Panik!

Hejsan,
En ny och solig dag i Peru. Jag ska strax mota upp Carlos vi ska titta pa klanning till imorgon. Vi hittade ingen igar! Jag borjar fa panik nu festen ar imorgon. Jag har iaf bokat tid pa en salong dar jag ska fixa mitt har och smink imorgon.

Ha det super!

Jag har solat =)

Jag har tranat och solat hela morgonen. Nu har jag gatt hela den "langa vagen" fran mitt hus till centrum for att traffa nagra av mina barn igen.
Strax ska jag bege mig ivag hem igen for att dusha och fixa mig klockan 1 har jag namnligen blivit bjuden pa lunch hos henne som ager huset dar jag bor. Och jag har inte sagt att jag inte ater kott! Hur ska detta ga?

Ikvall ska jag och Marite och eventuellt den svenska volontaren Maria aka och hitta en klanning som jag kan ha pa Carlos avslutningsfest. Jag ar nevos over att jag ar valdigt sent ute. Hall tummarna over att jag hittar natt.

Ha det super

Peru igen!

Hejsan,
Nu har jag landat bade med kropp och huvud i Peru. Jag har atit hojdsjukepiller, inte for att jag tror att det var nodvandigt men bara for att vara pa den sakra sidan. Dock finns det inga piller mot tidsandring sa min kropp ar fortfarande inne i svensk tid. Har ar vi 6 timmar efter Sverige. Men snart ar jag i Peruansk tid igen, det ar ju lattare pa detta hall an nar man aker tillbaka till Svearike igen.

Igar traffade jag mina barn. Dom kande inte igen mig! Men det var for att jag hade solglasogon och smink och jag var SMAL! haha. Alla sager att jag gatt ner jattemycket. Inte konstigt jag var tjock nar jag kom hem harifran dom har sa mycket socker i allt har och dom ater sa fet mat och mycket dessutom.
Det var iaf underbart att traffa mina barn igen.

Nu ska jag bege mig for att kopa solkram, blev brand igar nar jag var ute. Jag hade inte tid att ga och kopa solkram jag hade sa mycket annat att gora haha.

Ha det super bra. Jag saknar redan  

RSS 2.0