Kolla in det har

http://www.dn.se/nyheter/varlden/bolivia-och-peru-drabbade-av-regn-1.1036265

http://www.dn.se/nyheter/sverige/svenskar-raddade-fran-machu-picchu-1.1036410

http://www.dn.se/webbtv/nyheter/raddningsarbete-i-peru-1.1035577

http://www.dn.se/webbtv/nyheter/se-evakueringen-av-machu-picchu-1.1033645

Kolla in de har klippen. Detta ar orsaken till varfor vi inte kommer upp till Machu Picchu.


Antligen i Arequipa

Hejsan hopp,
Nu ar vi framme i Arequipa efter en valdigt lang och skumpig natt i buss. Vi fick sitta tva timmar pa bussterminalen innan vi kunde ta oss till mamma och Noas hotell for bussen var framme i Arequipa redan klockan 5 imorse. Det var ingen hojdare att sitta dar precis, folk som iakttog oss, en vakt som ett flertal ganger kom och sa till oss att vi var tvugna att halla i alla vara 9 vaskor (vi hade faktiskt bara 6 vaskor nar vi akte hit). Mamma har lovat att inte handla nagot har for att hon och Noa inte vill ha annu mer vaskor med saker som maste hem, men jag tror inte hon kommer kunna halla sig. 
  
Det ar varmare har och 1000 m langre ner an de stallen vi innan varit pa, alltsa "bara" 2500 m over havet. Och taxichaffisen sa imorse att har behovs det regn men har kommer det inget utan det blir oversvamningar pa andra stallen istallet, skumt det dar.
Vi ska snart fixa oss for att sedan forsoka hitta Hogar de Cristo dar jag ska jobba. Idag kommer det antagligen inte finnas nagra barn dar for att det ar helg men imorgon sa. Det kanns jattespannande!
Vi har ju inte sett mycket av staden heller sa det ar jag ocksa nyfiken pa.
Arequipa ar den nast storsta staden i Peru men nastan 1 milion invanare (storre an goteborg), har finns rikare folk men aven fattigare. Klyftorna ar stora. Det ar varmare pga av att de bara ligger 2500 m over havet. Det ar en kolonialstad och den kallas den vita staden. Och det finns en vulkan precis vid staden, det ser as haftig ut!

Arequipa

Nu ar det helt klart att vi aker till Arequipa ikvall. Bussen avgar klockan 20 ikvall och sedan tar det ungefar 9 timmar innan vi ar framme.
Men det ska vara liggstolar och finnas toalett sa det ar ju rena lyxen!
Dock tycker jag inte riktigt om att aka buss varken pa natten eller dagen. Det har varit en del olyckor nu med bussar senaste tiden. Vagarna ar visserligen ganska bra och mycket battre an nar mamma var har for en 10 ar sedan. Men visst gungar bussen till ganska rejalt ibland och groparna pa vissa stallen kan vara stora. Men det ska nog inte vara nagra problem den har gangen heller.
Sa nasta gang jag skriver sa ar jag i Arequipa wohoo. Tanten pa vart hotell att det var valdigt mycket ran i Arequipa, och sa och att man inte kan ha smycken pa sig, det har vi kunnat ha hittils. Men det ska nog inte heller vara nagra problem man kan ju alltid hoppas att hon overdriver.

Kram Hanny

Snyft

Hejsan,
En liten ledsen men forstande Hanny har ni har. Det blir ingen Machu Picchu for mig. Inte den har gangen. Visst ar vi alla lite besvikna men efter vad vi fatt se idag sa forstar vi verkligen varfor det inte gar.
Idag var vi namnligen pa en liten utflykt med en guide som visade oss de stallen som drabbats varst av oversvamningarna. Ingen rolig syn precis. Vi sag hus som helt hade kolapsat, hus eller rattare sagt tak som lag pa marken hela huset har rasat och forsvunnit. Manniskorna som bott i dessa hus bodde i talt en bit darifran. De tvattade klader och sig sjalva i de skita vattnet som fanns overallt efter oversvamningen.
Vi sag aven vad de sa var fotbollsplaner men det syntes inte ens, man kunde endast ana att dar fanns nagot som liknade mal.
Pa ett ett 10-tal platser i Cuzco finns det manniskor som jobbar gratis for att fa ihop mat, pengar och saker som behovs till de drabbade i oversvamningarna. Tur att det finns sanna manniskor!

