Trött

Jag var så seg igår så jag gick ner vid poolen klockan 14 på och låg där i 2 timmar innan jag gick upp och vilade igen. Gud vad trött jag är hela tiden!
På kvällen åkte vi in till Alanya de andra ville göra lite shopping. Det första som händer när vi kommer in är att jag får syn på inter sport och stannar där säkert 1 timme hehe. Julia var inte så glad på mig efter det.
Jag är halvledig idag så det blir till att titta film och ta det lugnt innan jag drar till jobbet.

Ha en bra dag


Ledig onsdag

Ibland kan jag verkligen önska att jag vore en annan människa. Kan man säga så?
En sån som tog det lugnt, en som var hemma, en sån som kan komma in i mönster utan att må dåligt och ha tråkigt för det.
Jag hatar att komma in i mönster det får mig att må dåligt och jag tröttnar så fort. Jag kan inte ta det lugnt utan stirrar upp mig för minsta lilla, jag stressar och kan aldrig ta det lugnt. Det finns alltid saker jag borde göra. 

Jag är ledig idag, ÄNTLIGEN det känns som det var allt för länge sedan förra gången. Jag har sovit mer än 12 timmar i natt för att jag är så trött och jag är det fortfarande.
Jag har kommit hem efter 10 varje dag denna vecka vilket betyder, en himla massa jobb. Nu är jag helt död och det ändå jag sitter och tänker på är, jobb. Hur gör man för att verkligen slappna av när man är ledig? Jag kan verkligen inte det!  

Hur mår ni? Jag saknar er något otroligt mycket det vill jag att ni ska veta.

Ha en trevlig onsdag på er det är ni värda


För varmt!

Hur var er midsommar? Jag kan tala om att jag tänkte mycket på er igår. Vi brukar ju fira midsommar ihop!
Vi hade en väldigt intensiv dag med mycket jobb, glada gäster och trötta guider haha.

Det börjat bli så otroligt varmt här så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Det är för varmt! 
Vi har fullt hotell vilket betyder cirka 800 gäster var av alla vill ha hjälp så det är mycket att göra, svettfläckarrna växer vill jag lova. 

Ha det bäst! 

20 Juni

Jag hade en jättebra födelsedag. Annorlund men hur bra som helst. Jag blev lite paff på jobbet när vi går för att annonsera att vi ska ha guests vs guides (då står vi på en bro över poolen). Då säger Johanna som jag jobbar med "vi har ett födelsedagsbarn här idag och nu tycker jag att vi sjunger för henne" så där står jag mitt på bron och blir sjungd för av mina kollegor och av alla dem som sjöng med runt hela poolen haha. 

Idag är jag halvledig jag börjar inte förrän klockan 15! Gud så skönt. Så här har jag spenderat min dag hittils



Jag har köpt mig ett senilsnöre. Hur bra som helst ju! 
 

För det är min dag idag

Jag drömde att det regnade. Det brukar ofta göra det på min födelsedag, i Sverig. När jag vaknade upp och såg att solen sken utanför och jag kom och tänka på att jag ju faktiskt inte är i Sverige.
Jag har ätit chips till frukost och varit vid poolen det är ju ändå min dag idag. Nu ska jag strax dusha och fixa mig inför jobbet. Sedan blir det fest.
Undrar hur pigga alla i vårt team kommer vara imorgon hehe. Alla börjar jobba tidigt.

Ha en underbar dag


okej då

Gran Canaria har lagt sig lite nu men..Jag har sovit 3 timmar inatt. Tårarna har bara runnit, jag har haft panik, jag har glömt, jag har tänkt jag har gjort ALLT!
Bara Carlos kan komma till Gran Canaria så blir allt bra. Jag vet att jag som mamma säger låter bortskämd som inte blir nöjd med att få spendera vintern på Gran Canaria men det finns på många andra ställen man också kan spendera vintern på. Jaja jag får väl infinna mig i att det får bli det till vintern.
Just nu försöker jag ringa runt till för att se hur jag ska få min man dit också.

Jag går nog och lägger mig för att jag är så otroligt trött. Jag är halvledig på förmiddagen så jag ska ner till poolen och ha det bra.

Inte nöjd

Jag kom precis hem från middag med mit team. Vi samarbetar med en del resturanger och de bjuder in oss på middagar ibland vilket dem hade gjort idag. Idag bara öste de på oss mat och dryck haha. Det var verkligen en fin resturang med god mat.

Jag hade inte tänk att gå egentligen men jag gjorde det för att tänka på något annat ett tag. Jag fick nämnligen veta min vinterdestination idag. Och nej, jag är inte nöjd. Jag fick Gran Canaria! Ush jag borde väl vara glad men just nu känns det lite jobbigt.

