Tiden rinner iväg

Tiden har gått otroligt fort idag.
Vi gick ner och åt frukost vid kvart i åtta och jag kom inte hem till min lägenhet förrän tio på kvällen. Jag har jobbat i Bamseklubben, jag har gått parad, jag har gått rundtur, jag har tagit emot nya gäster och gud vet vad, jättekul!
Jag tror att detta jobb är superbra för mig för att det är så mycket olika saker man får göra hela tiden så man kommer aldrig in i något mönster, vilket jag tycker är jättebra! Ingen dag är den andra lik.

Nu ska jag gå, klockan är faktiskt bara halv 12 men jag är trött. Nästan alla andra har dragit in till Alanya och partar men jag kände inte alls för det idag så jag hoppar i sängen istället.

Sov sött och vakna inte blött 

Andra dagen i Alanya

Idag har vi haft mulet och lite regn, jag som ville sola lite. Ja, ja jag tror att det kommer att komma soliga dagar. Jag och tre andra som var lediga åkte in till Alanya och gick omkring och hälsade på alla våra samarbetspartners som de alla ville ge oss mat och dricka. 
Sedan gick vi och tittade på matchen mellan Real Madrid och Barcelona, katastrof säger jag bara. Jag vill inte prata mer om det.

Det jag tycker är så roligt här är att om du går in i en affär för att titta på något så frågar dem alltid om du vill ha något att dricka, oftas erbjuder dem äppelte och dem blir nästan lite besvikna när du säger nej tack. Jag tycker det är charmigt.   

Imorgon ska jag studera Pascha bay där jag ska jobba resten av säsongen.


Alanya

Efter en lång resande dag igår kom jag fram hit till Alanya.
Västerhaninge-Arlanda
Arlanda-Istanbul (väntetid lite mer än 5 timmar)
Istanbul-Antalya
Antalya-Alanya.
Jag åkte hemifrån klockan 11 på morgonen och kom hit 3 på natten. Aja sluttjatat om att det var jobbigt, jag är ju här nu.
Jag delar en lägenhet med en annan tjej från Sverige som heter Erica, hon verkar jättetrevlig.

Idag har jag och en tjej som kom i förrgår studerat Alanya. Vi har verkligen gått runt överallt! Sjukhuset, polisstationen, banker, western unions, hamnen, resturanger, affärer, apotek, busstationer, jag skulle kunna fortsätta så här ett tag men det skulle inte bli så kul och jag tror ni fattat poängen, vi var överallt.
Jag har aldrig varit i Turkiet så det är extra kul att vara här. Alanya var verkligen en jättefin stad och Turkarna är jättettrevliga och hjälpsamma.

 

Nu åker jag

Jag kom upp när jag ville imorse och kom ut på en promenad med Toke, väldigt skönt. det var så fint och tyst ute. Nu ska jag bara stänga väskan och packa handbagaget och sedan kan jag sätta mig i lugn och ro och äta frukost.
Mamma och Elias följer med mig till flygplatsen =)

Det kanske tar ett par dagar innan jag bloggar igen för jag vet inte om internet har kommit till våran lägenhet ännu. Ha det bäst jag kommer sakna er


Klart

Väskan är så gott som färdigpackad. Det sista stoppar jag ner imorgon. Och det mesta som stod på min att göra lista är gjort, skönt.
Jag har även tittat på film med Elias som jag lovade honom för ett tag sedan. Och träffat Andreas en snabbis. Jag känner mig ganska nöjd. Jag tror jag går och lägger mig för att kunna gå upp tidigt och ta en långpromenad med Toke på morgonen. Det är skönt att ha rört på sig innan man ska sätta sig på massa plan och sitta still långtid. 
God natt

Myssöndag

Gud vilken härlig dag!
Vi har varit i Sigtuna hela familjen och tittat och gått omkring i solen och njutit. NU väntar väskan på att bli packad.


Panik

Jag har sprungit runt i lite panik och skrikit på alla här hemma nu på morgonen. Noa: kan du fixa klart all musik till min mobil? Ola: kan du ladda ner word på min dator? Mamma: vilken av dessa kuvertväskor ska jag ta med? Elias: kan du hämta den andra resväskan, och vågen!
Jag har lite för mycket kvar att göra och nu ska vi åka iväg och vara borta hela dagen. Paniken närmar sig.
Nu bär det först av till siba för att köpa lite saker till min dator som jag behöver. För datorn åker med min till Turkiet.
Ha en trevlig söndag allihopa

Glad påsk

Jag och Noa slutade samtidigt idag på jobbet så jag fick sällskap hem =)
När vi kom hem möttes vi av ett livat hus. Det lagades mat och spelades musik, vi hängde på. Sedan dess har vi i  familjen ätit god påskmat, tårta, spelat spel och självklart ätit godis. Vi har haft ett jättemysig kväll. Det blev en jättebra påsk =).