Guiden sa idag att ett 20-tal manniskor dott och att 300 saknades. Ush det ar obehagligt att tanka pa det tycker jag. Har det statt nogonting i tidningarna om det?

Imorgon har vi i alla fall bestammt oss for att aka till Arequipa, med buss kommer det ta ungefar 9 timmar och guiden sa att det inte skulle vara nagra problem att ta sig dit. Sa om bara ett par dagar sa borjar jag jobba. Det kanns verkligen jattekul att antligen fa se Arequipa och barnen och dom jag ska jobba med. 

Jag ska forsoka hitta ett internet cafe dar man kan ladda over bilder. Jag vill ju visa er vad jag ser.

Puss och kram Hanny 

Hej hopp

Hej allihopa!
Vi har fortfarande inte varit uppe i Machu Picchu pa grund av regn. Det regnar inte nu, nu skiner solen. Men det har regnat otroligt mycket. Igar var det insamling av vatten, pengar, sovsackar pa stora torget till de manniskor som drabbats av oversvamningar.
Vi gick in pa DN hemsida i forrgar och sag att 2000 turister hade evakuerats fran Machu Picchu i mandags, pga av regn och oversvamningar. Vissa hade fatt aka helikopter dar ifran och andra hade fatt sova i taget som aker upp dit. Sa ja visst hade det varit kul att aka helikopter men nej, jag ar nog glad att vi inte fick aka upp dit nar vi skulle.
Det har varit en del som dott har ocksa pga av oversvamningar. I sondags akte vi dar det senare blev oversvamat. Lite laskigt tycker jag.
Men nu tror dom att vi ska kunna komma upp till Machu Picchu pa lordag eller sondag.
Sen bar det av till Arequipa. Dar ska det vara battre vader.
Men till dess far vi ga runt och strosa. Idag ska vi till en fabrik dar de tillverkar Alpaca klader.
Jag hoppas ni mar bra dar hemma, hor av er sa jag vet att ni ocksa ar vid liv.
Kram Hanny

Ingen Machu Picchu

Hej har har ni en Hanny som ej idag heller varit i Machu Picchu. For mycket regn igen. Typiskt! Men dom har sagt att vi antagligen far komma dit pa fredag eller kanske lordag. Vi far stanna har langre tid en vad vi tankt fran borjan. Det betyder att mamma och Noa maste dra ner sin tid i Arequipa med mig istallet. Men jag overlever nog det.
Idag ska vi pa hantsverkmarknad dar det sags att det ska finnas jattefina trojor och massa annat. (Som vi egentligen inte har nog med det) haha. VI har kopt jattemycket fina saker redan. Noa och mamma vet inte riktigt hur de ska fa hem allt. Men hos mig i Arequipa ska de dumpa massor!
Nu ar jag jattehungrig och ska ga och ata lunch.
Ha det super
Puss Hanny


Peru!

