Typiskt

Även idag var jag (tycker jag) otroligt flitig efter löprundan. Jag har ännu inte packat men jag har iaf börjat lite. Mitt i all min effektivitet så kommer huvudvärken sig smygande. Jag fick helt enkelt gå och lägga mig och sova. Men det har inte försvunnit och nu måste jag sätta igång med min saker igen.
Jag hade imorse bestämmt mig att jag mer eller mindre skulle vara klart med allt när fotbollen börjar och nu blir jag ju inte det, typsikt.
Varför har man inte en superkraft att kunna stanna upp tiden ett tag?


Har häxor den kraften? Här är en bild från häxmarknaden i La paz, Bolivia. 


Varför?!

Jag hatar mig själv för att jag jämt ska göra allt i sista sekund. Varför?! Varför kan jag bara inte börja tidigare? Det går liksom bara inte.  
Jag har inte börjat packa ännu och måste åka härifrån vid 6 imorgonbitti. Jag har en lång att göra lista idag och jag kommer för allt i världen inte missa Sverige-Moldavien matchen på tv. Jag och Puck skulle egentligen tittat på den live men Puck är tyvärr sjuk. Jag känner nu att jag nog ändå inte hunnit med det så mycket som har kvar att göra. Tur i oturen. 

Jag fortsätter med min att göra lista och hör av mig senare. Näst på listan - ut och springa! Herregud hur ska detta gå det snöar ju jättemycket.  
 

Bra gick det

Jag blev riktigt pigg av att dra ut och springa och bra gick det också! Toke då, han började bra men blev trött efter ett tag och jag fick peppa honom för att han skulle springa i min takt. När vi kom hem var han jättetrött och tyckte inte alls att det var kul att bli badad och fönad men så fick det bli.

Nu måste jag läsa alla papper jag fått från fritidsresor.
Ha en trevlig kväll

Min söta peruan

Jag vaknade med huvudvärk men som tur försvann den fort. Jag tror det är för att jag sovit dåligt och är lite stressad över att jag åker redan i övermorgon! Ska strax försöka ut och springa, detta kommer bli intressant kan jag lova. Hoppas Toke har lika dålig kondition som jag haha.
I eftermiddg ska jag träffa syster yster och gå på bio =)

Igår när jag pratade med Carlos sa han att han skulle titta på film med några kompisar och att de hade köpt popcorn. Och så frågar han mig : kan jag använda den röda såsen du gav mig till popcorna? Jag sa vilken röda sås? Sen kommer jag ju ihåg. Jag gav honom lingonsylten som vi aldrig äta som snälla Sofie hade haft med sig från Sverige. Nej! Älskling du kan inte ha den till popcorn. Han: men vad ska jag ha den till då?!


Lite dålig kvalite men jag tycker om bilden. Det ser ut som vi gör en reklam

Tack Sandris

Sandra bad mig idag om att får göra om utseendet på mig blogg eller vad det nu heter. Det var hon som gjorde det sist också och det var väl ett och ett halvt år sedan. Jag blev jätteglad för jag ville ha en förändring och jag vet att Sandra är väldigt duktig. 
Har ni sett hur fin den blev? Jag blev supernöjd och ringde Carlos direkt som svarar mig: men hur kunde du välja den bilden jag har ju inte rakat mig haha.
Jag är iaf hur nöjd som helst! Tack Sandra du är super.

Snart onsdag

Gud vad denna dag gått fort! Jag antar att det beror på att vi flyttade fram klockan en timme.
Jag har iaf hunnit med en del saker som jag kan stryka på att göra listan för idag. Deklarerat, skrivit ut alla papper som jag måste ha inför Gran Canaria och städat. Jag åker föresten redan på onsdag. Jag tycker det ska bli kul men jag är lite nervös faktiskt.

Jag har även fått min dator att fungera mer och mer sakna men säkert. Jag installerar nya program och fixar och har mig. Men jag saknar mina bilder. Jag får nog lämna in hårddisken så jag kan få tillbaka mina bilder. kosta vad det kosta vill. Bilder är så mycket mer värda än pengar.

