en tidsmaskin och en maskin som gör så att man lär sig allt man vill på 2 sekunder. Tänk vad skönt! Man skulle bara säga till maskinen vad man ville lära sig så kunde man det. Då skulle man slippa behöva plugga och plugga och plugga för att lära sig något, plus att jag har svårt att få in saker i mitt huvud så jag behöver inte bara plugga och plugga och plugga utan plugga ungefär dubbelt så mycket som alla andra för att lära mig, det känns lite halvtrist tycker jag.
Och min tidsmaskin då, hur ofta önskar man inte att man var någon annanstans? Hur ofta önskar man inte att man var hemma istället för på bussen på väg hem? och när man är hemma önskar man att man vore någon annanstans. Fatta då vad skönt att kunna ta sig överallt när som helt.
Dessa 2 maskiner måste jag ju bara ha! Men hur...nån som har någon ideé?
Ush är verkligen trött på dethär pluggandet, inte allt plugg men det vi håller på med just nu, vill bara att det ska vara över så man kan få börja plugga på något annat lite roligare. Märks det?
Nu ska jag gå och sova och tänka på hur jag ska göra mina maskiner haha.

Puss och godnatt Hanny

Hemma

Nu är jag hemma igen från jobbet. Känns verkligen jobbigt att det är mörkt när man kommer hem, trist!
Har ändå varit en helt okej dag förutom att jag hela tiden känns mig stressad över det som ska lämnas in imorgon. Julia kom och överaskade på jobbet så vi åkte hem tillsammans och snackad lite, trevligt!
Jag känner mig så himla trist just nu, hinner inte blogga eller skriva mycket men det är bara en period jag lovar! Nu ska jag sätta mig med mamma och plugga =(
Ha en fortsatt trevlig kväll mina vänner

Puss Hanny

Sega kropp

Hejsan svejsan,
Jag kom verkligen inte upp ur sängen! Skulle gå upp halv 9 men halv 10 blev det ist. Hatar att komma upp senare än vad man planerat, skulle ju plugga innan jag drar till jobbet men det hinner jag inte. 
Tog därför en promenad med Toke och fick igång min sega kropp. Ser verkligen inte fram emot att jobba idag, skulle verkligen behöva skriva klart min inlämning, men det får bli inatt och imorgon på dagen.  Nu måste jag sticka. Ha en bra dag sötnosar

Pusss Hanny

Bullar och tee

Hemma från jobbet, äntligen! Fast det var roligt att jobba idag, bra folk som jobbade. Jag köpte med mig bullar från jobbet och gjort tee hemma nu så jag och mamma ska sitta och mysa, och prata plugg. Tänte att man var ju tvungen att äta bullar på kanelbullens dag. Nu är teet klat.. Hoppas ni haft en härlig söndag.

Puss o godnatt 
Hanny 


Plugg

PLUGG, PLUGG och åter PLUGG så tråkigt att jag kan dö!

Sov sött

Sitter här och borstar tänderna är as trött verkligen.  Ska gå och lägga mig direkt nu!
Sov så gott och vakna inte blött

Puss Hanny

Lördagar

Jag ÄLSKAR lördagar. Jag har jobbat lördagar i 1 1/2 år, ena veckan kväll och den andra dag. Men nu har jag precis ändrat mitt schema så jag är ledig varannan vecka (denna vecka om jag inte jobbat extra) och det är så otroligt skönt. Man uppskattade inte lördgarna innan man jobbade som man gör nu. Det är en viss känsla som bara finns på lördagar, mysmiddag med familjen och tv allt det där ni vet. Dock pluggar ju jag ikväll men ändå, känslan finns ändå där. Äta godis och bara mysa helt enkelt. 
Allt det där missar man när man jobbar.
Nu har jag och min lillebror precis kommit hem från ha varit ute med Toke, lite mysigt när det blåser och är blött ute. Jag fick användning av mina älskade gummistölvlar!! Vi köpte godis som vi ska ha, han ska nog mysa framför tv men jag ska plugga, tycker faktiskt lite synd om mig själv hoppas jag har lite medlidande av er.
Ha en trevligt ikväll

PUss Hanny


Jag i Danmark förra sommaren. Ska så fort det blir bra ljus så man ser mitt hår, ta en bild så ni får se =)

Hemma

Nu är jag hemma från jobbet. Det gick jättefort att jobba, blev dock hungrid vid 2 och då blir man ju bara hungrigare av att tänka på att det är minst 2 timmar till man får äta. Men åt gjorde jag vid 4 och jag överlevde och tur är väl det.
Nu ska jag sätta mig och plugga känns jättetråk vill bara sova.
Hörs sen 
Puss 

Härligt

Hejsan hejsan,
Nu är jag här igen. Trött som vanligt ha, tycker alltid jag är trött.
Såg att jobbet ringt när jag sov. Sofie ringde och lurade mig. Hon var på jobbet och ringde från sin mobil och ville att jag skulle jobba för att det var 3 stycken sjukanmälda. Hon visste att jag inte skulle svara om hon ringde från jobbet haha. Så ni blir det till att ställa upp för jobbet de, de ville att jag skule jobba 12-21 men deet pallar jag inte på min lediga helg. Det blir till att jobba 12-16 och sedan hem och plugga och köpa massa godis så att jag orkar mig igenom den jobbiga engelskatexten jag ska läsa.
Åhh härliga dag ha.
Ha det skitbra mina vänner