Hej allihopa!
Nu befinner vi oss i Cuzco, Peru. Igar var vi pa en lang tur. Titta pa gamla inkastader som liknar Macchu Picchu. Och tittade pa hur dom fargade och bahandlade lamaull. Vi var borta hela dagen det var jatteintressant. Dock madde hag skit nar vi kom hem och kunde inte gora nagot annat an att ligga i sangen. Vet inte rikigt vad som hande. Jag hade sa ont i magen. Jag har aldrig haft san magont forr.
Ny dag och jag hoppas magontet inte kommer igen. VI skulle egentligen till Macchu Picchu idag men taget som aker upp dit kommer inte fram pa grund av jordskred. Det motte vi aven pa igar nar vi skulle aka i beregen. Bussen var tvungen att slingra sig forbi dom stora stenarna som precis trillat ner fran berget.
Det ar regnperiod har nu det ar darfor sant som detta hander. Men imorgon ska vi forsoka oss upp dig igen. Om det inte gar da heller sa far vi stanna har ett par dagar for upp dit ska vi.
Sa idag far det bli stadsrundtur istallet. En buss kommer och hamtar oss halv 2.
Jo forresten gissa vem som ar sjuk nu igen? JO men det ar jag! Jag ar doforkyld. Sa vi var precis pa Framasia och kopte halstabletter och pencilin till mig. Jag blir sa trott pa mig sjalv!

Det kanns lite sorgligt att ha lamnat Bolivia och alla som vi lart kanna dar. Mammas gudsons familj var sa hilmla sota. Dom sa att jag skulle hora av mig om det var nagot, vad som helst sa skulle de hjalpa mig. Han sa det flera ganger. Och Amer som hjalpt oss sa mycket och mammas kompis familj och mammas nya guddotters familj och alla Awishas tanterna. Jag maste helt enkelt tillbaka!

Hej!

Hejsan jag har inte haft tillgang till dator pa lange. vi har ju varit i Ouroro hos mammas gudson. Alla var supertrevliga och det var lite jobbigt att aka dar ifran faktiskt men nagon gang maste man ju. Dom ville att jag skulle komma och halsa pa dom nar karnevalen ar men jag vet inte om jag hinner. mamma har hjalpt den har familjen jattelange och nu ar pappan i familjen vice minister for gruvministeriet, det ar valdigt stort. De hade tillochmed en egen chauffor. Egentligen skulle vi foljt med dom till tiwanaku igar och tittat pa nar presidenten blev instalerad men tyvarr tyvarr sa hade vi andra planer och var redan uppbokade. vi akte till isla del sol igar, det var jattefint. Idag ar vi i copacabana och Amer ar har med oss ocksa. Imorgon aker vi vidare till Puno och cuzco alltsa Peru.
Jag har det verkligen jattebra men saknar alla er dar hemma.
Ha det sa bra jag hinner tyvarr inte skriva mer nu
Pusss


Efter ett par intensiva dagar

Hejsan efter ett par intensiva dagar sa har ni mig har igen. Just nu ar jag lite halvstressad, vi ska namnligen aka till Ouro idag dar mammas gudson bor. Han ar 22 ar och hon har haft honom som gudson i 19 ar nu. Vi ska vara dar i 3 dagar sen kommer vi tillbaka till La paz igen.

I lordags sa var jag, mamma, Noa och Tanja pa markanden den blev uppskjuten en dag. Det var billigt och otroligt mycket folk.  Sen gick vi pa bio. Inte for att jag forstod allt men filmen var bra. Efter filmen var slut kom det fram en svensk kille fram till oss och pratade. Vi akte med i hans lilla bubbla med hans kusin fran bolivia. Vi satt bra trangt. Men det fanns inga taxis och det osregnade sa vi hade inget val.

Igar var vi i Copacabana och dopte mammas andra gudbarn, Naima. Vi akte har ifran klockan 6 pa morgonen och var inte tillbaka forran 23 pa kvallen.
Dom var 3 barn som skulle dopas. Och precis innan dopet sa fragar ett av barnens mamma om jag ville vara gudmor. Det kom lite som en chock, men jag sa nej. Det kravs mycket ansvar, och det kan jag nog inte ta ha.

