Ledig

LEDIG! Jag tog ledigt en extra halv dag denna vecka för att Catrin är här. Så strax ska jag åka in till Alanya och möta henne. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men det är helt okej. Stranden och massa prat låter super för mig.

Saknaden efter min älskade Carlos är stor. Varje dag, timme, minut så tänker jag på honom. Hon är den jag alltid vill och kommer vara med. Det gör ont att inte få vara nära honom.

Kör på bara

Fullt ös var det här. Jag har träffat Catrin för 2 utekvällar. Första kvällen blev det ganska sent kan jag säga så här efteråt. Jag sov en si så där 2 timmar innan det blev upp till att jobba igen. Inatt har jag iaf sovit 4. Skämt och sido.
Nu ska jag strax gå och lägga mig så att jag orkar upp till gymet imorgonbitti. Sedan blir det jobb och sedan 2 dagar ledigt! Wohoo. Jag tog en halvdags ledigt till denna vecka för att Catrin är här. Det ska bli så skönt att få vara ledig 2 dagar. Vi har ju i normala fall ledigt 1 1/2 i veckan så denna vecka är det lyx! 

Ha det bäst så hörs vi 

Basket och värme

Hej här har ni mig igen.
Jag ska strax bege mig till jobbet, har varit halvledig idag. Jag börjar dagen med att utmana gästerna på basket. Det är så otroligt varmt när man gör det. 40-45 grader och jag och min vinnarskalle springer ju oss döda.

Ikväll ska jag träffa Catrin som kommit ner hit idag. Det ska bli jättekul! Hon har dessutom med sig massa saker till mig som jag beställt =).
Nu beger jag mig ur ac-luften och ut i värmen.
Ha det bäst 

2 Juli

Jag ska alldeles strax sticka iväg till jobbet igen men tänkte att jag kunde säga hej till er först.
Hur mår ni?
Jag mår bra och mycket bättre nu när det inte är så varmt utomhus. Denna vecka skulle det bli svalare och det passar mig utmärkt.

Igår pratade jag med Puck och snart kommer hon ner hit till mig yippii! Det ska bli så roligt. Jag saknar henne så otroligt mycket.
Ha det bäst nu sticker jag och jobbar igen =)

RSS 2.0