Nu har jag skrivit packlista, fixat massa musik till mobilen och förberett massa saker. Dett ska nog gå bra. Nu går jag och lägger mig och tänker på packlistan, det brukar jag göra, sedan när jag vaknar på morgonen kommer jag på kläder och saker som jag glömt skriva upp och vill ha med mig. Jättebra.

Sov så gott om ni inte redan gör det =)

Hopp i säng

Underbara Julia kom hit vid 9 tiden så gick vi på promenad och pratade, eller det var mest jag som pratade kändes det som. Det var mysigt. Synd att jag inte hunnit träffa henne mer. Gud så känner jag med alla! Det blir lite hastigt nu allting. Jag hade räknat med att vara i Sverige lite längre tid än vad det nu blev. Men jag hoppas att många kommer ner och hälsar på så att vi får ses mer. Jag kommer befinna mig i Alanya på ett hotel som heter Pascha Bay.

Nu är jag så trött och orkar inte mer så jag får hoppa ner i sängen bredvid min resväska som jag får lite ångest över.


Hopp i säng

Underbara Julia kom hit vid 9 tiden så gick vi på promenad och pratade, eller det var mest jag som pratade kändes det som. Det var mysigt. Synd att jag inte hunnit träffa henne mer. Gud så känner jag med alla! Det blir lite hastigt nu allting. Jag hade räknat med att vara i Sverige lite längre tid än vad det nu blev. Men jag hoppas att många kommer ner och hälsar på så att vi får ses mer. Jag kommer befinna mig i Alanya på ett hotel som heter Pascha Bay.

Nu är jag så trött och orkar inte mer så jag får hoppa ner i sängen bredvid min resväska som jag får lite ångest över.


Hemma ett tag

Jag kom hem klockan 3 inatt och begav mig iväg lite innan 10 igen, ush. Nu är jag iaf hemma från jobbet ett par timmar innan jag ska dit klockan 9 imorgonbitti igen.
Jag tror att jag ska gå och lägga mig och sova ett tag för så är trött får jag inget vettigt gjort.

Gud vilket fint väder vi har föresten =)

21 april

Jag kom precis hem från ett läkarbesök och är lite halvtjurig. Jag tycker inte om läkare för jag tycker alltid dem säger: gå hem och vila, eller inte kan hjälpa en, och precis som alla andra gånger kunde dem inte hjälpa mig denna gången heller, typiskt. 
Jajaj jag har inte tid att gå och tjura nu för jag ska lägga min energi på att packa och allt annat som måste fixas för jag fick nämnligen igår veta att jag åker till Turkiet redan på måndag!
Jag har så mycket att göra men jag vet inte riktigt var jag ska börja. Snart måste jag sticka till jobbet också känns det som.

Ikväll blir det även klassfest hos Linus. Jag tror inte det kommer så många men det ska bli jättekul att träffa dem som dyker upp =)
Så här ser min dag, hur ska jag hinna allt detta?

Fort gick det

Gud vad fort detta jobbpasset gick, skönt. Nu sitter jag här hemma med kli i halsen och hosta. Kan inte allt bara försvinna?
Ska jag gå och lägga mig en halvtimme för att sedan gå upp och prata med Carlos, är man galet kär så är man. Jag blir lixom dum av att vara kär i honom hahaha.   


Ingen feber och jobb

Febern är borta och jag är glad. Det gör fortfarande ont i halsen på kvällar och mornar men det är inget jag inte kan ignorera bort.
Igår jobbade jag och det var kul. Att jobba på helger är så mycket roligare än vardagar tycker jag, det händer så mycket och man har alltid nått att göra. Imorse ringde dem mig från jobbet och frågade om jag kunde jobba så snart ska jag dit igen =). Tills dess ska jag vila så att jag orkar =)

Ha det bra

Stackars mig

Jag har en tendens att tycka väldigt synd om mig själv när jag är sjuk och jag söker alltid medlidande. Just nu känns det hemskt huvudet, örat, halsen, ryggen ALLT gör ont. Elias kom in och klappade mig på kinden som han vet att jag tycker om. Söt han.
Det skulle förstås inte sitta helt fel med min Carlos som kramar mig och tycker synd om mig det skulle sitta perfekt. Jag får nöja mig med att prata med honom, jag ska söka medlidande.