Puss Hanny


Mysens kväll

Hejsan,
Jag ringde aldrig till jobbet idag, böjade jobbar kl 5 och jobbade till 9 som jag skulle. Efter det drog jag hem till Julias kompis, vi hade så trevligt så, har varit där till nu. Vi har druckit och snackat jätte mys. Jag och Julias tog även en taxi till statoil i handen för att käka hhahah, sen när vi kom tillbaka var det inte någon kvar haha, men det var kul ändå. Vi blev sedan hämtade av Julias kompis, så vi slapp ta bussen, var ganska skönt för det var långt till bussen tycker jag =) Aja nu måste jag sova hade så bra mina älsklingar

Puss Hanny

tröööött

Jag är jättetrött, tog sovmorgon. Men jag orkar inte göra något nu heller.
Jobbet ringde när jag sov jag får väl ta och ringa upp dom. Är bara rädd att de vill att jag ska jobba länge och jag vet dock inte om jag orkade det. Börjar jobba 17 egentligen. Men måste plugga på en as tråkig sak. En jättesvår engelska text som handlar och portugisisk kultur, som vi ska skriva om till på tisdag. Förstör ju hela helgen ju! Som tur är jag ledig i helgen.
Ush jag känner mig verkligen död. Har iof sovit jättedåligt de närmaste dagarna och framför allt för lite, så det var bra att jag fick sova ut lite idag. 
åhh jag kan inte bestämma mig, vill ju veta när jag ringder till jobbet om jag vill jobba eller inte. Vill ju träna också och sola. Haha det här blir svårt. 
Hörs senare så får vi se vad jag gjort.

PUss 

P.S Toke har slickat på mina fötter hela morgonen, jag gillar nämnligen att ha fötterna utanför täcket haha. Jag vaknar ju varje gång han gör det haha.




..

God natt.
GLÖM DINA BEKYMMER, IMORGON KOMMER NYA

Äntligen hemma!

Hejsan bloggili blogg,
Puhh vilken dag är skönt att äntligen vara hemma igen. Ska antaglingen snart gå och sova för mycket mer orkar jag nog inte.
Jag var på Karlaplan halv 10 i morse på Mary Kay möte, ska som det ser ut nu bli en som håller i hudvårdklasser mest för min egen del men även för att andra ska få chansen att prova bra produkter som fungerar för deras hy. Jag blev kvar där längre än jag trodde, kom där ifrån strax efter 12. Det var bara att ta sig till universitetet för en lektion jag skulle ha som började kl 13, kom i precis lagom tid, hann dock inte äta eller kissa innan lektionen var ganska jobbigt kan jag lova!! Efter lektionen var det bara att rusa till tåget, slutade 16 och skulle börja jobba 17 i Handen. Det är en bit att åka, kom dock bara 3 minuter sent, riktigt duktigt av mig tycker jag.
Efter jobbet satte  jag och Julia oss och åt, Steffi kom också och umgicks sen slutade Sofie också så vi satt där alla 4 och hade mys. Planerade lite för utgången nästa vecka på fredag, en på jobbet fyller 18 år så det ska firas vill jag lova.
Och nu sitter jag här hemma och försöker pusta ut och tänka tillbaka på dagen och se vad jag har gjort som är bra. Föresten är riktigt stolt över mig själv, jag höll på att glömma berätta att jag höll en liten redovisning och pratade för hela min portugisiska grupp på portugisiska om min favoritstad. Kan ni gissa vad det är för stad? ;) Lissabon såklart! 
Har även fått tag i far min idag, ska kanske åka ner till Portgal innan jul för att träffa honom. Jag saknar honom ju så mycket! Så vi får se vad som händer ännu är inget bestämmt.

Puss Hanny

Ha en trevlig dag

Hejsan hejsan,
Jag är dötrött är verkigen inte van vid att gå ut såhär tidigt. Det finns faktiskt en eller fler anledningar till att jag är uppe tidigt idag. Halv 10 ska jag vara på Karlaplan för ett litet möte. Efter det blir det universitetet, har föreläsning mellan 13-16 och en liten redovisning. Jag vet inte ens vad redovisningen handlar om, är jätteoförberedd, läraren har varit lite dålig med att tala om riktigt vad vi ska göra, jobbigt!!
Klockan 17 så börjar jag på mitt älskade jobb, slutar klockan 21 så det är inget långt pass men ändå. Förhoppningsvis om jag har tur så kommer jag komma hem vid halv 10 och då ska jag plugga har lite läxor eller vad man ska kalla det, och så ska jag blogga och berätta hur min dag varit. 
Någonstans idag om jag har tid ska jag försöka ta lite mod till mig och ringa min pappa, det grävs mycket kan jag tala om. Saknar honom så otroligt mycket, det är obeskrvigt. Tänker ta me tusan mer på honom eller vad jag tänker på idiotkillar. Min pappa bor i Portugal och jag träffar honom väldigt sällan, för er som försöker hänga med. Ni vet när man går runt och väntar på att en viss kille ska höra av sig, och man lider verkligen går runt och tittar på telefonen hela tiden, man går på helspänn. Så där känner jag mig ofta med pappa fast 436536 gånger värre med pappa än nån kille. Han är som en idiotkille som aldrig hör av sig.   
 
Ha det så bra idag Puss Hanny
 

God natt mina vänner

NU ska jag gå och sova gott folk. Jag har haft en jobbig kväll med läxor, greys och känslor. Har tänkt mycket på familjen ikväll och det kan lätt bli känsligt som ni säkert vet. Ska försöka sova på saken och fatta en del viktiga beslut. Kommer att ha fullt upp imorgon men ska ändå försöka besluta en del beslut som angår min famtid. 
God natt mina små sötnosar
Puss Hanny 

RSS 2.0