Efter dopet var vi och at och hyrde sma batar. Pa vagen hem stannade vi i en liten by dar mormorn i familjen vaxt upp. Det var verkligen landet. Vi fick se hur mormorns syster bodde, han bor namnligen kvar dar.
Hon hade jordgolv, ingen elektrisitet och huser var gjort av lera. Vi fick aven ga in i hennes sa kallade kok. Det var 15 stycken marsvin dar inne. Dom var jattesota. Men vet ni var hon ater dom.
Vi fick aven se pa hennes lamor som hon anvande for att bara saker. Dom var hur goa som helst. Lama bebisen pussade pa oss hah. Tyvarr kan jag inte lagga upp nagra bilder nu far det far man inte gora pa datorerna vi anvander. 
Gardagen var iaf jattetrevlig.

Ha det sa bra 


Vilken dag

Igar kvall var vi och lyssnade pa mammas kompis, hennes dotter Tanja och Tanjas pappas band. Dom var jattebra! Dom hade en liten spelninghar i La paz, den skulle borja 19 men klockan 19 var ingen dar, det borjade 20 och da var det helt fullt med folk. Dom kommer sent, alltid! Det var sa bra sa att jag ros.
Efter det gick vi och at pizza. Vi var lite hungriga sa vi skulle ta en liten pizza. Vi var 11 pers, vi bestallde en pizza for vegetarianerna och en for kottatera. Vi vegi var 7 och de andra 4. Vi bestallde en pizza for 4 pers med kott pa och en for 10 pers som var veg. Shit jag har aldrig sett en sa stor pizza i hela mitt liv! Den var gigantisk.

Idag har vi varit uppe i Pampajasi igen och halsat pa Awishas (de gamla). Men denna gang med Gitte + familj och Hamer som ar hennes gudson. Idag stod gymnastik pa schemat. Vi dansade med dom och dom fick varsina instrument att spela med. Dom sag ut och att gilla det. Sen at vi lunch med dom ocksa. Jag och mamma kopte aven trojar som de sjalva stickat dar, jattefina!

Nu holl jag pa att glomma beratta det hemska som hande idag. Nar vi ar pa vag till Awishas sa var det massa hundar som lekte med varandra pa gatan. Det ar det overallt men plotsligt hordes ett skrik. Jag holl for ornen en lang stund for det var verkligen ett hogt skrik. En av hundarna rullade runt pa marken och jag ser det verkligen framfor mig nu nar jag skirver om det. En av hundarna blev pakord!! Nar jag fattat vad som hant tittade jag han som kort pa hunden i ognen, han fattade vad som hant men tittade mig bara tillbaka i ogongen och korde ivag. Han gick inte ens ut ur bilen. Som tur var sa var agaren dar, men jag tror inte hon gor nagot med honom hon later nog honom ga sa. Ush det var sa hemskt att se! Och att foraren inte rens kunde ga ut ur bilen, det gor mig riktigt upprord. Det sista vi sag av hunden var nar han stod tyst vi sidan av gatan och tittade pa oss och sin agare.

Ikvall ska jag, Tanja och Noa till en marknad och sen ska vi och dricka pina colada. Tanja sa namnligen att det var jattebillig har.

Ha det bra till vi hors igen


Ussh

Det kanns bra att ha varit pa barnsjukhuset. Det var en kvinna som kom fram till oss pa sjukhuset och bad oss om pengar som fattades till en operation till hennes son. Vi bestammde oss for att betala men, det visade sig att hon skulle fa hjalp med betalningen pa eftermiddagen av nagra volontarer. Lakaren sa till oss att det fanns jattemanga andra vi kunde hjalpa. Gud assa en hel hog med papper, varje papper var ett barn som behovde lite pengar for att kunna genomfora en operation. Vi betalade lite pengar och kunde hjalpa 3, men da kommer gensast tanken, vad hander med de andra som vi inte hjalpte?