Tröga jag

Jag kan bara inte ligga stil och vara sjuk. Imorse följde jag med Elias till gymet men tänkte inte träna bara titta, tror ni det gick? Jag kom hem sämre än var jag innan jag gick för att jag inte kunde hålla mig ifrån att träna.
Jag fösöker leka att jag inte är sjuk men det går inte så bra. Nu mår jag inte alls bra så jag ska sätta mig och spela the sims så att jag iaf sitter still.

Mer Peru

Gud vilket härligt väder vi haft idag. Våren är här!

Jag vet att jag tjatar om Peru hela tiden men jag kan ju bara inte låta bli såhär kommer lite bilder till


Här säljs marsvin som folk köper för att äta

En liten skoputsar pojke som hette Gustavo och var 5 år. Han är långt från ensam om att vara skoputsare. Det finns otroligt många barn som jobbar som det.

Ett av barnen på Hogar, Gloria.

Jag tar tillbaka

Jag tar nog tillbaka det där om att joga inte var nått för mig. Jag blev verkligen positiv överaskad. Läraren var bra och vi gjorde få övningar men många repititioner vilket var bra för mig som är ny. Jag skulle kunna tänka mig gå igen. Herregud jag kan inte förstå att jag säger detta. Jag som har retat Ola (min låtsas pappa) för att han tränade joga och det var töntigt.

Nu ska jag iväg på babysim med storasyster och systerdotter =)

Joga

Jag vaknade upp stel som en pinne! Jag tänkte att en promenad med Toke skulle mjuka upp mig men jag känner mig fortfarande stel så nu ska mamma dra med mig på joga =S. Jag som är så negativ till joga. Undrar hur detta ska gå. Nej, nu ska jag inte vara sån det är värt en försök.   


Saknaden är stor

Sitter nu trött som bomben efter att ha sovit framför tvn en timme och väntar på att min man ska komma in så vi får prata. Jag skulle behöva sova men det går liksom inte när jag vet att han är ledig och vill prata.
Det går inte en minut utan att jag tänker på honom.

Dom senaste dagarna har jag tänkt på Peru, Sydamerika, mina barn, maten, musiken, kulturen och honom så otroligt mycket. Dessa saker kommer alltid finnas nära mitt hjärta.
Det känns så jobbigt att inte vara i allt detta varje dag.
Något jag iaf vet är att jag aldrig skulle klarat av allt om jag inte vetat att jag ska tillbaka till allt detta underbara.





Lite bilder från ett ställe som heter San Camilo där man kan köpa frukt, kött, jos, mat, djur och allt man kan tänka sig i Peru, Arequipa.
Både på andra och tredje bilden föreställer det potatis även om det är svårt att tro det.
Potatisen kommer från Sydamerika. Jag tror att det finns över 2500 olika potatissorter i Peru. Häftigt va?

God morgon

Gud vad segt det var att gå upp imorse. Jag har haft drömmar om att jag ska stänga av alarmet för att jag inte behöver gå upp utan kan sova vidare, det är ju lite farligt men som tur var går jag inte på sånt. Jag gick istället ut med Toke och vaknade till. 
Nu ska jag sätta igång och fixa lite saker innan jag beger mig till Turkiska ambasaden. Jag får sällskap av 2 tjejer som även dem måste söka visum som jag lärde känna på Gran Canaria. 

 

bra jobbat Hanny!

Himlarns vad effektiv jag varit idag.
Jag har packat upp, städat, rensat, tränat. Jag har även fixat så att jag ska jobba lite på donken nu under tiden jag befinner mig i Sverige. Jag skulle bli så ratslös annars. Jag är verkligen superglad att jag får komma dit och jobba lite ännu en gång.

Nu har jag även pratat klart med karl min och ska gå och lägga mig och sova ett par timmar 

Hemma

Inatt kom jag hem från Gran Canaria, efter en lång och jobbig resa men nu är jag iaf hemma. Jag har verkligen haft det jättebra. Jag har lärt mig så mycket och träffat grymt mycket trevliga människor.
Mamma kom in i mitt rum runt 12 idag och jag var som död! Det har varit jobbigt med så värt det.

Nu ska jag försöka vakna till liv ordentligen för att packa upp och fixa alla papper som jag måste ha med mig till Turkiska ambasaden imorgon.

Ha det bäst  

RSS 2.0