Nu ska jag fortsätta med min att göra lista


Ledsen

Jag var ute med mina gammla jobbarkompsar igår vilket jag får betala för idag. Jag är så otroligt seg! Roligt hade vi iaf vill jag lova, dock saknade jag min Carlos något så otroligt mycket så tårarna ville inte hålla sig inne tyvärr. Aja som tur var hade jag så otroligt bra vänner mig med som stöttade och hjälpte mig. De är guld värda. 

Imorse skulle jag sätta på datorn och vad nu då? Hårddisken har krachat, super. Alla bilder, alla gamla skolarbeten, alla texter ALLT försvann med hårddisken. Jag är verkligen jätteledsen för dum som jag är hade jag bara sparat ALLT på hårddisken och ingen annanstans. Ola hjälpte mig att fixa en ny hårddisk men bilderna....Han säger dock att man kan lämna in hårddisken på nått ställe där de förmodligen kan få tag på alla mina saker men detta kostar mycket. Typiskt säger jag bara. Detta kommer inte lägligt.

Nu ska jag gå och käka lite lunch och försöka få lite saker gjorda idag.
Ha en trevlig lördag

Jag kunde inte

Gud jag borde verkligen gå och lägga mig för jag är så trött och skulle verkligen vilja komma upp i tid imorgon för att dra ut och springa med Toke. Dock har jag på tok för mycket att tänka på för att kunna gå och lägga mig nu. Jag sitter nog här ett tag till och tänker och lyssnar på musik. Har jag tur så hinner Carlos komma in innan jag går och lägger mig.
Pratade just med Peru och jag skäms lite över att säga det men jag la på efter ett tag för det blev så otroligt jobbigt att höra rösterna, skriken och barnen som lekte. Jag kunde inte mer.   







Mina älskade, saknade!

Tröttis

Jag vet inte varför men jag har sovit så grymt dåligt efter att jag kommit hem från Peru. Jag är grymt trött men ligger bara och vrider och vänder mig och vaknar flera gånger på natten och kan inte sova. Jättejobbigt!
Jag som alltid somnat direkt när jag lagt mig i sängen och sovit till dess att väckaklockan säger att det är dags att gå upp.

Idag har jag varit med Sofie. Vi åkte och hämtade mitt pass och som vanligt var det fult. Varför kan man aldrig bli lite söt på passfotot? Jag tror polisen gör fotona fulare än vad de egentligen är för ful kan man väl då ändå inte bli på alla passfoton eller?

Nu måste jag börja packa upp mina resväskor för snart är det ju dags att packa en ny. Det är inte långt kvar nu. På onsdag far jag till Gran Canaria på kurs.
Saknar Peru! Så här kommer lite bilder


Jag tittar på min Carlos som om han vore min idol haha

Han gör mig så glad

Min sista kväll med barnen. Det kändes som den sista måltiden som Jesus hade med sina lärjungar =(

Som jag skrev när jag var i Peru så regnade det ju otroligt mycket men det stoppade oss inte för att gå på fotbollmatch

Hit och dit

Jag har varken haft tid eller internet för att skriva.
Jag trodde att jag skulle få sova ut hos mormor och ta det lugnt men inte det inte. Vi far och flänger åt alla håll jag, mamma och mormor drar vi med oss.
Imorse åkte jag in till Malmö för att träffa Martina som jag jobbade och reste med i Peru. Vi har inte setts sen vi skildes åt så hastigt i Lima i augusti. Vi hade så mycket att prata om men endast 2,5 timme på oss. Vi pratade ända till tågdörrarna stängdes framför ögonen på oss.
När jag kom fram till Simrishamn så hoppade jag bara in i bilen där mamma och mormor satt och väntade på mig. Då bar det av till Kivik. Vi hade bestämmt träff med mormors kompisar men som även känner mig och mamma. Det var jättemysigt.
Jag gillar att vara hos äldre människor för de bjuder alltid på kaffe och sötsaker så fina serviser. Jag ska också ha en fin servis när jag flyttar hemifrån.