Skönt

Gud vad skönt att få sova ut. Jag vaknade halv 12 och tog det bara lugnt ett tag innan jag gick ner till poolen för att träffa dem andra.
Strax ska jag möta upp dem igen för att åka in till Alanya och luncha och försöka hitta grejer till på fredag. Hoppas vi gör det fort för det är så himla varmt!

Ta hand om er

Ledig imorgon

YEEEEEEEEEEEES jag är ledigt imorgon! Dagen är välbehövlig. Jag har varit så otroligt trött de senaste dagarna och idag kände jag mig till och med yr. För lite vatten, för lite sömn och lite för mycket jobb tror jag allt beror på. Så imorgon blir det att ta lungt på förmiddagen för att sedan dra in till Alanya på eftermiddagen. Det är en del som måste köpas inför fredag. Jag och Johanna som fyllde år i måndags ska ha lite födelsedagsfest på fredag med vilket tema då? Inget mindre än sällskapsresan tema!  

Imorgon får vi också veta våra vinterdestinationer. Jag vill inte ens veta!

God natt på er

Svett och Turkisk dag

Det blir allt varmare här i Turkiet och svettfläckarna under armarna växer allt med dagarna går. Jag svettas så otroligt mycket hela tiden och varmare ska det bli. Jag fattar bara inte hur jag ska klara mig!
Nu är jag iaf hemma från ytterligare lång dag här. Vi hade turkisk dag i Bamseklubben idag och barnen fick smaka Turkiskt godis vilket de flesta barn inte tycker om utan spottade ut medan jag stod breddvid och proppade i mig haha.
Dagarna går så otroligt fort här det är som om någon har en spolknapp och JÄMT trycker på den. På onsdag denna vecka får vi veta våra vinterdestinationer. Nervöst!


En dam som sitter utanför en mattbutik som vi sammarbetar med i Alanya.

Puuuh

Vilken dag! Jag är så glad att den är över. Jag har sovit 3 timmar i natt, försov mig och det har varit en massa på jobbet. Igår hade vi nämnligen Award dinner med vårt team, Alanya teamet och lite mer folk. Jag kom inte hem allt för sent men gud vad trött jag varit idag. 
Nu ska jag hoppa ner i sängen för att orka upp halv 6 för att gymma. Det är så skönt att börja dagen med träning. På kvällen hinner jag inte eller så är jag så otroligt trött så ska det bli någon träning för mig så måste det bli på morgonen.  

Ha det bäst

Saknad

Jag tycker verkligen om Turkitet, mitt jobb, mina kollegor, var jag bor och allt. Men jag saknar sydamerika så otroligt mycket. Det är liksom inte samma här. Det är inte bara Carlos som är orsaken till saknaden utan även språket, mina barn, maten, kulturen, människorna, festerna ALLT. 
Som ni säkert har förstått så är jag superkär i sydamerika och kommer nog alltid vara, jag har liksom fastnat för allt där. Jag känner ett behov av att snart åka tillbaka igen. Jag måste helt enkelt.



   

Skönt!

Gud vad härligt att vara hemma så här tidigt. Jag är så otroligt trött så jag ska bara gå och sova nu. Imorgon ska jag ta bort mina stygn i munnen =S. Jag känner att jag måste sova ut för våga mig dit imorgon.

Godnatt

Saknar! Skiathos för 2 årr sedan med Puck

Jaha

Jag gick upp klockan 5 för att kubba prata med min man men han är kvar på universitetet och hade viktigare saker för sig. Tur för mig att jag ändå ska möta upp Andreas och Julia kvart i för att dra ner till gymet. Eller ja Julias ska sända en buss nu på morgonen.


Här är lite av vår pool

Resten. Bredvid här ligger en poolbar och bra utsikt till på köpet

Och här uppe bor vi


Onsdag = ledig

Ledig dag idag! Hur skönt som helst.
Jag och några andra som jag jobbar med har legat och slappat vid poolen för att sedan dra in till Alanya och äta middag. Vi åt på en restrang vi jobbar med somhar så god mat och ännu godare efterrätt. 
En välbehövlig dag!


Detta får man alltid in innan maten. Mums


Strax utanför resturangen

Panik!

Hejsan så er,
Dåligt samvete har jag igen för att jag inte skrivit såklart. Dåliga jag!

Idag har jag dragit ur min visdomstand och känner mig verkligen dålig. Jag ska äta smärtstillande, gurgelgrej och antibiotika. Jag har sovit från klockan 16.00 till nu men känner mig fortfarande trött.
Inte så skönt att veta att jag nu måste skriva min ansökan om var jag vill i vinter och jobba och varför! Panik nu.




 

RSS 2.0