Senare pa eftermiddagen akte vi till svalorna, en bistandsorganistation. Mamma har varit aktiv i den forr men inte nu. Men jag har pa kann att hon kommer vilja bli aktiv igen nar vi kommer hem.
Dom var jatttrevliga dar! Alla som jobbade dar har aven varit i Arequipa dar jag ska jobba. Dom sa att det var en jattefin stad, med god mat och trevloigt folk.
Var jag an kommer talar folk sa bra om Arequipa, det kanns jattebra!

Nu ska vi ivag och kopa dopklanning.
Men forts vill jag bara saga att nagot som inte slapper mig tanken ar den hemska jordbavningen som varit pa Haiti. Det ar redan ett superfattigt land och sa drabbas dom! Det kanns sa otrattvisst. Sjalvklart hade det inte varit roligt om den varit nagon annanstans heller men ussh. Mitt i huvudstaden ocksa. Jag tycker att alla som kan ska hjalpa till! Jag ska skanka pengar till roda korset som hjalper till dar just nu.

Jag hoppas ni alla har det bra


Onsdag - 1vecka

Hejsan vi har precis atit frukost och ska strax bege oss med mammas kompis Gitte och hennes dotter Tanja till barnsjukhuset. Det ska bli kul om man nu kan anvanda det ordet i detta sammanhang men jag hoppas ni forstor vad jag menar.
Inatt har jag sovit som en stock, det var hur skont som helst! Jag har haft svart med att sova en hel natt jag antar att det har med hojden att gora. Men det har nog lagt sig nu, som tur ar! Nu har vi redan varit borta en vecka.
Ha det bra till vi ses igen


Saknar faktiskt snon lite, for det ar val kvar?


Mina senaste dagar

Hejsan har har ni mig igen.
Jag mar superbra, har dock ont i huvudet ofta och har haft solsting haha.
I forrgar sa var vi pa ett stalle som heter Valle de la luna som betyder mandalen. Vi gick runt dar med en guide i kanske 1 timme, skoja inte var rod jag var nar jag kom hem haha.
Det ar det som ar farligt man kanner inte att solen tar for det ar inte sa varmt men "shit, va solen tar har nere" som Berra i Sallskapsresan sager.
Igar var vi pa ett stalle som heter Tiwanaku dar vi tittade pa jattegammla ruiner av inkaindianer, as haftigt! Stora statyer som var var avbildade av ledare som dom hade da. Det fanns aven en stor staty som skulle forestalla Pacha mama som anses vara jordguden typ.
Varje gang man man dricker eller ater sa ska man ge lite till Pacha mama genom att halla lite av drickan/maten tex pa marken. For da hgar Pacha mama ocksa fatt.
Sen akte vi hem till mammas kompis for att fira mamma hon fyllde namnligen ar igar. Sa vi at tarta och sjung.

Idag har vi varit en bit ifran La paz, Pampajasi tror jag det stavas. Dar var vi forts och halsade pa en mamma kanner. Mammas ska vara hennes barns gudmor sa vi ska betala for ett dop som ska vara pa lordag. Hon ar 12 ar och hon har vantat pa att mamma skulle komma hit sa att hon kunde dopas. Har ar det en tradition att dopas. Visste det ar det i Sverige ocksa men har bor man liksom dopas annars ar det inge bra.

Sen akte vi till stallet som jag har langtat efter att aka till. Till Awishas! Till typ alderdomshemmet. Vi kopte med oss lask och godis! Gud va sota dom var men nastan ingen hade nagra tander. Dom var 12 stycken som bodde dar och en tant och en gubbe hade precis gift sig! Ar inte det harligt att man kan bli kar och bestamma sig for att gifta sig trots aldern?
Nar vi kom sa kom alla och halsade och var jatteglada over att vi kommit. Det kande som man hade kommit till fattighuset i Emil i Lonneberga ni vet. Nar vi skulle ga sa sa en gubbe Vive la amor, leve karleken! Helt ratt.
Sen halsade vi aven pa pa dagiset men alla barn har sommarlov sa vi tittade bara pa lokalerna. 
Om ni tror att vi klarade av att hitta alla dessa stallen sjalva och komma in overallt sa har ni fel. Mammas kompis gudson var med oss hela dagen, han kaner till alla de har stallena vi skulle till. Han heter Hamer.