Skåne

Jag sitter på ett skumpigt tåg med dålig internetkoppling ner till mormor. Vi är framme om en timme som tur är för jag glömde att sätta på mig stödstrumporna, mina ben har svullnat upp! Låter jag som en gammal tant eller? Jag använder faktiskt stödstrumpor när jag reser och jäklarns bra är dem jag kan verkligen rekomendera stödstrumpor.

Igår jaq gick ut med Elin och hennes pojkvän. Det var verkligen jättekul att träffa henne igen. Det kändes som någon spolat tillbaka tiden för allt var precis som förr några år sedan. Vi är fortfarande idag som vi var då, lika knäppa och härliga.
Hoppas bara vi hinner träffas innan jag åker till Spanien. 

Ha en trevlig lördagskväll
 

Sol!


Jag saknar värmen. Den tänker nog inte komma till Sverige i år

Hanny har glömt hjärnan

Hanny heter jag och har inte riktigt fattat att jag befinner mig i Sverige. Jag går ut med skinnjacka, utan vantar och högklackat och glömmer att det är minusgrader och snö ute. Jag måste ha sett rolig ut! Jag halkade runt på mina klackar, satt på rumpan och frös.
Jag fick skjus av söta Sofie till Handen för att fixa ett nytt pass.  Sedan åkte jag till jobbet för att äta med Puck. jag kan ju inte hålla mig där ifrån!

Ska vila ett tag innan Sofie kommer. Det är så kul och träffas igen.
Gud vad jag saknat er Puck och Sofie och självklart er andra också. Men jag har inte hunnit träffat er än. Eventuellt åker jag och träffar Elin för att dricka öl senare. Det skulle vara himlans kul men min kropp tycker tvärr inte det den är så fruktansvärt trött.

Hörs senare!

Sverige igen

Sverige igen. Mamma hämtade mig på Arlanda klockan 14 i eftermiddags. Jag var trött då och ännu tröttare nu för jag har ännu inte sovit något. Den där resan från Arequipa till Stockholm med 3 flyg + väntetid och allt tar död på mig. Aja nu är jag här och resan gick bra. Jag har blivit så van vid turbulens och flygplan så jag tror faktiskt min rädsla försvunnit helt, SKÖNT.
Som jag trodde så blev det riktigt jobbigt avsked av småbarnen och alla lärare men men jag vet att jag kommer tillbaka.
Igår morse innan vi åkte till flygplatsen så kom två av flickorna som jag jobbar med fram till mig och gav mig ett brev där det stod att jag skulle ta hand om mig och inte glömma dem. Dem hade även köpt min favoritklubba och en yoghurt hur sött var inte det? Dem har en stor plats i mitt hjärta.
Det är skönt att vara hemma. Jag har saknat så mycket här. Dock kan jag inte sluta tänka på min underbara Perun Carlos.

Nu måste jag gå och sova så jag orkar fixa allt jag måste göra imorgon.
På lördag åker jag till Skåne och mormor


Avsked ar inte min grej!

Jag ska strax bege mig och fixa det aldra sista sakerna innan jag beger mig till Hogar igen och packar.
Imorse sa jag hej da till barnen som endast ar dar pa morgonen och jag inte kommer traffa mer denna gang.
Det ar sa grymt jobbigt! Barnen sager alla nagra fina ord var till mig och tackar mig for denna tid och sager att de aldrig ska glomma mig och att dem hoppas att jag snart kommer tillbaka. En sak manga av dem sa som jag aldrig hort dem saga innan var tack for att du fatt oss att skratta. Tack for dina skamt och tack for att du ar sa bra. Tror ni det ar latt att inte borja grata? Jag holl tararna inne men det var svart!
I eftermiddag nar jag sager hej da till smabarnen och alla larare sa kommer jag latt borja grata, som forra gangen. Man star dar och ska lyssna pa alla fina ord och sedan forsoka fa ut nagra fina fran sin egen mun utan att borja grata mer och snora ner allt och alla. Jaja onska mig lycka till!


