Panik o gladje

Jag far be om ursakt for att jag inte skrivit pa over en vecka! Jag forsoker faktiskt halla mig undan fran allt som paminner mig om vilket datum det ar.
Som ni sakert forstar sa ska det bli askul att komma hem och traffa alla er som jag saknar och har saknat sa otroligt mycket. Men ni kan sakert forsta att det aven finns andra kanslor med i bilden.
Nar jag var i Ecuador sa dromde jag om mina barn. Jag dromde att dom skrek efter mig.
Jag har gratit varje dag sedan jag kom hit till Arequipa. Jag vill att ni forsoker forsta  att det har ar otroligt jobbigt for mig. Jag vill sjalvklart hem och traffa er, jag behover ju er!
Jag trodde aldrig att det skull bli sa har svart att veta att jag snart ska lamna Arequipa. 
Hur skulle jag kunna lamna Arequipa, barnen, mina vanner och framfor allt Carlos utan att det skulle gora otroligt ont i hjartat? Det skull vara omojligt!

Snyft

Det kanns jattetrakigt att vi redan imorgon tar flyget tillbaka till Guayaquil. Men vi har haft ett par underbara dagar pa Galapagos. Vi har sett allt det jag endast dromt om innan.
Galapagos har anda sedan jag varit liten varit en drom for mig och det kanns skont att jag har uppfyllt den for jag vet att jag kommer att fa massor av nya dromar som ska uppfyllas.
Min mamma var pa Galapaos nar hon var gravid med mig och har under min uppvaxt berattat sa mycket om underbara Galapagos, jag tror det ar darfor jag sjalv ville se och uppleva Galpagos. Jag ar jatteglad for att jag och Martina fick de har dagarna har. Jag ska sjalvklart komma tillbaka.


Jag tror bestamt att de skulle behova lite hudkram




Bla fotad Boobie

Kolla in fotterna hur coola som helst


Underbara Galapagos

Tjena som fan hah,
Igar var jag ute pa en utflykt dock tog jag inte med mig kameran for de hade sagt att vi skulle snorkla, jag fick snorkla 5 minuter och resten av tiden titta pa djur. Det var jattekul att se pa djuren men gud sa irriterade att inte ha med kameran!!!

Idag tog jag igen det! Vi akte till en annan o idag. Jag madde skit i baten! Baten flog liksom fram det var hemskt + det blev inte battre av att man redan hade ont i magen. Men nar vi val kom fram madde jag battre.
Vi sag jatteskoldpaddor, dom var bra stora.  Sedan drog vi och at och snorklade.

Nar vi hoppade i vattnet sa var dar ett sjolejon och jag blev helt sprallig. Guiden sa hoppa i han vantar pa att fa leka med dig. Han var nara oss hela tiden nar vi snorklade. Nar jag tittade till vanster en gang sa sag jag nagot och trodde att det var Martina, det var det inte, det var sjolejonet bara 10 centemiter fran mig. Han tittade ratt pa mig! Han foljde efter oss, var under oss, gjorde snurrar och holl show for oss.


Den har lille rakarn stotte vi pa idag.


Checka in dom ar inte sma precis!


Jag ser bra tjock ut men jag blev lite radd faktiskt! Nar sjolejonet bara hoppade upp pa baten sa dar utan forvarning haha.

GALAPAGOS

Giss om jag ar glad jag har antligen kommit till Galapagos. Vi flog hit imorse, det ar nog den lugnaste flygresa jag nagonsin haft.
Dock ar inte vadret som vi onskat, det har duggat idag och det ar mulet. Vi laste att det ar sant vader vid den har arstiden men att det aven finns mer djur att se pa nu nar det inte ar sommar har. Djuren far aven ungar vid den har tiden. Sa jag ar nojd anda.
Imorgon aker4 vi ivag till en annan o och snorklar. 

Har kommer antligen lite bilder


Kolla in vad jag fick halla i idag! Ett tonfiskshuvud!


=)

Dom ger mat till dom!

Titta vad sot han ar!


Hej da Qutio

Vi sitter just nu pa busshalssplatsen i Quito for att ta oss till Guayaquil igen. Det kanns inge roligt att vi har en si sa dar 10 timmars resa framfor oss. Vi har akt mycket langre innan utan problem men da har vi akt pa natter och sovit bort hela resan men nu ar det ju dag =S.
+ att jag har kopt sa mycket saker har sa att det ar svart att stanga vaskan, haha. Undrar hur det ska ga nar jag ska hem till Sverige

Quito

Gud vad jag ar klantig vi ar ju i Quito och ingen annanstans haha. Jag ar sa slarvig ar jag skriver! Skarpning!

Qutio

Hej jag vet att det var usel uppdatering, sorry har haft en massa saker att gora. 
Vi befinner oss i Quito Ecuadors huvudstad. Igar spenderade vi dagen med att aka till Otavalo som ar en annan stad. Dar finns det en jattestor marknad men hur fina saker som helst. Vi kom inte hem tomhanta precis. Jag fick med mig jattefina saker dar ifran.
Jo nar vi akte fran Quito till Otavalo sa sa jag till Martina, jo du martna det star Otavalo centrum till hoger och vi kor rakt fram. Vi tankte inte mer pa det men efte en halvtimme sa sager Martina du tror inte att vi glomde ga av? Jo, det gjorde vi. Vi fick hoppa av bussen och lifta med en annan buss tillbaka till Otavalo.
Dom sager aldrig nagonting pa bussarna har, vill man ga av sa far man saga till och ibland kan det vara vid en vagkant bara. Aja allt gick bra iaf.

Idag ska vi spandera dagen med att ga pa lite museum och titta pa Qutio. Imorgon aker vi redan har ifran vi har namnligen ett plan att passa fran Guayaquil pa tisdagmorgon. Vet ni var vi ska? Till GALAPAGOS!

RSS 2.0