Bara en sak till vi at lunch idag 4 stycken. Vi fick brod, soppa, huvudratt och efterratt och vi drack cola, gissa vad det kostade? Minde an 40 svenska kronor!! Har snackar vi billigt.

Ha det superbra, jag forsoker komma till en dator snart igen


ANTLGEN

Hejsan allihopa, ATLIGEN ANTLIGEN far jag tag i en dator som fungerar. Jag forsokte igar men da funkade inte internet och det ena med det andra..
Resan gick jattebra men det var otoligt segt
Arlanda-Madrid 
Madrid-Lima
Lima-Santa cruz och sen slutligen La Paz. Plus att vi fick vanta massa timmar emellan flygen ocksa. 

La Paz ligger pa en sa hog hojd, lite over 4000 m over havet sa det blev lite jobbig att komma hit. Men nu har vi atit hojdsjuketabletter och vilat sa nu ar vi pa benen igen. 
Jag trivs jattebra har alla ar trevlga och det ar jattefint. Hittils har vi ju inte hunnit se sa mycket men det lila vi sett ar fint. 
Jag vet inte nar jag kommer till en dator harnest sa jag kan ju tala om for er vad som kommer att handa. Vi ska aka med mammas kompis och hennes dotter som ar 3 ar aldre an jag till ett barnsjukhus, dar det finns jattemanga barn med brannskador och andra skador. Sen ska vi folja med mammas kompis och co pa deras spelning. Dom spelar i ett band har nere men aven hemma. Sa det ska bli spannande. 
Vi ska vara kvar har till pa fredag tror jag sen bar det vidare mot nya resemal.
Ha det bast mina vanner 

Hej då VH, Sthlm, Sverige, Europa

Nu är det strax dags att packa in sig i bilen och åka. Men först lite fika. Elias har bakat.
Jag lite nervös för jag vet inte om jag har med allt jag borde ha.
Pass, pesetas, p-piller. Skämt och sido jag tror jag har med allt. Jag är en vanpackare. Men jag har aldrig varit borta såhär länge. Humm äää jag har allt.
Jag vet en sak jag ska köpa på arlanda iaf turkisk peppar! Det är så gott att ha när man är borta. Det finns liksom inget liknande utomlands.

Jag kommer sakna er alla så himla mycket. Även om det känns som om vi är långt ifrån varandra så finns det så många sätt att nås på, och då känns det som man är närmre varandra.
Jag kommer ha min telefon med mig men bara ha den på ibland. Jag kommer att få ett nummer där jag jobbar, mail kommer jag att svara på och här på bloggen kommer jag självklart att skriva på. Hör av er till mig, dra er inte för det =D
Ha det super allihopa.

idag åker jag

Ush jag har inte packat klart. Jag gick och la mig direkt efter jag kom hem från Julia. Jag mådde så dåligt! Det är ju inte så där jättekul nu och packa i sista sekund.
Jag ska åka här ifrån klockan 12. Jag tycker faktiskt det är lite sogligt nu. Men jag vill verkligen göra det här!
Nu måste jag fortsätta packa. Jo jag har kort hår nu =D

1 dag kvar

Igår var en riktig lång dag. Vi var och handlade in de sista sakerna vi ska ha med oss på resan. Kom inte hem förrän 6 och sen kom Catrin hit och sa hej då.