2 fjuttiga dagar till

Tva dagar kvar! Idag har jag Och Carlos sprungit runt och fixat allt som maste fixas. Vi ar langt fran klara men vi fortsatter strax. Det ar alltid sa jobbigt dagarna innan man reser. Packa, fixa allt med biljett och visum, inhandla allt, saga hejda till alla och gud vet vad mer.
Jag dar ju inte glomma ata lite mat harifran och dricka alla goda saker.
Jag maste ga for jag har mycket att gora.
ha det bast

Jag onskar tararna kunde ta slut!

Jag vill kunna stanna tiden!
Jag vill som forra gangen sjalvklart aka hem och traffa alla och ata svennemat, ga i skogen och allt det dar som Sverige har. Men som forra gangen ar/kommer detta att bli jobbigt. Och denna gang kommer det bli jobbigare an det var forra gangen. Jag forsoker utnyttja tiden sa mycket som mojligt och vara med Carlos sa mycket som det gar och njuuta och inte tanka sa mycket pa onsdag. Men det spelar ingen roll vad jag gor for tankarna far alltid at onsdag.
Igar grat jag 5 ggr! Kan tararna alridg ta slut? Ett barn sa till ett annat barn igar "ser du inte att hon ar ledsen?!Hon ska aka ifran oss och ar ledsen for det vi ocksa!" Detta fick mig inte precis att grata mindre.

Nu ska jag ga utoch njuta i solen.
Ha det bast saknade manniskor

1 vecka kvar!

Tiden har gatt sa himla fort! Jag kommer ihag nar jag var liten att nar alla vuxna traffades sa pratade dem alltid om hur fort tiden gick och gud vad du vuxit! Tiden rinner ifran mig! Jag kanner mig precis sa nu. Tiden gar sa himla fort. Kanske ar jag vuxen nu aven om jag inte kanner mig sa.

De senaste dagarna har jag spanderat med att vara med Carlos, jobba med mina barn och fixa i rummet dar jag bor. Det ar sa otroligt kallt pa natterna sa jag vet inte vad jag ska ta mig till! Jag sover med tjocktroja och byxor, tecke och 3 filtar. Kan jag ta pa mig mer klader? Aja bara nagra natter till.

Jag aker har ifran den 16 och landar pa arlanda den 17. Den 19 aker jag till Skane och kommer hem igen den 23. Den 30 aker jag till Gran Canaria och kommer hem igen en si sa dar 2 veckor efter. Jag vet annu inte hur lange jag stannar i Sverige innan jag sedan aker till Turiket och jobbar.

Ha det bast

Resa

Vi har varit och rest lite jag och min man och kom hem igarkvall. I torsdags flyttade vi alla mina saker fran min lilla lagenhet till Hogar. Jag ska bo dar nu den sista tiden. Vi skynda sedan till bussen som skulle ta oss till Tacna. Tacna ar en liten stad i sodra Peru.
Vi traffade hans kusiner och tittade pa staden. Hans kusiner var jattegulliga och gav mig prenter nar vi skulle aka vidare.
Vi akte vidare till den Arica som ligger i Chile. Vi har myst och lekt turister, partat och bara haft det bra. Vi vaknade dock igar morse av ett jordskalv. Jag fick panik som vanligt och visste inte var jag var nagonstans. Och Carlos forsokte lugna mig haha.
Vi bodde pa ett hotell dar fonstrena nastan satt losa sa det var ju ett jakla liv nar jordsaklavet satte igang. Jag har varit med i nagra jordskred och vet hur dem ar men denna var speciellt. Den var jattelang. Och vi visste ju inte om den var stark eller inte pga de daliga fonstrena. Vi fick sedan veta att den inte var jattestark och det var lugnt sa vi gick till stranden och solade och badade. Hade det varit ett starkt jordskred hade vi inte kunnat dra till stranden for da ar det risk for att det kommer tsunamis.
Vi hade en superbra resa och helg.
Nu ar vi tillbaka i Arequipa igen.


RSS 2.0