Daliga jag!

Nu borjar jag bli dalig igen. Jag kan nog ta me tusan inte blogga jag. Jag ska if forsoka.

Fotbollen fortsatter tok har vi inte tittat mer live utan vi sitter klistrade framfor tv. Det ar ju hur roligt  som helst.

I forrgar ringde det en tant till Carlos och fragade om han ville jobba och det vill han for han har knappt na pengar kvar. Sa igar borjade han jobba. Det ar inte direkt som i Sverige. Han var pa intervjun och borjade jobba direkt efter.
 Jag vet inte exakt vad han jobbar med men han ju pluggat juridik och det ar aven nagot sant han jobbar med haha bra flickvan han har.

Det var lite roligt idag nar vi skulle ga till stallet dar vi skulle luncha han gick i kostym och fina klader (sana klader han jobbar i) och jag gar glatt bredvid i shorts och linne haha. Vilket snyggt par. Jag kande mig inte sa fin.
Sedan gick vi till Hogar de Cristo en snabbis. Ett barn sager da till mig, "Carlos ar fin men inte du". Det varmde ju.
Nu ska jag ga ut och leta efter Flickan som lekte med elden boken till Carlos. Han har last den forsta och nu vill jag att han laser den andra for han tyckte verkligen om den forst boken.

Jo, jag maste beratta. Nar vi var ute forra helgen sa sa carlos kompis kompis till mig "var ar du ifran?" Jag sa att jag var fran Sverige och hon borjar som en galning rabbla massa svenska stader och namn och gator och det ena med det andra. Hon hade saklart last Millenium bokerna hah. Ibland ar jag riktigt stolt for att vara svensk.  

Ha det bast

Nu ar jag har igen

Hejsan,
Jag vet att jag verkligen varit jattedalig med bloggen. Jag ska forsoka komma igang igen.

Idag ar jag forkyld for min lilla Carlos smittade mig igar nr vi var och oh tittade pa fotboll. 20- aringarna fran nagra sydamerikanska lander var har och spelade. Jag tror de kvalade for VM for 20-aringarna som ska hallas i Colombia. Idag spelar Brasilien mot jag kommer inte ihag. Aven om de bara ar 20 ar sa ar det grymt roligt att se pa.
Forst sag vi Argentina-Uruguay och sedan Peru-Chile. For er som inte vet det ar Peru och Chile inte basta kompisar precis. Det var grymt mycket folk dar (peruaner) och endast ett fa tal Chilenare.
Sa fort det kom upp en chilensk flagga i publiken blev dem som holl den nerbuade fort vill jag lova.
Nar de chilenska spelarna kom in pa planen for att varma upp blir dem totalt nerbuade. Och jag tror aldrig jag hort sa manga fula ord pa ett och samma stalle samtidigt.
Det var mycket jag inte forstod sa jag fick fraga Carlos. En sak dem sa var alla som inte hoppar nu ar en Chilenk bog. Natt annat var Culo roto tror jag det stavas. Det betyder liksom sondria rov.

Carlos sa att Chilenarna ar likadana nar Peru ar dar och spelar men jag tyckte anda lite synd om Chilenarna.

Nu ska jag till Hogar och jobba lite med mina barn.
Ha det bast

RSS 2.0