Jag är dötrött idag. Jag tror det är för att jag är halvsjuk. Det är astråkigt. Hoppas jag känner mig bättre imorgon. Jag gick till läkaren imorse men hon sa att jag bara hade virus vilket dom inte kan göra något åt. JAG HATAR VIRUS! Efter det åkte jag till jobbet och sa hej då där, och drog till posten.
Nu är jag hemma och jag måste packa. Jag känner att jag undviker det hela tiden. Det är så grymt tråkigt.
Men jag har inte tid annars än nu. Elin ska komma förbi och jag ska åka till Julia och klippa mig och om jag hinner vilket jag betvivlar så ska jag åka till stan och käka med jobbarkompisarna.

Här kommer lite bilder från i lördags





















Den bästa kvällen

Jag har haft så mycket senaste dagarna så att jag inte hunnit med att ens titta på en dator.
Jag har så grymt kul i lördags. Först kom mina närmsta och åt middag här hos mig. Efter det kom lite mer folk för lite förkrök. Sen bar det in till Göta källare. Jag hade en så otroligt bra kväll. Jag visste innan att det skulle bli kul men den här kvällen blir svår att klå.
Fler än vad jag trodde dök upp och det var den bästa kväll jag kunde ha så här innan jag åker. (Bilder kommer senare)
Igår hade jag min sista jobbdag, det kände jättesorgligt!
 
Nu är det bara 2 dagar kvar till jag åker och jag har gått och dragit på mig en förkylning. Jag hoppas verkligen det hinner försvinna innan jag åker.
Nu ska jag in till stan och inhandla de sista sakerna som behövs.
Hörs senare

Stressad =S

Tjena allihop. Jag känner mig lite stressad. Jag hinner liksom inte med att jobba idag egentligen. Kan man ringa och säga det till jobbet, jo asså jag hinner nog inte jobba idag jag har så mycket annan. Jag tror tyvärr inte att man kan göra så. Om man hade kunnat hade definitivt gjort det.

Ska alldeles strax gå och ducha och fixa mig inför jobbet. Om jag hinner ska jag städa lite. Det tror jag nog att jag inte hinner, tyvärr. Som tur är kommer snälla Julia lite tidigare idag och hjälper mig med lite saker, bland annat mitt hår =D
Hare 

Puhh

Puhh va trött jag är. Det blir sängen tidigt idag. Imorgon ska jag jobba och det har jag inte gjort på 10 dagar det känns tufft att komma tillbaka efter så lång ledighet, men söndag är min sista jobbdag innan jag åker. Sorgligt men skönt. 
Efter jobbet blir det bara hem och fixa sig för jag ska dra ut med mina närmsta vänner som ett hej då.  Det ska bli jättetrevligt
Sov så gott

Tröttis

Jag är inte pigg alls! Jag gick upp vid 11 och satte igång med alla mina saker jag ska göra idag. Strax ska vi åka och handla mat som vi ska ha imorgon på min hej då middag, jag tänkte skriva avskedsfest men det låter så hemskt.
Idag är det faktiskt bara 5 dagar kvar till jag åker det hela känns så overkliget. Jag ser fram emot det så grymt mycket. Jag vet att det kommer bli skitkul och en upplevelse för livet, och jag kan nog erkänna att jag är bra stolt över mig själv som gör det här. Det är något jag velat göra så länge.
Men självklart kommer jag att sakna alla här hemma. Vänner, familj, jobbet och inte minst min hund. Kommer kännas underligt att man inte ska upp och gå ut med hunden varje morgon.
Nej nu ska jag iväg och handla

Min lilla älskling!

Burrr

Efter en mycket lång och händelserik kväll/natt så är jag äntligen hemma och ska lägga mig i min sköna säng. Det är inte varmt ute alltså, hoppas för gudsskull att jag inte blii sjuk nu för det får jag bara inte.
Jag har ont i fötterna, helt rufsig i håret, utsmetat smink, VÄRLDENS träningsvärk och är superglad! Med det här går jag och lägger mig, jaghar så mycket som ska fixas imorgon så det blir nog ingen sovmorgon om man säger så.
God natt eller morgon eller va ni nu vill kalla det

RSS 2.0